Şimdi Ara

Gümüşten Nasıl Çıkamıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim bana hesabını yükseltmem için bu pazar verdi. Çok zorlanacağımı düşündüm fakat arka arkaya oynadığım 17 maçın 17'sini de kazandım. Çok aşırı sıkıcıydı sizin oyun yeteneklerinizi geliştirmeniz lazım. Hatta çoğunda build denedim öyle söyleyim.
    Gümüşten Nasıl Çıkamıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkeste senin gibi sıcript yok
  • Script olmasına ne gerek var ki ? Aşamalı olarak anlatacağım.

1) Lee Sin al.

2) Redden başla.

3) Kurtları ve blue buff kes.

4) Blue aldıktan sonra rakipte blue başlayan bir champ varsa onun redine git ct jung için.

5) Onun redini çal veya onu öldür.

6) 4 veya 5 işe yaramazsa hangi laneye yakınsan oraya arkalarından baskın at.

7) Tebrikler ilk kanı aldınız. Hemen karşı tarafa "gg ez" yaz.

8) Aynı laneye arka arkaya 2 baskın daha at. Her seferinde "gg ez" yaz. En sonunda adam dayanamayıp ailenize küfür edecek. Sen de ona "ağla, kudur, çıldır, kafayı ye, ağla ağla k*cına bez bağla vs..." tarzı birşeyler söyle. Adam sinirlenecek klavyeyi yumruklayacak ve hata yapmaya devam edecek. Oyun artık 5 vs 4.

Sözün özü şu, benim gibi iyi mekanliklere ihtiyacınız yok gümüşten çıkmak için. Psikolojilerine oynayın ormancılarına laf atın yine kazanırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Prekazi Reyis

Script olmasına ne gerek var ki ? Aşamalı olarak anlatacağım.

1) Lee Sin al.

2) Redden başla.

3) Kurtları ve blue buff kes.

4) Blue aldıktan sonra rakipte blue başlayan bir champ varsa onun redine git ct jung için.

5) Onun redini çal veya onu öldür.

6) 4 veya 5 işe yaramazsa hangi laneye yakınsan oraya arkalarından baskın at.

7) Tebrikler ilk kanı aldınız. Hemen karşı tarafa "gg ez" yaz.

8) Aynı laneye arka arkaya 2 baskın daha at. Her seferinde "gg ez" yaz. En sonunda adam dayanamayıp ailenize küfür edecek. Sen de ona "ağla, kudur, çıldır, kafayı ye, ağla ağla k*cına bez bağla vs..." tarzı birşeyler söyle. Adam sinirlenecek klavyeyi yumruklayacak ve hata yapmaya devam edecek. Oyun artık 5 vs 4.

Sözün özü şu, benim gibi iyi mekanliklere ihtiyacınız yok gümüşten çıkmak için. Psikolojilerine oynayın ormancılarına laf atın yine kazanırsınız

bi deniyim bakalım editlerim.

harbiden oldu lan gold oldum çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 3 Mayıs 2017; 11:11:20 >

• Forumda challangerdan aşağı yok zaten

• Prekazi Reyis kullanıcısına yanıt
    Bil bakalım ne oldum
  • Sizin ligleriniz iyi olsa da orman oynayıp haldır huldur oynayan insanlara yardımcı olmak istedim en azından başlangıç taktiği açısından...

• çünkü gümüs olmadik daha bronzdan çikalim bi hele

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.