Şimdi Ara

Nasılsınız arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında başka bir nedenle açmıştım konuyu ama sonra değiştirdim içeriğini.Neyse boşverin, bari halinizi hatrınızı sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A2F9DE33 -- 11 Temmuz 2023; 2:17:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arabadamı uyuyosunuz hala hocam  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Maalesef hayır.Keşke annem hayatta olsaydı da yine hastane köşelerinde arabada felan uyusaydım.

• Ne olduğunu bilmiyorum ama üzüldüm Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun İnşallah

• İnsanlar zannediyorki sadece benim hayatım kötü diğer herkes on numara hayat yaşıyor. Hayır öyle bişey yok.

Bk gibi çocukluk, gençlik geçirdim. Çaresizlikten ağladığım zamanlar oldu. Gittim manavgata 40 derece sıcakta tek tek otellere iş sordum.3-4 gün aç beklediğim oldu.

Kazandığım liseye gidemedim babam kaydımı sildirdi, karne notuyla girilen liseye yazıldım. üniversiteye kasiyerlik yaparak kazandığım parayla gittim. Babam üniversite için yol parası bile vermedi.

Sonra biraz para biriktirip ayrı eve çıktım. 100 yere cv gönderdim. Umudumu kestiğim an bi yer aradı. İşe girdim. Hayatımı düzene sokmaya başladım.

Hiçbir zaman pes etmedim. Başarının anahtarı inat edip, pes etmemek. 99 yerden cevap gelmezse 100. Yere başvururum. İstediğim olana kadar istediğim şeyin peşini bırakmam.

Hayalim hollandaya gezmeye gitmekti. Yemedim, içmedim aylarca para biriktirdim. Şuan hollandadayım. İstediğim şeye ulaştım. Hayat felsefen inat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolun hocam ama ne kadar çabalasamda değiştiremeyeceğim etkenler var hayatımda o yüzden umutsuzum zaten.Tek sorun para pul mevki olsa keşke.Benim geleceğe dair bir planım bir hayalim bile yok.İş işten geçmiş artık, köprüden önce son çıkışı kaçırmışız bir kere artık geriye de dönülmez.Bu yolu gitmekten bu acıları çekmekten başka çarem yok.

• Muzlukiraz2779 M kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız hocamlar
    2 ay önce açıldı
    Selamlar
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın dedigi gibi Yılma. şeytanda senden bunu istemiyormu zaten Allah'tan geldik Allah'a gideceğiz diye tevekkül et bu dünya geçici öbür dünya kalıcı hayattan bişey beklemiyorum diyip köşeye geçersen hayatta iyi şeyleri nasıl göreceksin tevekkül den vazgeçtiğin anda şeytana yenik düşmüş olursun SIRTINI HER ZAMAN ALLAH'A YASLA ona güven namazını kıl orucunu tut 1 ay sonra yine aynı şeyleri yasasan bile Allah'a güvendiğin için için fine ferah olucakki düzene girer sen tevekküllünden vazgeçme 5 valit namazını aksatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzlukiraz2779 -- 11 Temmuz 2023; 9:24:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.