Herkese iyi akşamlar.15 gün içinde Psp almayı planlıyorum.Şu anda Psp fiyatları ne kadar ?
Hocam khalkedon da kırılmış sıfır 3004 ler 360 tl. Bende en yakın zamanda parayı denkleştirebilirsem bi yerden alıcam.
bu khalkedon nerede arkadaslar
Arkadaşım sanahttp://centroelektro.com/ bu siteyi öneririm kesinlikle süper. Ben de buradan psp aldım 2. el aldım hem versiyonu kırılmış olarak gönderdiler hem birçok oyun gönderdiler hem hafıza kartı gönderdiler hem TV kablosu hem araç şarj aleti hem de taşıma kılıfı gönderdiler. Ama inan cihaz 0'lardından farksız kesinlikle.. %100 müşteri memnuniyeti.. Buradan PSP 3003 Slim&Light'ı ekstra parçalarla birlikte 300 TL'ye aldım. Sana şiddetle tavsiye ederim.
Eğer Khalkedon'a yakın isen kahlkedonelektronik yaz google'a oradan onların kendi siteleri geliyor iletişim'e tıkla oradan bulurusn ulaşım bilgilerini. Fakat Centroelektro'yu unutma
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
Benide ekler misin
Arkadaşlar bir de little big planet i online oynamak için ne yapmamız gerekiyor.Ps network e üye olmalısın diyor bende.Ama biz kırık oynadığımız için ayrı bir farklılık var mı bilmiyorum ?
Version 5.03.gen
Kardeş artık Sony firması bir nebze dahi olsa kaçağın önüne geçebilmek için böyle güzel, kaliteli, patentli oyunları orjinal psp'siz ve umd'siz online oynatmıyor. Fakat her sorun gibi bununda çözümü var elbette; aradığın bu adreste ;) turkcepsp sitesinde (PSNabler v7: Online Oynamanın Tam Sırası) başlıklı bir konu var oradan işini görebilirsin.
Benide eklermisiniz PSP-2006
bende 10 gün önce psp 2004 aldım. kapanınca gitmeyen cinsinden :D . 8 + 8 GB hafıza kartında 40 aşkın oyunla psp dünyasına hızlı bir giriş yaptım .benide ekleyebilirsiniz .gün geçtikçe bu cihazı seviyorum.
2004 var.Eklerseniz sevinirim.
eklermisin dostum
quote:
Orijinalden alıntı: yassu
eklermisin dostum
PSP-3004Slim GranTurismo
benide ekLe
PSP 3004 4 GB HAFIZA KARTI KILIF BİLEKLİK STİCKER SMACKDOWN VS RAW 2010 PES 08 GOW NFS RIVALS
benide ekleyin
psp 2004 pes 09 gow fight night round 3 8 gb hafıza kartı
Hocam benide ekleyin psp tamiratı yapıyorm ve psp 1000 kullanıcısıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Cab_ragE
hangi şehirde ve kargoyla yapıyormusun? ne tamiri yapıyormusun? ayrıntılı bilgi verirsen forum adına daha yararlı olur.
Beni de ekleyebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: .nevermind
quote:
Orijinalden alıntı: Cab_ragE
hangi şehirde ve kargoyla yapıyormusun? ne tamiri yapıyormusun? ayrıntılı bilgi verirsen forum adına daha yararlı olur.
tamirat dedigim komple icini sokup yeni kasa takabilrim