< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥 (12173. sayfa)
-
-
hiçte öyle değil. ulaşılabilirlik artınca talep artar talep artınca fiyat ve kazanç yükselir.
ABD borsalarına ulaşılabilirlik artınca abd borsaları düştümü ? yoksa tam aksine yükseldi mi?
-
borsaya hangi pencereden baktığına göre çok değişir.
borsaya sadece bist100 grafiği penceresinden bakarsan çok ama çok pis yanılırsın.
diğeceksinki peki bu işin doğrusu nedir? bu işin doğrusu hisse senedi yoğun fonların getirilerinin ortalamasıdır.
-
Onu da yatırımcı düşünecek artık altına göre %2 kazandırmış tapu harcı, emlak vergisi ,emlakçı parasıni kiraya verince kira vergisi ve dediğin gibi kira geliri de hesaplayarak
Grafik hazırlandığı zaman düşük faiz dönemi olabilir ve emlak fiyatları şişmiş olabilir . Altına göre devamlı zarar ediyor olsa kimse ev almaz ve inşaat sektörü dururdu o zaman. Bu durumda kiralar çok yükseleceği için yine sonraki dönemde bir kazanç süreci oluşmak zorunda . Yani konut altına göre devamlı zarar ediyor olmaması gerekir normal şartlarda zaten ama devletin uyguladığı politikalar nedeniyle zarar ettiği veya başa baş olduğu dönemler olabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 5 Ocak 2025; 11:36:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat yükseliyor doğru peki senin kazancın ne kadar artıyor? Aynı oranda artmadığı kesin de artış hızı ne kadar düşüyor artık firmanın performansı ile alakalı daha çok . Temettü verimliliği düşecek yıllık %5 verirken artık %2verecek mesela defter değerinin çok üstünde piyasa fiyatı oluşacak ve bu bir krizde dip derinliğinin fazla olması demektir ... iPhone tr markası olsa ilk hisseleri sahibi tabii ki büyümekten Papua ginedeki insanın hisse almasından kazanç sağlar ama sonradan giren için böyle bir kazanç oluşmaz. iPhone 'nun kazancından ağrı dağındaki de Papua ginedeki de ilk hisse sahibi de aynı yıllık kazancı ortak olur
al sana 5 yıllık grafik benden gelsin
5 yıllıkta gram altın dayak yemiş hisse senedi fonları karşısında.
10 yıllıkta GHS fonu %2728
Gram Altın 10 yılda %3.289
yani 10 yıllıkta gram altın
-
o vakit sen git Madagaskar borsasına yatırım yap ulaşılabilirliği çok zor çünkü
-
-
Şirketin karlılığı önemli madagaskarda önemli bir şirket çıktı ve ortak arıyorsa inanılmaz para kazanılabilir tabii ki
Devlet boşuna lokasyona vergi getirmedi (!) Google 'nun tavrı daha belli olmadığından şimdilik isteyen istediği bilgiyi giriyor hâlâ
Google doğrulama yapmadan konum ekleyemiyorsunuz, demek ki Google bir şekilde bunu kabul etmiş :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google doğrulama ne ki . Daha vergi veya benzeri birşey konmadı demek istedim işyerleri için para alıyor mu onu da bilmiyorum
Ücretsiz bir hizmet ama kafanıza göre lokasyon tanımı yapamıyorsunuz.. Bir işletme, size ait bir yer vs olmalı. Bunun için SMS, telefon, video kaydı, ve hatta görüntülü görüşme ile doğrulama yapıyor Google bizzat sizinle iletişime geçerek. Daha eskiden posta ile kod yolluyordu zarf için de, adres doğrulama için (10 yıl kadar once)..
Bu doğrulama hep vardı yani ye u değil. Tamamen ücretsiz bir hizmet..
Buradaki mesela, bu lokasyonu nasıl Google doğrulama da kabul etti :)
Verginin Google ile ilgisi yok, tabela vergisi gibi hükumetin bu bir reklamdir kardeşim sana ticari kazanç sağlar bedava olamaz dediği bir husus. Yani googlr tabela yi yapan reklamci firma gibi düşünün o bedava olabilir, ama bunu dükkana asacaksaniz vergiye tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Ocak 2025; 12:25:26 >
İşletmeler için öyle olabilir ( zaten ilerde paraya dönüştürmek için gerekli de) fakat konutlar siteler parklar için böyle olduğunu düşünmüyorum . Wikipedia sitesinde de değişiklik kolay oluyor vatandaşın biri Wikipedia sitesine kendi adını grup çalışanı gösterip konsere beleş girmişti
Her türlü etiket ekleme onaya tabidir.. Deneyebilirsiniz
Kendi apartmaninizi ya da bahçeyi secip etiket ekleyin. Aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.
Aksi olsaydı, haritalarda tonla küfür görürdük
Herhangi bir lokasyon etiketi (işletme değil) Google kurallarına uymalidir.support.google.comMaps user-generated content policy - Maps User Contributed Content Policy Helphttps://support.google.com/contributionpolicy/answer/7422880?visit_id=638716682516836368-3225060816&rd=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Ocak 2025; 13:5:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bulunduğum konut bölgesinde hiç alakası olmayan bir fabrikanın adını konut sitesinin ortasına kondurmuşlar. Defaat ile düzenleme öner seçeneği üzerinden Google'a itiraz kaydı açtım ama hala kaldırılmadı. Bunlar nasıl kondurmuşsa sizin gösterdiğinizi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem mükemmel değil muhtemelen önce bir bot değerlendiriyor ve şüphe ederse bir insan onaylıyor. Bizim işletme nin İngilizce çevirisi ile farklı adreste bir kaydı çıktı Google da arayınca gördüm tesadüfen.. Hatalı bildirim yaptım kaldırıldı ama biraz sürdü..
Bu bahçeli olayı da bot onayi sonrası insan onayından geçmedi ya da şikayet üstüne kaldırıldı.
Arkasındaki algoritmayi bilemiyoruz neye göre kime göre
Şimdi yine raporladım ama düzeltmeyecekler eminim, Google Türkiye'den yetkili arkadaşları çağırıp bakın bu fabrika sitemizin ortasında yok, gelin görün diye mektup yollayacam en sonunda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağrı merkezi anında çözüyor. Beni zamanında gelen kod çalışmayınca destek butonuna basmıştım, 10dk içinde +1 ile başlayan bir numara aradı. Bot sandım ama kanli canlı bir ablamız konuyla ilgilendi, derdimi anlattım bir iki basit soru sordu fake mi diye şak diye çözdü :)
İngilizceniz akıcı değilse sıkıntı yalnız siz anlayın diye biraz yavaş konuşayım diye bir dertleri yok malum cozmeleri gereken günlük çağrı sayısı var, Allah ne verdiyse hızlı konuşup anlamanızı bekliyorlar
Kendi yazdığını kendin cevap vermişsin aslında . Onay denilen şey küfür ,hakaret, ayrımcılık içeren kelime olup olmamasıyla ilgili yoksa gerçekliği ancak zarar görenin yada şikayet edenin olup-olmasına bağlı
Devlet bahçeli ile ilgili bilgiyi google ile ilişkilendirmek sonra da Google 'a vergi cezası veya Maps vergisi gelince de yandaşın "koydukmu tabii ki vergisini verecek" türü tepkilerin gelişmesine zemin hazırlayacağını düşündüğümden google'u muhalefet bloğuna koymayı doğru bulmuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X