Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2kg bal

1kg sepet peyniri

1 adet kahvaltılık salça aldım.

Arkadaşlar ürünlerin paketlemesi çok başarılı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz,

Lezzet konusuna gelince tattığım bak gayet başarılıydı bunun yanında diğer ürünler de doğal olduğu belli , umarım ne biz bu satıcıyı kaçırırız ne de onlar bu kadar talep karşısında kalitelerini ve karakterlerini bozmadan devam ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan10000

internet siteniz calışmıyor gizlilik uyarısı veriyor

Merhaba,

sitede her hangi bir sorun yok diyor siteyi yapan arkadaş ama tam olarak sorun nedir bildirirmisiniz yada bana 0543 545 1026 numaralı telefondan ulaşabilirmisiniz. Teşekkür ederim.
  • gulsumana G kullanıcısına yanıt
    bende de aynı hata var.
    donanım haber üzerinden girince hata veriyor .normal giriş yapınca açıldı
    Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL  - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyan -- 13 Nisan 2017; 11:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubati

2kg tereyağı

2kg bal

1kg sepet peyniri

Lezzet konusuna gelince tattığım bak gayet başarılıydı bunun yanında diğer ürünler de doğal olduğu belli , umarım ne biz bu satıcıyı kaçırırız ne de onlar bu kadar talep karşısında kalitelerini ve karakterlerini bozmadan devam ederler

Tereyağı ve peynir benim de hoşuma gitti fakat bal için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: alpbatu

quote:

2kg tereyağı

2kg bal

1kg sepet peyniri

Tereyağı ve peynir benim de hoşuma gitti fakat bal için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Merhaba,

Alp bey, değerli yorumunuz için teşekkür ederim ancak balı niçin beğenmediniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

bende de aynı hata var.
    donanım haber üzerinden girince hata veriyor .normal giriş yapınca açıldı
    Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL  - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo

Merhaba,

sorunu şimdi hallettiler. Sitenin barındığı sunucuda ufak çaplı bir çalışma yapılmış sorunun nedenini o şekilde bildirdiler. Tekrar denermisiniz, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulsumana

quote:

quote:

2kg tereyağı

2kg bal

1kg sepet peyniri

Merhaba,

Alp bey, değerli yorumunuz için teşekkür ederim ancak balı niçin beğenmediniz acaba?

Bitlis-Van bölgesinin ve Muğla yöresinin koyu kıvamı, aromasına damağımızın alışmasından dolayı kişisel bir seçicilik olabilir.

Satıcı arkadaşlar ilgili ve titiz kişiler bu konudan dolayı ayrıca teşekkür ederim.

• quote:

quote:

2kg tereyağı

2kg bal

1kg sepet peyniri

Balparmak gibi firmaların balı kadar hafif değil benim de dikkatimi çekti, ama mesela bizim peteklerimiz var Rize'de ve buna yakın ürünler çıkıyor. Damak zevki tabi

• Bende siparişimi verdim 2046 kargomu bekliyorum numuleri unutmayınız Banka personeli olan eşimin arkadaslarıda ürünleri tadıp ona gore sipariş vermek istiyorlar
  • 2 kg tereyağı aldım ertesi gün elime geçti, paketleme çok iyiydi. Daha tereyağını açıp tatma imkanımız olmadı ama yanında gönderilen numelere bakılırsa eminim tereyağı da iyidir. Balı beğenmediğini yazmış birisi ama biz de tam tersi balın tadını o kadar baskın ve güzel bulduk ki yıllar önce yediğimiz ballara benzettik.

umarım dhindirimi ile birleşen fiyat seviyesi pek değişmez, değişirse bizim dh üyeleri ne kadar beğenseler de kampanyasız bir şey almaz
  • Merhaba ,

Tereyağı kesin alacağım ama numunelerde neler var ?

Bal , zeytin merak ediyorum ama sonra almayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen numunelerdeki susuz peynir, siyah ve yeşil zeytin'in tadları çok güzel. Aldığım çam balı damak tadıma farklı gelsede beğendim. Evdeki peynir bitince susuz peynirden sipariş vericem. Hayırlı satışlar dilerim.
  • fava attım bi ara bakacağım
  • Bkm expressle ödeme vardı sanki bir sipariş daha geçeceğim düzeltilirse. Bu arada tereyağ ve peynir almıştım bizimkiler beğendi elinize sağlık, hayırlı işler.
  • Merhaba, 2 kilo tereyagi almak istiyorum. Acmadan nerede saklayabilirim? Hayirli satislar.

• Neyse bkm olmadan geçtim, #2060.

@Ömürcan
    Buzdolabının buzluk kısmında ya da derin dondurucuda saklayabilirsiniz hocam.
  • gulsumana G kullanıcısına yanıt
    #2066 numaralı siparişimi vermiş bulunuyorum. Numuneleri de eklerseniz sevinirim. Ayrıca Kargoya ne zaman verirsiniz?

Hayırlı akşamlar dilerim.
  • 2070 Numaralı yeni siparişimi verdim.
    Pazartesi gönderebilirsiniz.
  • Merhabalar,

Tereyağlarını ürettikten sonra biz dondurucuda saklamıyoruz normal dolapta saklıyoruz ve hemen hemen 2 günden fazla tereyağ elimizde durmuyor. Tereyağları size ulaştıktan sonra dilerseniz normal dolapta 30-35 gün buzluktada 6 aya kadar saklayabilirsiniz. Bu söylediğim değerler daha da fazla olur ancak ben minumum miktarları söylüyorum. Market tereyağları gibi emin olun 3 ay saklayamazsınız.

Bugün cuma ve yarın kargolar yarım gün çalışıyor bu sebepten süt ürünlerinin bulunduğu siparişleri pazartesi günü kargolayacağım ayrıca zaten elimde tereyağ şuan için mevcut değil inşallah pazar gün ki üretimden taze olarak hepsini yolluyacağım.

Hepinize teşekkür ederim.
  • İkinci siparişinde geldi numune zeytinleri beğendiğim için zeytin siparişi verdim.

Numune olarak gelen peynir gayet başarılı

Pekmez çok güzel

Bal da güzel

Ama zeytinyağı açıkçası benim beklentim karşılamadı.

Hızlı kargo ve guzel paket.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.