Şimdi Ara

Gün geçtikçe dotadan soğuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum belki artık çok pop kültür ürünü olmasından dolayıdır belki etrafımda artık dota oynayan adam kalmamış olmasından dolayıdır bir zamanlar ''evlensem de oynarım'' dediğim dota'ı oynayasım kalmadı artık.Sebebi ne feederler ne de başka bir şey yani sebep sadece zaman mı diye kendi kendime soruyorum.Zamanında en baba sınavdan önce bile açardık arkadaşlarla bir el dotamızı atardık öyle devam ederdik şimdi tık yok.Sanırım dotayı benim için anlamlı kılan arkadaşlara girip oyunda makara falan yapmakmış.

Arada denk geliyor canlı turnuva maçları felan güzel oluyor izliyorum ama oynamaya gelince sarmyor girmek bile zor geliyor.Yaş büyüdükçe şeker yemeyi bırakmak gibi bir şey oldu pek tahmin etmezdim bundan 4-5 yıl önce.

• Aynı şeyler benim içinde geçerli
  • bana da aynısı oldu, ayda bir kendimi zorlayarak giriyorum
  • benim daha 2 sene olmasına rağmen öyle ilkler gibi deli gibi sabaha kadar oynadığım günler bitti iş hayatından mıdır nedir bilinmez ama içimde heycan kalmadı dotayla ilgili zorla giriyorum monotonluk başladı sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z21 -- 13 Ocak 2015; 7:46:14 >
  • Valla ben final haftam bitsin de dotaya giriyim diye bekliyorum kaç haftadır. Gelen vuruyor geçen vuruyor gerçi win rateim lose rate gibi ama yine de keyif alıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan bir yerden sonra ister istemez sıkılıyor. dota mapine d-day haritasından geçmiş bir insanım. yani tillahına kadar biliyorum bütün mapleri. ama sorarsan hala noobum. çünkü hiçbir zaman bir oyundan fazlası olarak görmedim. daha bilmediğim terimler oynamadığım herolar var. hala eski klavye yöntemiyle oynuyorum. hala yeni grafiklere alışmaya çalışıyorum. 3k mmr verdi öyle takılıyorum. ne arttırabiliyorum ne azaltabiliyorum. o standartta bir oyuncuyum. dota oynamak bazen mecburiyet gibi geliyor ama genede girip oynayıp zevk almaya bakıyorum. ama alamıyorum. e sıkılıyosan oynama diyenler olacaktır ama bildiğim en komplike en kafa isteyen tek oyun dota olduğu için vazgeçemiyorum. valla bırakmak zoruma gider açıkçası. okul hayatımdan daha çok bilgiliyim dota konusunda. sanki emeklerimi çöpe atmak gibi:)

zaten bu forumdakiler dahil olmak çoğu moba-mmorpg oyuncusu için bu oyunlar kişisel tatminden ötesi değil. o yüzdendir ben senden çok şey biliyorum kavgaları.

yani kısacası mantıklı olan bu oyunları bırakmak. ama bunu yazarken arkada oyun aratıyorum ve bulunca gidip oynayacağım...

• Oyun açık fakat aratasım gelmiyor şuan.Niyeyse yayın izlemek daha keyifli geliyor.
  • en son pa arcana olayında 1 hafta oynadım ondan sonrası yok steam e bile girmiyorum bıkkınlık değil ama koşturarak okuldan gelip oynadığım zamanki gibide değil. oynasamda oynamasamda fark etmiyo. sing in yayınları izliyorum bazen tamam o kadar yetiyo 1-2 oyun sonra onuda kapatıyorum. saçma sapan bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerlee

insan bir yerden sonra ister istemez sıkılıyor. dota mapine d-day haritasından geçmiş bir insanım. yani tillahına kadar biliyorum bütün mapleri. ama sorarsan hala noobum. çünkü hiçbir zaman bir oyundan fazlası olarak görmedim. daha bilmediğim terimler oynamadığım herolar var. hala eski klavye yöntemiyle oynuyorum. hala yeni grafiklere alışmaya çalışıyorum. 3k mmr verdi öyle takılıyorum. ne arttırabiliyorum ne azaltabiliyorum. o standartta bir oyuncuyum. dota oynamak bazen mecburiyet gibi geliyor ama genede girip oynayıp zevk almaya bakıyorum. ama alamıyorum. e sıkılıyosan oynama diyenler olacaktır ama bildiğim en komplike en kafa isteyen tek oyun dota olduğu için vazgeçemiyorum. valla bırakmak zoruma gider açıkçası. okul hayatımdan daha çok bilgiliyim dota konusunda. sanki emeklerimi çöpe atmak gibi:)

zaten bu forumdakiler dahil olmak çoğu moba-mmorpg oyuncusu için bu oyunlar kişisel tatminden ötesi değil. o yüzdendir ben senden çok şey biliyorum kavgaları.

yani kısacası mantıklı olan bu oyunları bırakmak. ama bunu yazarken arkada oyun aratıyorum ve bulunca gidip oynayacağım...

