Şimdi Ara

günaydın ve iyi geceler ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu site ve üyelerine gerçekten saygı duyuyorum çünkü düşünce üretmekte bunları yazmakta sayıg duyulması gereken bir emek ve bu siteden gece çıkarken iyi geceler demek sabah geldiğimde günaydın demek istiyorum .. bazen girdiğimde site üyerline tek tek olmasada günaydın demek akşamda çıkarken iyi akşamlar veya iyi geceler demek istiyorum ama yazacak yeri bulamıyorum ..selam vermeden girip çıktıgımda tuhafıma gidiyor ..
    burada herkesin huzurunda burada kalıcı bir iyi geceler veya günaydın topiği açılmasını istiyorum .. veya olabilecek alternatifleri öğrenmek istiyorum..

dip not . şikayet kutusuna yazmaya çalıştım ulaşamadım veya beceremedim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capitatoo33 -- 8 Mayıs 2007; 10:45:05 >

• neyse unutun .)
  • Günaydın
  • Düşünce güzel ama 1az sonra modlar gelip , konunun yeri yanlış deyip konuyu off topic e taşıyacaklar

Günaydın bu arada :)
  • altı üstü girdiğinde foruma bir günaydın yazıp veya iyi geceler yazıp ilgilendiğin konuya bakmak ..eminimki forumun kalitesi dahada artacak

küçük kelimelerin büyük sırları bunlar .. kendi adıma her girdiğimde bu topiğe günaydın yazmak niyetindeyim
  • İşte burası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.