quote:Orijinalden alıntı: CLauDio_1907sLm @ Legends team ; Efsane istemem 100 LvL bi poke wer ;) @ hopesoul ; AnLamdim ne dediğini... @ Wiper ; tekLifini bastan yazabiLir misin? Alıntıları Göster Up Up Up
quote:Orijinalden alıntı: 0nuR^^shiny ho-oh a seç bitane nicktenAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yih_hu shiny ho-oh a seç bitane nickten Kardes sayfa aciLmiyo bende SQL hata dio yine. AciLinca bakarim ok.mi?
quote:Orijinalden alıntı: CLauDio_1907quote:Orjinalden alıntı: yih_hu shiny ho-oh a seç bitane nickten Kardes sayfa aciLmiyo bende SQL hata dio yine. AciLinca bakarim ok.mi? Alıntıları Göster elinde n.jirachi, n.kyorge,n.dratinice,n.entei varmı?
quote:Orijinalden alıntı: Zhaitanelinde n.jirachi, n.kyorge,n.dratinice,n.entei varmı?Alıntıları Göster Evt. war hepsinden
quote:Orijinalden alıntı: CLauDio_1907Evt. war hepsinden Alıntıları Göster normal efsane için 100 lvl bişiler olurmu?
quote:Orijinalden alıntı: Zhaitannormal efsane için 100 lvl bişiler olurmu?Alıntıları Göster oLur ama site aciLmiyor. Lugia haric istediğine tekLif yapabiLirsin
quote:Orijinalden alıntı: CLauDio_1907oLur ama site aciLmiyor. Lugia haric istediğine tekLif yapabiLirsin Alıntıları Göster Yok mu d/s/m/n efsane isteyen baska
quote:Orijinalden alıntı: 0nuR^^shiny ho-oh a seç bitane nicktenAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yih_hu shiny ho-oh a seç bitane nickten
quote:Orijinalden alıntı: 0nuR^^quote:Orjinalden alıntı: yih_hu shiny ho-oh a seç bitane nickten Alıntıları Göster Shiny Ho-oh + Dark Mewtwo wereyim sende Shiny Lugia wer oLur mu?
quote:Orijinalden alıntı: CLauDio_1907Shiny Ho-oh + Dark Mewtwo wereyim sende Shiny Lugia wer oLur mu? Alıntıları Göster oha shiny lugia 1 M
quote:Orijinalden alıntı: 0nuR^^ayrıca darkmewtwo vaRAlıntıları Göster sen werebiLeceim d/s efsaneLeri yaz ben seceyim bari. Benim qözüm hem Lugia'ya kayiyor cünkü
quote:Orijinalden alıntı: legends teamsuicune a m armaldo pls cvp yazAlıntıları Göster tamam tekLif yap nick Fre_Ljungberg
quote:Orijinalden alıntı: CLauDio_1907tamam tekLif yap nick Fre_Ljungberg Alıntıları Göster d.dratinireye ne istersin?
quote:Orijinalden alıntı: murti_kaya_06d.dratinireye ne istersin?Alıntıları Göster Shiny Dratinire warsa cok ii oLur. yok ise sen nick wer ben bakayim
quote:Orijinalden alıntı: CLauDio_1907quote:Orjinalden alıntı: CLauDio_1907 Up Up Up Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CLauDio_1907 quote:Orjinalden alıntı: CLauDio_1907 Up Up Up