Hocam çalışma arkadaşı falan bulsanıza size yalnızlık baya koyuyor gibi |
GÜN BOYU OKULDA TIPCI ARKADASLARLA ŞAKALAŞIRKEN GECE BEN (2. sayfa)

-
-
bunu ben mi yazdim aq tek fark arada bir gelecekte olabilecek şeyler için umutlanmak o da baya bi gelecekte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben o umut hissini de yaşayamıyorum hiçbir rotam yok gelecekte bir şey görmüyorum.O umut hissine sımsıkı sarılın hocam sizi o çıkaracak bu kuyudan
-
saat 3 ve hala aklımdasın
once sesin aklıma geliyor
sonra ise gözlerin
canımın içi cananım karakurum
gülüşün o kadar özel
gülüşün o kadar kibar
gülüşünü düşünüyorum
canımın içi cananım karakurum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
senin gibi milyonlarca var
-
öyle bi şey yok yat uyu. denemiyosun bile uyumayı 3ten önce büyük ihtimal
-
dostum yalnız olmak bence senin için sorun yazının devamında da o sorunları yazmışın zaten. anhedoni falan da kolay dopamin kovalamana yordum. sosyal anksiyeteni bi şekilde yık insana karış bence.
-
Ben birilerinin yanında durmaktan keyif alan birisi değilim.İletişim kurmakta güçlük çekmiyorum(empati kurmak dışında o konuda baya baya körüm anlayamıyorum çoğu şeyi) ama 3ten fazla kişi varsa yanımda rahatsız oluyorum.Çoğu zaman kişilerin ne hissettiklerini anlamadığım için de pek konuştuğum bir şey de olmuyor sessiz kalıyorum çünkü diyebilecek bir şeyim olmuyor
Anhedoni galiba depresyonla paket olarak geldi bir ara dopamin orucu falan yapıp sonucuna bakmak istiyorum da pek umudum yok.Ne kadar farklı düşünmeyi denediysem ne kadar farklı davranmayı denediysem de üstüme yapıştı çıkmıyor lanetlenmiş gibi hissediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X