Şimdi Ara

Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kürşat Duymuş'a bak fm13'te çok iyiydi.
    VEya yerli statüsündeki ernaniye bak.
  • Oyuna devam etme imkanım olmadı ilk 5 maç sonuçları oynadıktan sonra gelecek...
  • hocam kariyer güzel yüz paketi ve logo paketi linki alabilirmiyim
  • Evet arkadaşlar sezona başladık ancak işler pek iyi gitmiyor dediğim gibi ilk defa alt lig menajerliği yapıyorum.Zaten oyuna da bir yandan alışmaya çalışıyorum takımda yetersiz olunca biraz sıkıntıya girdik.Bir ara iki galibiyet aldık hadi bakalım derken sonrasında yine mağlubiyet ve beraberlik aldık.Ligde 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldık.Türkiye kupasında da elendik aşağıda ilk 6 lig maçı ve bir türkiye kupası maçı var.13.sıradayız şu anda umarım daha da düşmeyiz...

Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk  Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk
     Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk

Bu da 6 haftalık lig puan durumu:

Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk

Bir sonraki mesajda 10.haftaya kadar olan resimleri atarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golmanya -- 2 Kasım 2013; 19:26:37 >

• YENİ RESİMLER GELDİ!..
  • up
  • @TheMuyu @Deniz Ali @RevivaL @In My Remains @LaMorel @Professional Geek @Beyinsiz Adam up
  • 2014e kıl oldum ya Beşiktaşla oynarken daha 2 saat olmuşken oyundan attı. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam devam edecek misin edeceksen takip ederim :)
  • ben mudurnusporu almıstım amatorde sadece ismi gorünüyordu mecburen editorler eklemek zorunda kaldım.Müthiş zevkli oluyor en dipten başlamak.
  • Bir Gümüşhaneli olarak hedefim ikinci kariyerimde Gümüşhanespor'u almaktı. Benden başkasının alacağını düşünmüyordum ama demek ki varmış, başarılar

Edit: Bu arada logo paketini nerden aldın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 6 Kasım 2013; 22:31:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.