Şimdi Ara

Güncel 3dmark01&FX55 testleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gule gule kullan yanliz herparcaya nazar poncugu asmayi unutma :)
    Allah nazardan saklasin sisteme bak be :D
  • Maşşalah deyin la Adam harbi paraya kıymış ama. O sistemin parasına araba alınır be
  • quote:

Orjinalden alıntı: ers1n

korkut kaya senden testlerın devamını degıl orb#1 lerı beklıoruz ama ole dandık kartlarla degıl sole hatrı sayılır pıyasadakı kartlarla

for example ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

Maşşalah deyin la Adam harbi paraya kıymış ama. O sistemin parasına araba alınır be

para olsa bi dakka durmam alırım o si
    sistemi
  • güzel sistem .Hadi brandy sendende bişiler bekliyoruz
  • Defaultta 28k
    Hayırlı olsun
  • Herkese teşekkürler.İnşallah daha iyisi sizin olur.

Yaptık bi delilik.AMD64'e geçmek istiyordum.3500+mı 4000+ mı derken bi baktım fx55 almışım.

bana 847$'a mal oldu.www.gameve.com'dan aldım US'den.bir arkadaş çantada getirdi.Testlere devam edeceğim tabiki.Ama cumartesi cumartesi çalışıyorum.

Bu ne yaman çelişki;bi fx55 alacak kadar para kazanmak için harıl harıl çalış,alınca onu kurcalamaya vaktin olmasın.

Bu skor gerçekten herşey default'ken alındı.Frekanslarla oynamadan 30k yapar sanırım. hele cat3.2 kullanırsam uçar ama güncel driver'ları kullanmayı tercih edeceğim.

Sistem şöyle;

FX55-MSI K8N Neo2 Platinum,2*512 DDR550 GSkill TCCD ram-OCZ Ram Booster-ATI x800xt PE-waterbox r22 modded(Arbiter'e katkılarından dolayı teşekkürler.)Gerisi çok önemli değil sanırım.

• korkut o ramleri nereden ve nekadara aldın sorabilirmiyim? + booster de nekadar?
  • KOrkut tebrikler
  • allah nazardan saklasın. şu sisteminin bide o-c li değerlerini versen çok merak edirorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU

KOrkut tebrikler

Sağolasın Yazıcıoğlu.bana sen de durmaz patlatırsın bitane gibi geliyor.

@TEKnaKILLAH www.excaliberpc.com dan aldım. mem=295$ oczbooster=49$

@yavzi Ben de çok merak ediyorum ama çalışmaktan fırsat bulamıyorum.dün 1 hafta sonra sistemi ancak kurabildim.acele ile bi bench alıp yattım.Bu sabahta ekmek parası peşine düştüm.

Bi de AMD'ye biraz yabancı olduğumdan sistemi tanımak zaman alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkutkaya -- 27 Kasım 2004, 11:15:23 >

• korkut reis hayırlı olsun yeni işlemci.o/c gayretlerinde başarılar dilerim.Allah utandırmasın.
  • vallah ben topici ilk okuyunca ben herhalde eski topic ilk fx 55 in benchleri dedim nerden bileyim ben birinin fx 55 aldığını

• quote:

Orjinalden alıntı: BozkurtBEY

korkut reis hayırlı olsun yeni işlemci.o/c gayretlerinde başarılar dilerim.Allah utandırmasın.

OC'çunun duası gibi oldu Böyle dua'ya amin denir.Teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: trooper27

vallah ben topici ilk okuyunca ben herhalde eski topic ilk fx 55 in benchleri dedim nerden bileyim ben birinin fx 55 aldığını

3.2ee'lerin kol gezdiği bir forumda daha ucuz olan FX55 görmek pekte garip değil bence.
    (bakınızwww.pricewatch.com)

• Hayirli olsun fiyati saka gibiymis ama kazanan sensin harcama keyfi de senin ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkutkaya

quote:

KOrkut tebrikler

İLk senin haberin olur ozaman

Süper pi felan nasl bu arada.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: korkutkaya

quote:

KOrkut tebrikler

İLk senin haberin olur ozaman

Süper pi felan nasl bu arada.

1 kez 3dmark01 çalıştırdım.Daha windows'u yeni kurmuştum düngece.bench almadan yatmiim dedim.şu anda bir projede çalışıyorum.ilk fırsatta tüm istek parçalarını çalacağım söz.

• @korkutkaya işlemci gerçekten best of best çarpan durumu nasıl? sisoft cpu ve mem sonuçlarını yazarsan sevinirim
  • AMD64'e ısınmaya başladım.

3dmark01

Güncel 3dmark01&FX55 testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkutkaya -- 29 Kasım 2004, 10:41:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.