Şimdi Ara

Güncel DH PlayStation®Portable Topluluğu(PSP) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
10
Favori
42.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rock_Maniac

arkadaşlar bir soru sormak istiyorum:

bildiğiniz üzere PSPgo yolda.bu yeni PSP modelinde UMD sürücü olmayacağı söyleniyor.eğer böyle olursa "normal" PSP kullanıcıları için UMD üretilmeyecek mi??yoksa üretime devam edilecek mi???

şimdiden teşekkürler......

bu arada imzada biraz değişiklik yaptım ama sorun olmaz sanırım

İmzandaki değişiklik turuncu yerler sanırım. Zaten turuncu yerler size özel..
    Psp Go ayrı segmentte bir ürün.. O yüzden bizim psplerden bağımsız takılacağı kesin.. UMD'lerimize bir şey olmayacak.
    .

quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

arkadaşlar benim eski model psp var bunu güncellemek istiyorum fakat yapamadım bi türlü adım adım bana tarif edermisiniz acaba bunu güncel versiyona nasıl getireceğim.
    Custom Firmware olarak şu anki sürüm 3.52 m33-3 güncel yeni çıkan oyunları çalıştırmıyorda.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

PM

• Ekle Hocam Bugüne bugün psp slim ıce silver sahibiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Orijinalden alıntı: melezsnape

Arkadaşlar psp ye dün "Ghost Rider-Hayalet Sürücü" yü yükledim gerçekten çok hoş GOW a çok benziyor :) bi tavsiyem olsun dedim :)

Listeme ekledim. Şu aralar oyun sıkıntısı çekiyorum. İndirdiğim her oyunu 20-30 dk oynayıp sıkılıyorum. Bakalım eğer GOW gibiyse uzun süre bağlayabilir beni herhalde.

:) evet indirin bence çünkü GOW a bayağı benziyor. Adamın elindeki zincirler atakların GOW dakii grafikleriyle neredeyse aynı ayrıca düşman uyuşunca "O" ya basma olayı bunda da var :) Grafikler de tatmin edici. Bir yerde takıldım indirinde yardımlaşalım :)

• Psp Fat Black 1004k
    2 adet batarya şarj aleti
    100 den fazla oyun
    Psp 300 1.3 mp kamera
    data kablosu

Benide ekle

Bu arada .nevermind kardeşim eski konudaki üyelerle birleştirsende kaçtane psp kullanıcısı olduğunu bilsek daha güzel olmazmı?
  • Ya arkadaşlar oynayanlar bi yardım etse bana :( Dün gece Silent Hill yükledim oynadım ama yeni profil oluşturamadım bi türlü :S New dedim altyazı ve parlaklığı seçip oyuna daldırdı beni sonra da ne save ne bişey:S O oyun için 3 tane oyun sildim ben pspden yaa :(:(:(:( Ayrıca kızı da kurtardım hastaneye girdim ilerledim biraz sonra üzerinde yazılı açıklama olan 2 kapının olduğu yerde tıkandım :S
  • Arkadaşlar yok mu bunun bi çözümü ya :(
  • psp lerin güncel fiyatları ne kadar bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Bu arada .nevermind kardeşim eski konudaki üyelerle birleştirsende kaçtane psp kullanıcısı olduğunu bilsek daha güzel olmazmı?

Tamamda ordaki konu taa nerde kaldı.. O üyeler bile hatırlamıyordur belki öle bir konu olduğunu.. Yanlış hatırlamıyorsam 300e yakın üye vardı orada.. Burda yeni bir sayfa açarsak karmaşadan ve güncel psp kullanıcılarından daha çok haberdar oluruz..

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

psp lerin güncel fiyatları ne kadar bilgi verebilir misiniz?

Khalkedon arkadaşımızda full kutulu kırılmış PSP 3000 -- 350 ytl..

Teknosada yaklaşık 550 ytl civarı.

Slimler ise piyasada 400 falan.. Khalkedon'dan 300e alabilirsin sanırım..

