Bildirim
gümrüğe takılır mıyım?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Satıcıya mesaj at ürün fiyatını 30 euro dan düşük göstersin gümrükten geçer. -
SATICI KARGOLAMIŞ ÜRÜNÜ -
geldiğinde bilgi verirsen bizde öğreniriz durumu -
OK -
arkadaşlar satıcı 20 dolar göstermiş mesaj attı bana. -
2 HAFTADA ÜRÜN GELDİ HAYRET ETTİM MAKİNE GÜZEL DURUYOR AKŞAM DENEYECEĞİM -
quote:
Orijinalden alıntı: KRAMER25
2 HAFTADA ÜRÜN GELDİ HAYRET ETTİM MAKİNE GÜZEL DURUYOR AKŞAM DENEYECEĞİM
merhaba hocam bende bir adet android box almayı düşünüyorum aliexperden ama karar veremedim hangi özelliğini almalıyım diye yardımcı olurmusunuz? televizyonu bir bilgisayar gibi kullanmak istiyorum KODİ,İPTV,Wİ-Fİ önde gelen popüler özelliği olmasını istiyorum -
benim aldığım ürün x96 2gb ram 16 gb rom 42 dolara aldım.ürünü geçen gün inceledim televizyona bağladım.görüntü kalitesi güzel kablosuz wifi var ama aynı odada modemim olmasına rağmen full almıyor ama yine de yeterli hemen puhu tv ve youtube dan birkaç video açtım gayet başarılı.televizyon arkasına yapıştırdım belli olmuyor.kodiden exodus zen gibi eklentilerden filmleri gayet takılma olmadan açtı.türk kanalların iptvsi donmadan gösteriyor türkvod eklentisi güzel.ben ürünü beğendim hızlı ve seri.ama wifi anteni olan ürünler herhalde daha randımanlı çalışıyor çünkü gömülü wifide bazen bağlantı kopuyor bende de oldu bu. -
Takıldı di mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takılmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X