Şimdi Ara

Gümrükten Motor Alabilirim, Yardım Lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ihalede fiyat 2 kusur katina cikarsa şaşirma ve uzulme dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha öncede girmişliğim var.Ve çok sayıda motor olduğu için kimse 600-700ü geçmiyor.bugunki ihalelerin hiçbiri 750yi geçmedi.
  • bu motoru alan var mı?
  • Bence hayal görüyorsun. Gümrüğün "puşt"ları vardır, iyi bir şey olsa sana yedirirler mi? Aldığın zaman bir de bakarsın en önemli parçası eksik. Ne tesadüfse o parça da birinin elinde var ve anasının nikahını istiyor. En hafif senaryo bu, gerisini sen düşün.
  • 2 yillik konu hortlamiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    "Motor alacağım, sizce bana hangisi yakışır" türü yeni konulardan akut ishal olanlar kurtuluşu eski konuları canlandırmakta buluyor olabilir mi?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu yılın başında TASİŞ üzerinden motor aldım ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Kısacası ben yandım başkası yanmasın.
    Tasiş üzerinden sürekli 2005-2006 model Wuxi marka motosikletler ihaleye çıkmakta.

İhaleye verdiğiniz teklife yada sizden önce başkalarının kazandığı tekliflere bakıp ta bedava veriyorlar diye düşünmeyin.

ihalede verilen teklif : 600-1000 TL arası (hesaplamada 800 TL alınmıştır)
    ÖTV ve diğer ıvır zırvır : 600 TL
    İstanbul içi taşıma : 200 TL
    TSE uygunluk belgesi : 450 TL
    TSE'ye kadar taşıma : 100 TL
    Muayene : 100 TL (mutlaka yanınızda kask bulundurun)
    Muayene için taşıma : 100 TL
    Trafik tescil Toplamı : 300 TL

Sonuç: ihaleden 800 TL'ye aldığım motor için 2.650 TL toplam maliyet bunun yanı sıra 3 gün yıllık iznim gitti.

Şimdiki aklım olsa Gümrükten alana kadar gider 1000-2000 km de ikinci el bir motor alır, noter satışı ile 30 dk lık işlemle hem para hemde zaman tasarrufunda bulunurdum.

Umarım bu bilgiler TASİŞ üzerinden motor almayı düşünenlere yardımcı olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.