Şimdi Ara

Gümüş 2 > Gold 5 Hell | QQ | SS |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle. Şimdi size bugün içersinde oynadığım maçlardan bir kare göstermek istiyorum.

Gümüş 2  > Gold 5 Hell | QQ | SS |

Jungle deniyorum olmuyor solo deniyorum olmuyor supp olmuyor. Nasıl çıkacam ben bu cehennemden ? Duo gir diyenlere adam gibi bir duom yok.Geçen sene birkaç duom vardı öyle çıkmıştım. Taktik bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 23 Mart 2014; 14:08:47 >

• yasuo kha..
  • hero seçimlerin yanlış önce kendine her lanede bir ana hero belirle birde banlanma ihtimallerine karşı her lanede 1 tanede yedek hero belirle 1 tanede 3 lanede oynayabilecek elise gibi bir hero belirle o heroyu ana heron yap en iyi oynadığın hero yap
  • hyper carry al yada split push yap. İyi bir duo bul sen de demişsin ama. Cehennemlerden sadece duo ile çıkabiliyosun. Takım kombinasyonu ile alakalı bişeyler al.
  • Farklı farklı herolarla oynuyorsun onun yerine main champin olmalı.

Ben sadece nasus oynayarak çıktım mesela.Golddan sonra ise takım düzeni,champler arası kombo vs. daha önemli oluyor.İşte o zaman farklı chapler gerekli ama silverda,bronzda hatta goldda bile takım düzeni 0,oyun bilgisi düşük ve kill üzerine oynanıyor.Bu saydığım özelliklerden farklı olursan ve birazda sans yüzüne gülerse çıkarsın

Umarım faydalı olur
  • O champlar o itemlerle çıkamazsın. Jax e karabalta mı çıkıyorsun? Ölü Rengar mı oynuyorsun. Çıkacaksan Ziggs alacaksın. Jax alıp sadece farm odaklı oynayacaksın. 20. dkya geldiğinde TF lere gireceksin. Önce ADC yi APC yi keseceksin sonra kendi ADC, APC ni koruyacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

O champlar o itemlerle çıkamazsın. Jax e karabalta mı çıkıyorsun? Ölü Rengar mı oynuyorsun. Çıkacaksan Ziggs alacaksın. Jax alıp sadece farm odaklı oynayacaksın. 20. dkya geldiğinde TF lere gireceksin. Önce ADC yi APC yi keseceksin sonra kendi ADC, APC ni koruyacaksın.

Demek istedigimi demissin ve ayrica bence sucu kendine aramalisin baskalarina suc atmak yerine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bronze 5 ten Silver 1'e
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Thresh e AP veren mavi support itemini niye aldın önce onu anlat kanka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Cosan -- 23 Mart 2014; 14:50:52 >
  • la olum sen ilk once thresh buildine bak hele ondan sonra yok ben çıkamıyorum yok nasıl çıkıcam diye
  • bu buildlerle çıkamaman normal
  • Dh çilingirleri gelmiş yine. Jaxe bc çıkmamın nedeni oyun çok önceden bitmişti zaten. Sur veriyodum kabul etmiyolardı bence farklı build deneyip bc çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlessss

hero seçimlerin yanlış önce kendine her lanede bir ana hero belirle birde banlanma ihtimallerine karşı her lanede 1 tanede yedek hero belirle 1 tanede 3 lanede oynayabilecek elise gibi bir hero belirle o heroyu ana heron yap en iyi oynadığın hero yap

40 yapar

• Senin avatar farkli degil miydi qnq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilith Immaculate -- 23 Mart 2014; 15:13:38 >
  • Kha+renekton+vi? Seç birini carry'le yetenek varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilith Immaculate

Senin avarar farkli degil miydi qnq

Avare ?
  • 15:13de editlemisim harf hatasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuse Tea Peach

quote:

hero seçimlerin yanlış önce kendine her lanede bir ana hero belirle birde banlanma ihtimallerine karşı her lanede 1 tanede yedek hero belirle 1 tanede 3 lanede oynayabilecek elise gibi bir hero belirle o heroyu ana heron yap en iyi oynadığın hero yap

40 yapar

11 yapar qapaq
  • Sup Nidalee görüyorum !! Jax'e karabalta görüyorum !! Kör oldum !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fuse Tea Peach

quote:

40 yapar

11 yapar qapaq

cemyilmaz_butun_buyuyu_bozdun_yaaa.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Sup Nidalee görüyorum !! Jax'e karabalta görüyorum !! Kör oldum !

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.