Bildirim
(Güncel: 25.12.2017) Oneplus 5 TAM DESTEK - OxygenOS 5 OREO - Detaylar içeride... (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, telefonumu yaklasık 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Bugün sarjı olmasına rağmen ekranı açılmadı. Kapatıp açtım, normal çalışması 1 dk sürdü ekran dondu ve oneplus launcher hatası dedi. "kapat" ve "bekle" seçeneği sunuyor biliyorsunuz, kapat dedim ve üstteki bilidirim-saat çubuğu dışında ekran karardı. tekrar açmak üzere kapattım, ama açılmadı...
şu an şarj almıyor, takınca titreşim vs tepki vermiyor. kilit tuşu + ses açma/kapama ile recovery modu açılmıyor. yalnızca pcye bağlayınca pcden usb takma çıkarma sesi geliyor (bu zaten olası bir şey miydi bilmiyorum)
Bu sorunu yaşayan ve veri kaybına uğramadan çözen var mı? Ne yapabilirim? -
telefonun tamamen kapalı olduğuna emin olduktan sonra unbrick işlemi ile cihazı açabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: mathilda*
Merhaba, telefonumu yaklasık 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Bugün sarjı olmasına rağmen ekranı açılmadı. Kapatıp açtım, normal çalışması 1 dk sürdü ekran dondu ve oneplus launcher hatası dedi. "kapat" ve "bekle" seçeneği sunuyor biliyorsunuz, kapat dedim ve üstteki bilidirim-saat çubuğu dışında ekran karardı. tekrar açmak üzere kapattım, ama açılmadı...
şu an şarj almıyor, takınca titreşim vs tepki vermiyor. kilit tuşu + ses açma/kapama ile recovery modu açılmıyor. yalnızca pcye bağlayınca pcden usb takma çıkarma sesi geliyor (bu zaten olası bir şey miydi bilmiyorum)
Bu sorunu yaşayan ve veri kaybına uğramadan çözen var mı? Ne yapabilirim?
telefondaki tüm veriler silinecektir. önemli bir veri var ise linux işletim sisteminde telefonu bağlayarak belki kurtarabilirsin. usb hata ayıklama önceden işaretlenmiş olmalı ama...
unbrick adımlarını ilk mesajda paylaşmıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Delta Servis garantiliydi benimki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X