Şimdi Ara

Gün geçmiyor ki bir qq konusu daha açılmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıktada dediğim gibi.Dakika 12de Varus ve support Rammus Asheye 4 kill verdiler kuleyle beraber.Akali ise yha ben dianaya karşı napıcam o benim counterım dedi.Dakika 15e kadar 30 farmı vardı.Bendeniz Darius'a lane'i dar etmiş 2-3 kill almış toptan ilerliyordum.Khazix akali rammus ve varus ashe ile zyrayı kesip ya master'a ya da Dianaya killeri dağıtıp durdular.Trollemek serbest.Bi bronz 1 olarak lanetlendiğimi düşünüyorum silver'a hala çıkamıyorum teşekkürler Tr.

• Bekci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden millete küfür ediyorsun?
  • Support kalınca ap kasabilmek için lux nidalee zyra alınır tr'de ama rammus ilginç geldi bu sefer
  • Duo girelim smurfumla ister misin jungle oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Support kalınca ap kasabilmek için lux nidalee zyra alınır tr'de ama rammus ilginç geldi bu sefer

Ap rammus op
  • herkes hakettiği ligdedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih789

neden millete küfür ediyorsun?

Acaba neden bunu parlak zekana soruyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

herkes hakettiği ligdedir

Yanlış.Sen ne kadar iyi olursan ol senin hakettiğin ligi sen değil takımın belirler.
  • WL OP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakdısıstem

Bekci

??

Edit: W/L düzgün sayılırdı.Ama ard arda bot lane feeder gelince 6 lose.4'ü serilerden 2 si normal dereceliden.Böyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CusseD- -- 13 Eylül 2013; 0:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Evet başlıktada dediğim gibi.Dakika 12de Varus ve support Rammus Asheye 4 kill verdiler kuleyle beraber.Akali ise yha ben dianaya karşı napıcam o benim counterım dedi.Dakika 15e kadar 30 farmı vardı.Bendeniz Darius'a lane'i dar etmiş 2-3 kill almış toptan ilerliyordum.Khazix akali rammus ve varus ashe ile zyrayı kesip ya master'a ya da Dianaya killeri dağıtıp durdular.Trollemek serbest.Bi bronz 1 olarak lanetlendiğimi düşünüyorum silver'a hala çıkamıyorum teşekkürler Tr.

neden kaybettiğin farmında gizli kardeş

• şakam yok ligine göre iyi farm yapıosun
  • geçen zed oynuyorum skorum uçmuş tek atıyorum millete bide ne görem takımdakilerin internet kafedeki süresi bitti 4 quit tek kaldım neden anlattım bu anımı bende bilmiyorum :D
  • şu küfürbazları hiç sevmiyorum umarım bronzdan çıkamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

şu küfürbazları hiç sevmiyorum umarım bronzdan çıkamazsın

Teşekkürler darısı başına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.