Şimdi Ara

🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥 (12213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: first_officer , first_officer , mehmet_101 , piri.reis Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
244.291
Cevap
1.163
Favori
12.257.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş

11bin yıl ne çabuk geçti 2 yıl gibi 🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥  Albert Einstein bunu izafiyet teorisiyle bile açıklayamaz

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kravat takınca iyi hal indirimi almış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

nasıl bir kravatmış bu 11bin yılı 2 yıla düşürebiliyor. okunmuş efsunlu kravat olsa gerek 🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥 

• Fiziki dolar biriktirerek hem kendini hemde topluma zararın olur ..biriktireceksen altın biriktir en azından Amerika bu tavrından fayda görmemiş olur tabii altın fiyatının tepe noktasına geldiğini düşünmüyorsan... Dolar yerine eurobond biriktirebilirsin mevduat dolar faizi ise %2.5 diye reklam dönüyor ama oldukça az bana göre %5 civarı olmalıydı en azından ... Fed faizine yakın faiz almayacaksan dolar biriktirmen devletin o doları bulmak için %12-40 dolar faiziyle borçlanmasına neden olduğun gibi ABD enflasyonuna karşı paran erimiş olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 30 Ocak 2025; 20:22:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın bugün gram başı 40 TL arttı... 1 ay bu şekilde artmaya devam ederse mart ayında 4000 TL gramı olabilir....Neredeyse 1 aydır düşmeden çıkıyor... Son 1 ayda en çok kazandıran yatırım aracı oldu...

Kâr satışı da gelmiyor ons tarafında bakalım ne kadar daha yükselecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U&S -- 30 Ocak 2025; 19:22:52 >
  • Geçen sene de öyle denmişti ama sanırım çok ciddi düşüş olmadı turizm gelirlerinde . Yabancı turist ile yerli turist arasında fiyat farkı yaratılıyor yerli turist zaten memur özellikle 9 günlük bayram tatillerinde . Yabancıya Türklere uygulanan fiyat tarifesi uygulanmıyor birde yurtdışı harçları %500 civarı arttı sanırım memurun yurtdışına çıkmasına da engel olunmaya çalışılıyor tabii forumdaki memur tayfası hâlâ yurtdışı gezi fotolarını hava atmak için yayınlamaya devam ediyor

• Sen düşecek diye naralar atıyordun ne oldu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deger1i kullanıcısına yanıt

Şu da var RTE bu duruma gelmek için büyük risklere ve mücadeleye girdi . Öcalan ile anlaşma yaptı Oslo görüşmeleri oldu bu basına sızdırıldı bu nedenle de hakan fidan için gözaltı kararı çıktı RTE buna engel olmaya çalıştı sonra bakanlar için ( ve kendisine de uzanacak )yolsuzluk dosyaları ortaya çıktı bunlardan bir şekilde kurtuldu sonra askerler yargılanması görevden uzaklaştırılmasına çalıştı ... Yani RTE bu günkü bahçeye 23 senelik hatta 30 senelik mücadelesi ile geldi devletteki yada kamudaki tüm kurumları kendine bağladı. Bağladı ama bunu hazır bulmadı ... Ama süreç hâlâ devam ediyor ölünceye kadar ne olacak bilemeyiz

• Aslında altın artmıyor kağıt paraların değeri düşüyor diye de bakabilirsin

• hakkındaki 213 tane yolsuzluk şikayeti , somut delil yok diyerek takipsizlik almış.

Yandaş olmak ne güzel şu dönemde...

🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥
  • Döviz ne zaman gerçek seviyesine çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 30 Ocak 2025; 19:47:46 >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt

Sonsuza kadar yükselmez düşecek elbet :) Ben altıncı değilim faizdeyim garanti getiriye bakarım... Faizden sonra da fiziki dövize geçeriz....

• Deger1i kullanıcısına yanıt

Tövbe haşa tipe bak hocam sırf tipten 30 yıl yemesi lazım 🤣🤣

günlerden 30 ocak 2025 ve altın çakılmaya devam ediyordu...

halbuki sanırım 1800 dolarlara falan düşeceğini bekleyenler vardı ancak yaklaşık 1000 dolar yukarıda...

🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥
  • asau kullanıcısına yanıt
    2026

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

Faiz %30'un altına indiği zaman olabilir . İngiliz memed'in ülkede yarattığı durum işte o zaman ortaya çıkacak

• Sanırım babası SPK başkanı... Kocası da bunlara dayanamayıp ayrıldıydı galiba ceza olarak da hapse artırdılar diye hatırlıyorum. Devamlı dediğim gibi komünizm proleterya iktidarıysa Akp iktidarı da vasatlığın iktidarıdır . Vasatlar hep iyi olanı güzel olan şeyleri yok ediyor ,değersiz hale getiriyor

• Nereye geçersen geç istersen tüm dünyaları sana versinler bi ara altınla bozmuştun :) hatırlatayım dedim

Dostum Allaha şükür faizden daha çok kazandım altında olsam bu kadar kazanmazdım... Şuan ons çok şişti altın alınmaz dolar ucuz 1 ay daha faizden kazanır dolara geçerim...

• Hocam çok şişti diyip duruyon da herkesin öngörüsü dahada çıkacağı yönünde şuan girsen bile emin ol yaza yine güzel getirisi olur bence
    Dolar bence şimşek olduğu sürece gerçek değerine getirmezler sürekli açıklama yapıyorlar dolar rezervi yükseldi diye doların ateşini sürekli düşürmek için her argümanı deneyeceklerdir.
    Sana geçenlerde kopardığın yaygarayı hatırlatmamdaki sebep burada insanları etkileyecek derecede aynı şeyleri sürekli yazmanın yanlış olduğunu söylemek istedim aslında bi totem yapmadığın kaldı yani :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.