Şimdi Ara

gümrüksüz alişveriş limiti sonrası sorular..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sportsdirect.com dan alacağım ürünleri limit artacağı için bekletiyordum. şimdi aklıma şu takıldı. bu ayarsızlara haddini bildirmek adına gümrüklü almak istiyorum.

kazak , polar sweatshırt, sweatshirt, süveter , ayakkabı tarzı şeyler alacaktım.
    gümrük vergisini ödeyip alsam ne kadara mal olur ki?

bilen bilgi paylaşsın lütfen.

• Teknik olarak bir bilgim yok ama şunu söyleyebilirim..Astarı yüzünden pahalı gelir...
  • 30 euro ya dşürmüşler limiti yükselecek diye beklerken. iyice cırkını çıkardılar herşeyin ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: grbzz

sportsdirect.com dan alacağım ürünleri limit artacağı için bekletiyordum. şimdi aklıma şu takıldı. bu ayarsızlara haddini bildirmek adına gümrüklü almak istiyorum.

kazak , polar sweatshırt, sweatshirt, süveter , ayakkabı tarzı şeyler alacaktım.
    gümrük vergisini ödeyip alsam ne kadara mal olur ki?

bilen bilgi paylaşsın lütfen.

Yanlis anlasilan bir konu. Bakanlar kuruluna 0-150 euro arasina duzenleme yetkisi verildi. 150 euroya da cikarabilir, 10 euroya da dusurebilir.
    Edit: fiyatin uzerine ab ulkesinden aliyorsaniz yuzde 18 yoksa yuzde 20 ilave edeceksiniz gumruk vergili fiyat icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 22 Aralık 2016; 21:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.