Yine giren bize girecek hayırlısı.Orta doğu tam bir lağam. Atalarımız keşke bulgaristandan yukarıya doğru göç etselerdi |
Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (850. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Iranian State Media claims that the Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) has now launched Medium-Range Ballistic Missiles against Israel.quote:
Orijinalden alıntı: RedPyro
Balistik değil, seyir füzeleri gönderiyor şuan. Birkaç saat sürer ulaşması.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonraki aşama Hipersonic füzeler
Iranian State Media claims that the Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) has now launched Medium-Range Ballistic Missiles against Israel.
Balistik füze henüz doğrulanmış değil.O kadar ileri gideceklerini sanmam.
-
Balistik fuze 15 dakikada gider oradan. Savunma sistemini sature etmeden gönderiyorlarsa demek ki hepsinin hedefi vurması istenmiyor.
Ben hala seyir füzeleri ile karıştırıldıgını düşünüyorum. Ama daha önce de yazdım en son balistikleri de göndereceklerdir elbet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iranı sevmem ama israili hiç sevmem, biri yobaz,mollaların ülkesi iran, diğeri şeytan tapar yahudi ailelelerin adeta mülkü olan israil
bana ne isterseniz diye sorsalar israil denen ülkenin haritadan silinmesini isterim derim
bu defa da insanlık öldü mü derler, insanlık çoktan öldü, insanlığı öldürenler de o bir avuç ruh hastası yahudi ailelerin ta kendisidir. İran veya başka bir ülke değil.
-
Hayaller yerine kendimizi gerceklere hazirlamaliyiz...
-
bizi ilgilendiren bir durum yok zaten ülke parsellenip satıldı şu saatten sonra bişey bekleme olan zenginlere olur o kadar turist kaybeder zengin otel sahipleri
-
İsrail Sözcü: Sadece gelen füzeleri engellemekle yetinmeyeceğiz. Karşılık da vereceğiz
Amerikan ABC News: Pentagon, İsrail’in İrana direkt karşılık vermesini bekliyor.
Reuters: İran balistik saldırı başlattı
İran, İsrail'e hava sahasını açan ülkelere "sert karşılık" verileceğini ilan etti.
Al-Mayadeen, İran'ın hipersonik füzelerinin İsrail'e fırlatıldığını bildirdi.
Putin:
'3. Dünya Savaşı için;
1. Rusya, Çin, İran, Yemen, Kuzey Kore
2. NATO, Amerika Birleşik Devletleri, İsrail ve Birleşik Krallık
Hangi tarafta duracaksınız?'
İran Devrim Muhafızları:
Bu sadece saldırımızın bir parçası.
Konu sahibi zevke gelmiş
Ula borsada 3 kuruş paramız vardı o da yalan oldu niye hep piyasalar kapalıyken olay çıkıyor…
Savaş istemediğimi söyledim ama bu olmayacağı anlamına gelmez ki 7 yıldır gümbür gümbür geldiğini görüyoruz…quote:
Orijinalden alıntı: BeQuiet!
Konu sahibi zevke gelmiş
Ula borsada 3 kuruş paramız vardı o da yalan oldu niye hep piyasalar kapalıyken olay çıkıyor…
Görmek istemeyenlere ne demeli onu konuşalım.
İran'ın Birleşmiş Milletler temsilcisi:
İsrail, bir hata daha yaparsa İran'ın tepkisi çok daha sert olur.
(İsrail karşılık verirse)
-
Tayvan medyası:
Çin yakında bize saldıracak, 3. Dünya Savaşına hazır olun.
hocam en çok da senin bu konunla ve bu konuda paylaştıklarınla dalga geçen öngörüsüz zavallılara acıyorum.
hakikatle dalga geçerek kendilerini tatmin ediyorlar, oysa şiddetle gelmekte olan apaçık ortada
hala daha dalga geçiyorlar mıdır acaba ne dersin ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X