Şimdi Ara

Gülünce burnum sarkıyor.Burnum nasıl? ( SS li ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre D

Böyleyse şükret.

Şükür ediyorum bi rahatsızlık falan yok.Ama psikolojim bozuk zaten tip ve özgüven konusunda.Bu yüzden estetik olmayı düşünüyorum.Çok bişey değil sadece o üstü düz olucak o kadar.Bu karanlık fotolar normal ışıkta atarım özelden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Gülünce burnum sarkıyor.Burnum nasıl? ( SS li )

Buda normal ışıkta.Çok kötü gözüküyor gerçekten.Estetiği kafaya koydum cidden.Karadenizli değilim bu arada.sadece burnu aldığım için yine iyi ama yüzüme hiç uymuyor.

• Up

• c5'lerdeki süspansiyon sistemi gibi o nasıl burun la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

c5'lerdeki süspansiyon sistemi gibi o nasıl burun la

Karanlıkta iyide ışıkta çok kötü.

• Çok takma
  • Sekiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Çok takma

Hocam dış görünüşüme çok düşkünüm.İyi olmak isterim her zaman.Kötü değil ama iyide değil o yüzden iyi olması gerek burnumun.Özgüvenimi de baya kırıyor.Yaptırmak istiyorum ama ya istediğim gibi olmazsa uzunluğu ucu genişliği falan ondan da korkuyorum.Hiç bişey yapmazsam düzelmezde.Ama risk alıp estetik olacağım galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Çok takma

Hocam dış görünüşüme çok düşkünüm.İyi olmak isterim her zaman.Kötü değil ama iyide değil o yüzden iyi olması gerek burnumun.Özgüvenimi de baya kırıyor.Yaptırmak istiyorum ama ya istediğim gibi olmazsa uzunluğu ucu genişliği falan ondan da korkuyorum.Hiç bişey yapmazsam düzelmezde.Ama risk alıp estetik olacağım galiba.

Sen diğer özelliklerine dikkat et, ilerde çok sırıtırsa estetik olabilirsin. Ama hiçbir zaman has hali gibi olmuyor, tavsiye etmem.

• quote:

quote:

quote:

Çok takma

Sen diğer özelliklerine dikkat et, ilerde çok sırıtırsa estetik olabilirsin. Ama hiçbir zaman has hali gibi olmuyor, tavsiye etmem.

Burnumun uzunluğundan ucunda genişliğinden memnunum.Sadece o üstte ki kemiği törpülettiricem.Estetiğe göre daha basit bir işlemmiş törpüleme.O kemik hem kötü gösteriyor hemde ucunun sarkmasına neden oluyor.18 e gelir gelmez yaptırıcam ucu düşmeden.Ucu düşerse işim zor ucunu kaldırtmak falan çok kalkıcak istediğim gibi olmıcak falan.Benim tek isteğim o sırtın düz olması o kadar.

• Benim burnum çok daha kötüydü sağ taraftan başka sol taraftan başka gözüküyordu kemik kayması olduğundan :)
    Ameliyat olman gereken bir durum yok bence.Dümdüz olunca kızlar eline alıp sıvazlamıyor sonuçta burnu.
  • Kafayı yemen yakındır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Kardeş kusura bakma direk bu geldi aklıma
     Gülünce burnum sarkıyor.Burnum nasıl? ( SS li )

Güldüm hocam

koruma kalkanına kurban sabah sabah kahkaha attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 3 Ocak 2015; 8:16:13 >

• Senin kadar gereksizini görmedim

• Gulunce burnu egilmeyen insan baya baya azdir herhal. Kafaya takma o yuzden

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok takma

Burnumun uzunluğundan ucunda genişliğinden memnunum.Sadece o üstte ki kemiği törpülettiricem.Estetiğe göre daha basit bir işlemmiş törpüleme.O kemik hem kötü gösteriyor hemde ucunun sarkmasına neden oluyor.18 e gelir gelmez yaptırıcam ucu düşmeden.Ucu düşerse işim zor ucunu kaldırtmak falan çok kalkıcak istediğim gibi olmıcak falan.Benim tek isteğim o sırtın düz olması o kadar.

Aynen kemiği törpülettirmek basit ama dediğim gibi %100 mükemmel bişiy bekleme

• Up

• dostum bu tip düşünceler ergenliğin başinda çok olur
    sana tavsiyem fazla kafaya takma

• Kaç kaşın var
    Her neyse burun sırtındaki kemiği torpületsen dahi güldüğünde uç kısım yine sarkar onun çözümü de burun içerisinden dikiş ile olmakta lakin bu sefer de burun normalde de biraz kalkık duracaktır işinin ehli bir hekime yaptır ki sonradan pişman olma gerçi bu ikisi dışında memnunsan pek işlem yapılması gerekmiyor burunda iyileşme süreci kısa olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 4 Ocak 2015; 0:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

Kaç kaşın var
    Her neyse burun sırtındaki kemiği torpületsen dahi güldüğünde uç kısım yine sarkar onun çözümü de burun içerisinden dikiş ile olmakta lakin bu sefer de burun normalde de biraz kalkık duracaktır işinin ehli bir hekime yaptır ki sonradan pişman olma gerçi bu ikisi dışında memnunsan pek işlem yapılması gerekmiyor burunda iyileşme süreci kısa olacaktır

Hocam burnumun uzunluğundan genişliğinden ve ucundan memnunum kalkık olmasını istemem sadece sarkmasın ve üstü düz olsun yeter.Çok küçük veya ucu sivri bir burunda istemiyorum.Böyle photoshopla düz olunca nasıl kalkık olunca nasıl vs yapılabilir mi ? Photoshoptan pek anlamamda.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.