Şimdi Ara

GÜNCEL DOĞUBANK CEP TELEFONU FİYATLARI (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.266
Cevap
3
Favori
957.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkan_985

quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

6600 dogubak fiyatlari hakkinda yardimci olabilirmisiniz???ve hafiza kartlari da tabiki de

500 YTL

bu fiyata hafıza kartı dahil herhalde di mi?
  • arkadaşlar nokia 7250 nin kaç lira olduğunu bilen var mı alcamda?
  • p900 ler dogu bankda hala bulunuyormu ??? bide fiyatlari hakkinda bilgi verebilirmisiniz ??
  • up..
  • Arkadaşlar doğubankta hep spot telefonlar mı var?Biraz uzağım da bu konuya.0 bir nokia 7610 alıcam.Teknosada 695 ytlye peşin fiyatına 12 taksitle axessle almayı düşünüyorum.Doğubankta 2 yıl garantili 0 nokia 7610 bulunur mu ?Bulunursa daha ucuza olur mu?Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • ehehehe
  • Hala Doğubanktan telefon alan var mı? Kaydettirebilecek misiniz peki o telefonları ? Elimizde patlamasın !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jerry Seinfeld

Hala Doğubanktan telefon alan var mı? Kaydettirebilecek misiniz peki o telefonları ? Elimizde patlamasın !

Burası Türkiye, para babalarının yönettigi bir ülkede yaşıyoruz ve Dogubank piyasasıda o para babalarının elinde. Meraklanma onlarca telefonu çöpe attıracak işler yapamazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß.m.Ø -- 30 Eylül 2005, 13:55:07 >
  • Doğubank fiyatı:
    W800 875 ytl faturalı
    w800 720 ytl spot
    k750 725 ytl faturalı
    k750 550 ytl spot
    sadece bunları sordum fiyat böyle.
  • son çıkan yasalardan sonra doğubankta popülaritesini yitirdi şimdi ne yapacaklar bakalım, bana katılırmısınız bilmiyorum doğubankta ikinci el fiyatları ucuz değil aslında buna ihtiyaçta duymuyorlar zaten, neden duysunlarki içerisi aksaray metrosu gibi sürekli kalabalık, bugün satılmazsa yarın satılır anlayışı var, doğubanktan tek iyi alışverişim 160 ytl'e aldığım mpx200 dü...
  • mehaba arkadaşlar bende dogubank spot k750i almayı düşünüyorum ama denildiği gibi elimizde kalmasın bunlar kesin bir bilgisi olan warmı bu konu hakkında ? önerileriniz nelerdir ?
  • sl 65 kaç para bu aralar
  • arkadaşlar dogubankta yada baska bir yerde kvk garantili w800 ne kadar acill cvp
  • Daii 6630 Ne kdar Bide 6230i ile takasta Cezzamız ne kdar olur?
  • dogubankta n90 varmı fiyatı ne kadar
  • Spot N90 gördüm orada fakat fiyatını sormadım.Gidersem sorarım.
  • arkadaşlar doğubankta
    motorola razor v3ün spot ve de garantilisi ne kadar?
    yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
  • slm 7610 lar burda çok ucuz a 600 ytl sanırım peşin olarak
  • beyler ya w800i nin suanki spot fiyatı nedir acil cvp
  • 13 temmuz olayından sonra spot tel almak akla hayala sıgmıyorrr..!!
    paramızla rezil olmak yerine biraz daha fazla verip garantili almak daha akıl karı..
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.