Şimdi Ara

gümüş sörfçü vs süperman vs sentry (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
5.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alamaz.. True form Darkseid multiverse yi bir arada tutan bir varlık.. Yani DCnin LT si

True form Darkseid alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güçlü süper kahraman sıralaması yaparsak şöyle gider;

Thought Robot/Chaos War Hercules/Strange Visitor Superman/Adult Franklin Richards/Silver age Superman with Sword of Superman/Rune King Thor vs. vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    hocam ben tr form darkesidi alır demedimki
    siz dedinizki : Full feed olmayan halini darkseidin avatarı alabilir.. Çünkü universal featleri var..
    bnde diyorumki darkseidin avtar halinde full feat ela alsakta galactucus alır yoska tr form darkseid alır bizim galactucusu
    bu sıralamayı comisci hocamızdan mı alıntıladınız hocam
    bu arada fr den sonra rkt gelir bence
  • Devian kullanıcısına yanıt
    base hallerinden bahsediyorum hocam ben Ca süpo ne bunlarla savaşacak kadar düşük bir seviye değil Ca siz ne yapyınız öyle
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    mutanlar içinde beyonder en üst diye biliyorum ondan sonrada fr geliyor ama hulk filan cılız gelir fr ye
  • Kapışırlarsa RKT alır.. Çünkü silver age dönemi en çok büyüye zaafı olduğu dönem.. Rkt nin de aşırı yüksek seviyede büyü gücü var supermanı alır..

Ama Superman daha güçlü.. Yani Rktnin yenmeyeceği kişileri Superman yener

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

base hallerinden bahsediyorum hocam ben Ca süpo ne bunlarla savaşacak kadar düşük bir seviye değil Ca siz ne yapyınız öyle
    Base halleri diye birşey yok ki.. Çizgi romanda var mı var bitti. Mesela hulk thor u yenebilir derken ne diyoruz WWH thor'u yenebilir değil mi.. O zaman hertürlü superman i de saymamız lazım.Superman prime one million , Siverage hepsi sayılabilir.
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Beyonder gzegin bir kadim ırktan geliyor diye biliyorum uzaylı bir tür yani,bi yerdede inhuman olabilir deniyordu ama mutant değil yani.
    arkadaşım nasıl base hali diye bişi yok vs leri açarken formlarını yazıyoruz zaten
    ben buraya koyarken hepsinin base halini ele aldım ona bakarsak sentrynin dss void gibi formları var ama o hallerini ele almadım hepsi base halinde olucak
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    aynen hocam herhalde bu konuda yanlışlık yapmışım marvel wikiye baktım mutant diye bir şey demiyor herhalde ben karıştırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

arkadaşım nasıl base hali diye bişi yok vs leri açarken formlarını yazıyoruz zaten
    ben buraya koyarken hepsinin base halini ele aldım ona bakarsak sentrynin dss void gibi formları var ama o hallerini ele almadım hepsi base halinde olucak
    tamam işte bende sana söylüyorum bu konu için basit karakter halleri Surfer-Supo-Sentry , ama çizgi roman evreninde Supo-Surfer-Sentry.
  • Aklıma Hulk döver muhabbeti geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Superman o varken başkasına gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

CAS >>>> SP1M >> The Sword of Superman taşıyan Gümüş Çağ Supermani > RKT > Necro Thor > = Superman Prime > Old King Thor >= Zırhlı ve Oa Enerjili Suberboy Prime >= Kal Kent >= Kana susamış full power cosmic Silver Surfer>> Normal Superboy Prime = Deathseed Sentry > Güneş Banyosu yapmış tepesi atmış Superman >= Void Sentry > Normal SS > Odin Force Thor >= Normal Superman >= Aklı başında Normal Sentry > Normal Thor > Deli Normal Sentry

diyebilirim. Tabi bu bana göre böyle, buradaki bazı karakterler birbirlerine çok yakın. Kim üstün belirlemek zor.
    Bu arada bu sıralamaya hiç sesinizi çıkarmamışsınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirisi.. tabiki de Ghost Rider. Kefaret bakışını attığı anda ne Superman , ne Sentry , ne de Gümüş sörfçü kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    o zaman çr evrenin de hotu thnaso pr beyonder fulcrum oaa gibi karakterler varken süperman adam mı ?
  • Base Superman bunların yanında hiç bişey ama ca Superman hotudan üstün ve diğerlerine yakın seviyede

hotudan üstün olduğunu düşünmem diğerlerine yakın olması imkansız
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.