• elimde 3000 ve 2000 pspler mevcut isteyen varsa.. hepsı kırılmıs ve 8 gb hafıza kartlı..
    ayrıca psp orjinal oyunlar ve 50 gb oyun arsivi de var.. fiyat konusunda pm den ulasabılırsınız.. saygılar
  • Tüm Psp cilere selamlar diyorum.Bir adet slim gri psp im var.Fakat son zamanlarda çok canımı sıkan bir problemim var.Hiç bir hafıza kartından hiç bir oyunu başlatmıyor.Daha önce rahatça oynadığım oyunlar ,bir süre sonra açılmamaya başladı, karta format attım başka kart denedim olmadı.Psp kırılmış durumda, acaba yazılımda bir sorun olması mümkün müdür... eğer böyle ise Isparta'da bu işten iyi anlayan biri varsa mutlaka yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar..
  • benide ekleyin yıllardır beklediğim psp me kavuştum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa72

Benide ekleyin aslında 25 yaş üstü psp grubu da olsa fena olmaz.

Bu arada ben psp oyunlarını pek beğenmedim. Tek sevdiğim oyun Burnout legends oldu. Bilgisayarda da genelde ya titan quest diablo 2 tarzı rpg oyunları oynardım yada real time strategy oynardım. Bazende city building tarzında oyunlar. PSP de real time strategy ler oynanmaz muhtemelen. City building tarzında oyunlarda zor olur hatta yok sanırım ama hack and slash yada rpg oyunlarından öneriniz varmı. Uzun sürecek ve tekrar oynayınca sıkmayacak tarzda olsa iyi olur.

Real time değil de turn based strateji var warhammer 40000 squad command gayet güzel bir oyun.Rpg dersen monster hunter serisi ve FF:Crisis Core tavsiye ederim.
  • benide ekle psp slim 2000
  • benide ekleyiniz arz ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

Tüm Psp cilere selamlar diyorum.Bir adet slim gri psp im var.Fakat son zamanlarda çok canımı sıkan bir problemim var.Hiç bir hafıza kartından hiç bir oyunu başlatmıyor.Daha önce rahatça oynadığım oyunlar ,bir süre sonra açılmamaya başladı, karta format attım başka kart denedim olmadı.Psp kırılmış durumda, acaba yazılımda bir sorun olması mümkün müdür... eğer böyle ise Isparta'da bu işten iyi anlayan biri varsa mutlaka yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar..

• arkadaşlar bildiğim kadarıyla assasin's creed:bloodlines 17 Kasım'da çıkacak.bir yerde okuduğuma göre oyun psp ile birlikte paket halinde satılacak.çok saçma bi soru olacağını biliyorum ama içimde kaldı sormam lazım

yani bu oyun paket halinin dışında tek başına da satılacak di mi??bu arada isim de vermek istemiyorum ama internet satış mağazalarından(türk olanlarından)oyunu edinebilir miyiz?böyle siteler genelde ismi duyulmuş yapımları getirmeyi tercih ediyor sanırım.çok iyi oyunlar olmasına rağmen bazı oyunları bu sitelerde göremiyorum.assasin's creed'in başına böyle bir şey gelmez di mi??

cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim....

• evet oyun bundle paket olarak çıksa dahi ayrıyeten tek başına da satılacaktır, endişen olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 25 Ağustos 2009; 14:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

Tüm Psp cilere selamlar diyorum.Bir adet slim gri psp im var.Fakat son zamanlarda çok canımı sıkan bir problemim var.Hiç bir hafıza kartından hiç bir oyunu başlatmıyor.Daha önce rahatça oynadığım oyunlar ,bir süre sonra açılmamaya başladı, karta format attım başka kart denedim olmadı.Psp kırılmış durumda, acaba yazılımda bir sorun olması mümkün müdür... eğer böyle ise Isparta'da bu işten iyi anlayan biri varsa mutlaka yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar..

Buun sebebi bence psp yazılımını bir süredir güncelememenden kaynaklanıyor olabilir. System Software (yazılım) güncellemesi yapılırsa sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 25 Ağustos 2009; 14:28:39 >
  • Sorunu tesadüfen çözmüş bulunmaktayım.İçimden "ulen bi tane indir bakayım oyun" diye bi düşünce geçti,indirdim.Sonuç çalışmaya başladı
  • ekle dostum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.