Starcraft 2 ye alalim seni. Komplike oyun neymiş gör bakalim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaşın ilerlemesi olunca böyle oluyor :) ama şahsen en büyük sebebi 2000 neslinin moba oyunlara sarmasıdır.
    eskiden millete moba oyun türü nedir diye sorunca 'o nedir la' diye kalırdı, şimdi ortalık malı olduğu için pek bi değeri yok

-ama yine de HEROES OF THE STORM diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler biraz saçma gelecek ama yapacak bir şey bulamadım.Birisinden 2k lık hesap buldum,sonra hiç oyunu bilmeyen bir arkadaşı da zorladım gel oynayalım diye oyuna farklı bir şey geldi yani ne bileyim normalde 5.2k mmr var şu an çaylakların oyunlarını sırtlayıp kahraman olmak hoşuma gidiyor İstediğim heroyu seçip direk mide gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Bilmiyorum belki artık çok pop kültür ürünü olmasından dolayıdır belki etrafımda artık dota oynayan adam kalmamış olmasından dolayıdır bir zamanlar ''evlensem de oynarım'' dediğim dota'ı oynayasım kalmadı artık.Sebebi ne feederler ne de başka bir şey yani sebep sadece zaman mı diye kendi kendime soruyorum.Zamanında en baba sınavdan önce bile açardık arkadaşlarla bir el dotamızı atardık öyle devam ederdik şimdi tık yok.Sanırım dotayı benim için anlamlı kılan arkadaşlara girip oyunda makara falan yapmakmış.

Arada denk geliyor canlı turnuva maçları felan güzel oluyor izliyorum ama oynamaya gelince sarmyor girmek bile zor geliyor.Yaş büyüdükçe şeker yemeyi bırakmak gibi bir şey oldu pek tahmin etmezdim bundan 4-5 yıl önce.

mevsimseldir

• ortam kalmadı diye 8-9 yıl oynadığım cs'yi bırakmıştım dotayıda tek başıma oynamayı sevmem ranked da sürekli tryhard zevki olmuyor ama takımın veya bi arkadaşınla oynuyosan arada eğlence bazen tryhard yaparak iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximreality

quote:

Orijinalden alıntı: canerlee

insan bir yerden sonra ister istemez sıkılıyor. dota mapine d-day haritasından geçmiş bir insanım. yani tillahına kadar biliyorum bütün mapleri. ama sorarsan hala noobum. çünkü hiçbir zaman bir oyundan fazlası olarak görmedim. daha bilmediğim terimler oynamadığım herolar var. hala eski klavye yöntemiyle oynuyorum. hala yeni grafiklere alışmaya çalışıyorum. 3k mmr verdi öyle takılıyorum. ne arttırabiliyorum ne azaltabiliyorum. o standartta bir oyuncuyum. dota oynamak bazen mecburiyet gibi geliyor ama genede girip oynayıp zevk almaya bakıyorum. ama alamıyorum. e sıkılıyosan oynama diyenler olacaktır ama bildiğim en komplike en kafa isteyen tek oyun dota olduğu için vazgeçemiyorum. valla bırakmak zoruma gider açıkçası. okul hayatımdan daha çok bilgiliyim dota konusunda. sanki emeklerimi çöpe atmak gibi:)

Starcraft 2 ye alalim seni. Komplike oyun neymiş gör bakalim ;)

O nasıl bir darboğazdır hocam

• maximreality kullanıcısına yanıt
    starcraft beni aşar. onu iyi oynayacak kadar yetenekli olduğumu düşünmüyorum :) dotayı bunca senede zor belledik, bide starcraft deyip yakma bizi :))
  • canerlee kullanıcısına yanıt
    starcraft 2 bambaşka bir dünya ;) sc2' de ki makro/mikro ekonomiyi iyi yönetmek kolay iş değil. en komplike en kafa isteyen oyun diye atıfta bulundun ya ona istinaden dedim :)
  • dar boğaz derken? :) CPU' ya mı gönderme yaptın? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximreality

starcraft 2 bambaşka bir dünya ;) sc2' de ki makro/mikro ekonomiyi iyi yönetmek kolay iş değil. en komplike en kafa isteyen oyun diye atıfta bulundun ya ona istinaden dedim :)

hocam sen yanlış anlamışsın. benim bildiğim en komplike oyun, yani az çok becerebildiğim oyun dota demek istedim. starcraftla bir tutmam :)
  • canerlee kullanıcısına yanıt
    saygılar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Beyler biraz saçma gelecek ama yapacak bir şey bulamadım.Birisinden 2k lık hesap buldum,sonra hiç oyunu bilmeyen bir arkadaşı da zorladım gel oynayalım diye oyuna farklı bir şey geldi yani ne bileyim normalde 5.2k mmr var şu an çaylakların oyunlarını sırtlayıp kahraman olmak hoşuma gidiyor İstediğim heroyu seçip direk mide gidiyorum.

Feyk attığın oluyormu oyun sizde tüm killeri yutmuşsun vs, win garantiyken midde yürüyüp yürüyüp feedleyip zaa russians yazdığın oldumu?

Bu aralar çok fantastik videolar çıkıyorda. Kotl özellikle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.