Şimdi Ara

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.510
Cevap
534
Favori
1.136.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
436 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

Yakında İnşaallah nükleer füzelerle başlıyacak bütün dünyada ;

https://www.haberler.com/israil-bir-gun-arayla-suriye-de-rejime-ait-9768171-haberi/

4 gözle bekliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biz hazırız peki ya siz

• Mynet
    Kuzey Kore'nin füzesinden ilk fotoğraflar! Artık ABD'yi vurabilir
    https://m.mynet.com/kuzey-korenin-fuzesinden-ilk-fotograflar-dunya-3127048

Artık geri dönüşü olmayan bir yola girilmiş durumda

• quote:

Yakında İnşaallah nükleer füzelerle başlıyacak bütün dünyada ;

https://www.haberler.com/israil-bir-gun-arayla-suriye-de-rejime-ait-9768171-haberi/

Hocam nasıl bir hastasınız siz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksın artık yav

Türklük soylarında mertlik huylarında yiğitler cephede demek isterdim ama Arap ülkesi için savacasak değilim

• suicideRelated kullanıcısına yanıt
    bence adamlar kurban durumunda;
    karşılarında amerika var,kendilerini savunmak zorundalar,

adam geliştirir istediğini,gelişecekler diye saldırmak nedir yahu?
    kendisini koruması en doğal hakkı.

ayrıca 1x geliştirme yapıyorlarsa dünya 3x şeklinde gidiyor.

olurda saldırmak gibi bir hata yaparsa kendileri kaybeder,
    neden durduk yere imha etsinler kendilerini?

şov yapıyorlar sadece,"bakın biz güçlüyüz saldırırsanız yolarız sizi"gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 21 Temmuz 2017; 11:33:6 >
  • quote:

Hazır olun gençler sular ısınıyor İnşallah tez vakitte başlayacak 3. dünya savaşı ya da bölgeyi komple kan gölüne çevirip ardından küresel bir savaşa sürükleyecek bir savaş Allah c.c. izni ile Amin.

İran'dan ABD'ye Sert Uyarı: Bin Kilometre Derinliğindeki Üslerini Toplasın, Yoksa Bedelini Öder!

https://www.haberler.com/iran-dan-abd-ye-sert-uyari-9851357-haberi/

----------------------------------------------------------------------------

https://www.haberler.com/isid-gerilla-savasina-mi-hazirlaniyor-9852330-haberi/

Saddam'ın İstihbaratçıları Terör Örgütü DEAŞ'ta! Gerilla Savaşına Hazırlanıyorlar

----------------------------------------------------------------------------------------

https://tr.sputniknews.com/avrupa/201707201029362403-almanya-disisleri-turkiye-almanya-sabir/

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, "Türkiye'ye çok sabır gösterdik ki bazen bunu yapmak hiç kolay olmadı" dedi.

kardeş ne gerilla savaşı. o silahları üretenler kim?

• AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    sen daha kendi toprağını koruyamazken katarın çıkarlarını gözetmek neden?

• Aci bir gercek savas ortadoguda patlak verip yayilacak 8 milyar olan nufusun 4/3 u olecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

Aci bir gercek savas ortadoguda patlak verip yayilacak 8 milyar olan nufusun 4/3 u olecek

O şekil dünya nüfusu eksiye düşer, doğrusu 3/4 olacak

• Beklemedeyiz.

• 70) 1 Mart 2018 Rusya lideri Vilademir Putin ‘ABD dahil tüm ülkeleri yeni nükleer füzemizle vurabiliriz ve buna onların savunması engel olamaz’ dedi.

71) 2 Mart 2018 ABD ordusu Pentagon buna karşılık ‘Her türlü saldırıya karşı hazırız ve hazırlıklıyız’ açıklamasını yaptı

• olası büyük bir savaşı türkiye tetikliyebilir
  • 1989 da kominist rusyayı yıktığını sanan batıya 11 eylül 2001 de verilen cevapla zaten 3. dünya savaşı başlamıştı.

amerika, afganistan ve ırakla başladığı savaşı suriyeye kadar getirince rusya ile abd açıkça karşı geldiler ki bu beklenen bir şeydi.

işin bir de belgesel yönü var ki yapılan araştırmalar dünyanın bu nüfus artışı ile hem gıda hem de su kaynakları olarak insanlara yetersiz kaldığı ve kısa gelecekte en büyük meselenin açlık olacağı öngörülmektedir.

bazı arkadaşların sandığı gibi abd ile rusyanın savaşması çok zor değil anlık bir mesele aslında. ki adım adım gelen bir savaş bu. bir noktadan sonra mecburiyet olacak.

ha, sonrasındaki dünyada yaşamak ister misiniz? açıkçası ben istemem. bu savaştan sonra dünyada bir avuç insan kalır ve herşey taş devrinden yeniden başlar. elektriksiz internetsiz vahşi bir dünya hiç çekilir birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

1989 da kominist rusyayı yıktığını sanan batıya 11 eylül 2001 de verilen cevapla zaten 3. dünya savaşı başlamıştı.

amerika, afganistan ve ırakla başladığı savaşı suriyeye kadar getirince rusya ile abd açıkça karşı geldiler ki bu beklenen bir şeydi.

işin bir de belgesel yönü var ki yapılan araştırmalar dünyanın bu nüfus artışı ile hem gıda hem de su kaynakları olarak insanlara yetersiz kaldığı ve kısa gelecekte en büyük meselenin açlık olacağı öngörülmektedir.

bazı arkadaşların sandığı gibi abd ile rusyanın savaşması çok zor değil anlık bir mesele aslında. ki adım adım gelen bir savaş bu. bir noktadan sonra mecburiyet olacak.

ha, sonrasındaki dünyada yaşamak ister misiniz? açıkçası ben istemem. bu savaştan sonra dünyada bir avuç insan kalır ve herşey taş devrinden yeniden başlar. elektriksiz internetsiz vahşi bir dünya hiç çekilir birşey olmaz.

Hazırlıklı olmak gerek, her tür şartta hayatta kalmaya hazır olmak gerek...

Dünya çok farklı bir yer olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

olası büyük bir savaşı türkiye tetikliyebilir

Öyle olucaktır bencede. En kötü ana aktörlerden biri oluruz.

Ortadoğudan çıkma ihtimali %70-80.

• bizim nesil savaş görmez lakin bizden sonrakiler en acı şekilde yaşayacaklardır.

• Bu savaş çıkarsa ABD'nin başındaki manyak Trump yüzünden çıkar. Adamın kaybedeceği hiç bir şey yok. Hayatta yapmak isteyip de yapamadığı, tatmak isteyip de tadamadığı hiç bir zevk kalmadığını düşünüyorum.
  • 3. dünya savaşı önümüzdeki 100 yıl içinde gerçekleşmesi imkansız tek olay olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.