Şimdi Ara

GÜNCEL DOĞUBANK CEP TELEFONU FİYATLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.266
Cevap
3
Favori
957.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bişi dicem arkadaşlar bana acil p910 son fiyatını solermisiniz?çooook acil...doğubanktaki fiyatı
  • ya alırken adam söylüyomu bak bu ucuz ama pil ve sarj orjinal deil diye
    onlar orjinal se 7610 sağlam tel alnırı bence spot

bi arkadasmızı 2.el satmıslar ürünün 0 yada 2.el oldugunu nası anlıcaz
  • cep telefonu fiyatları cok pahalı.....
  • ya arkadaslar bu dogubank piyasası bence eskisi kadar uygun degil dun ordaydım da ordaki fiyatlar yenibosnadaki fiyyyatlarla aynı ve adamlar acayip kibirli kendini begenmis olmuslar sımarmıslar yani bilmiyorum yanılıyor da olabilirim ama benim izlenimlerim boyle
  • Aynen öyle arkadaşım tanıdığın yoksa hiç de güvenli bir ye değil artı fiyatları diğer spot satan yerlerle aynı.. Sadece çeşit çok ve gezmesi zevkli artık doğubankın başka numarası kalmadı.. Gerçi tek iyi özelliği garantisiz telefonlara verdikleri 2-3 aylık garanti sözlerini tutuyorlar ve yardımcı oluyorlar
  • 6600, sx1,7200 613 milyon cepdukkan.com da tel karsılastımada var
  • cep dukkan guncel diil
    adamlar hala yeni çıkan telefonları koymamakda ısrarlı listeye ve fiyatlar yüksek
  • s 700 850 dolar,doğubanka girdikten sonra sağdaki ilk dükkan
  • ya hacı p910 fiyatı bilen yok mu yaaaa?
  • P910 900$ daha dün sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_Nietzche -- 23 Ekim 2004, 20:37:55 >
  • arkadaslar geçen hafta sordum sx1 bi yerde 560milyon basarida 580milyon(avcilar)(garantilidir herhalde)basarida axess karta ekim sonuna kadar pesin fiyatina 10 taksitte var bütün telefonlarmi tam bilmiyorum ben sx1 istiyorum ama alamiom hala ve hala ahh ahh siz ne önerirsinis yaa bi ara k700 e kafayi takmistim ama symbian ve hafiza karti yok sx1ede sorunlu diolar ama icim gidio resmen basaridan alinirsa sorun olmaz dimi?
  • dogubankta başka bir dolaplar dönüyo çözemedim hepsi kendinden memnun şımarık sanki çok satışları varmış gibi telefon satmak isteyen esnaf böyle olmaz.Sallıyolar fiyatları 6230 ne kadar 600 diyo biri öbürü diyo 560 hepsi kafadan sallıyo.... telefon almak isteyen bana bir fiyat sorsun özellikle sx1 yada 6260
  • hakılsın kardeş dün gittiğimde P910 ne kadar dedim adam 900 milyon dedi inanamadım salak meğersem sallıyormuş
  • sanki satmak gibi bir niyetleri yok. satsa da olur satmasa da... umurlarında değil adamların...
  • öyle adamın umrunda değil süs olsun diye koyuor sanki o kadar telefonu adamın parası olsa alası gelmiyor
  • okadar çok müşterileri varki adamların bi havalardalar o yüzden alsan ne olur almasan ne olur 1 saat sonra zaten satarım ben bu aleti diyor adam
  • kaçak telefonlarda dediğiniz gibi kara borsa oldu en yüksek fiyatı veren alıyo
  • evet kaçak maçak kalmadı artık memlekette
  • son zamanlarda piyasa hakkında araştırma yapan oldumu fiyat bilen varsa yazsın lütfen
  • ya şu p910uın ve k700ün doğubanktaki fiyatları neler ya son zamanlarda...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.