Şimdi Ara

GÜNCEL DOĞUBANK CEP TELEFONU FİYATLARI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.266
Cevap
3
Favori
957.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar flsh 1. kattaydı herhalde bugün gittim.sx1 400 yazıyodu
  • 6630 doubanka geldi mi? geldiyse ne kadar
  • 7710 D.banka nezaman gelir tahmininizce
  • 7710 mu dur hocam bismillah 2005 bir olsun bakalım ozaman daha da netleşir ama tahminim şubat gibi düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnesir

quote:

Orjinalden alıntı: captain34

arkadaşlar şu sx1 in son doğubank fiyatı nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: unformat

Sx1 garantili 550 kaçak da 450 idi ama yeni giden arkadaş varsa o yazsın benim bilgiler eski sayılır
    6260 da hiç sormadım ama 6670 710 ytl

arkadaşlar forumun en az 1 sayfa yada ustlerine doğru bakarsanız aradığınız çoğu fiyatı görebilirsiniz

yalnız orda son fiyatlarını bilen varmı diyorum

• onlar son fiyatıdır zaten 2 3 günde fiyat oynamaz 3 aşaa 5 yukarı bulabilirsin o da o günkü kurla ve tükyanla alakalıdır
  • 2-3 gün deme baya fiyatta oynuyabilir.dolar düşer filan yada yükselir
  • arkadaşlar şu 6670 in doğubank son fiyatı nedir?
  • Daha düşmedi 700ytl civarında hala.. Ama kulaklık yok hiçbiyerde bulamadım bilen var mı
  • ben düşünüyorumda.sence nasıl bi tel?
  • Ban aldım 2-3 gün önce.. Çok memnunum.. Topic var iki tane 6670 hakkında onları okursan yardımcı olur
  • 6630 daha doğubanka gelmedi. ama bende var istersen msn'den veya pm'den ulaş ok.....
  • 7610 un son fiyatı doğubank nelerdir?bilen warmı
  • 675-695 milyon arasında bulunabiliniyor...
  • Üst katlarda çok daha ucuza bulabilirsin ama dikkat et telefonun çalışan bölümleri hariç herşey yan sanayi olabilir Üst katlara çıktıkça tahtakale havası esmeye başlıyo en temizi giriş, girişin bi altı ve bi üstü
  • unformat dostum sen oraya gittikçe bu forumda sık sorulan telefonların fiyatlarını alıp yazabilirmisin sana zahmet tabi diğer arkadaşlar içinde giden fiyat yazsın arkadaşlar
  • ben yarın gitcem.yazarım...
  • ŞOK FİYAT NOKİA 7610 470 DOLAR İLGİLENENLER BANA ULAŞABİLİR bebeto10@mynet.com
  • walla gidecek arkadaşlar 6260 we 7610 fiyatlarına bida bi baksalar menun olurum.Acaba ne oldu bunların fiyatları....
  • spotlarda telefon yanında ne veriliyor ? data felan veriliyor mu
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.