Şimdi Ara

🔥 Dolar 36,21 - Euro 38,00 - Altın 3.358 | 17 ŞUBAT🔥 (12240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
244.826
Cevap
1.171
Favori
12.287.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #11
Giriş
    Onun da cevabini vereyim

Send request : "Eyyyy Google düzenlemeyi derhal yap yoksa komple erişimi engellerim"
    Get response "OK"
    Print.debug "mission completed"

Booking nasıl çalışmıyorsa ülkemizde, aynı şekilde yapılır dert değil. Ha Google booking gibi "ben kabul etmiyorum çekip gidiyorum çok tın" der mi sanmam.. Paşa paşa yapacaklar..

Derseniz ki mahkeme kararı lazım, o 2 dk lik iş :)

Biliyorsunuz çok uzun yıllardır uydu görselleri yüksek çözünürlük yasağı var Google haritalarda ülkemizde.. Bunu kabul eden Google, bunu da eder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 21 Şubat 2025; 13:51:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suriye ülkeye giriş yapacak yabancılara bize ücretini belirledi. 25-350 usd arasi tarife var.

Bize 150 USD. Türkiye de vizeye tabi :)

Ürdün Lübnan Malezya Moritanya vizeden muaf.

Eyalet olmuyor muydu Suriye neden bizden vize istiyorlar anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 21 Şubat 2025; 13:58:50 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

🔥 Dolar 36,21 - Euro 38,00 - Altın 3.358 | 17 ŞUBAT🔥 🔥 Dolar 36,21 - Euro 38,00 - Altın 3.358 | 17 ŞUBAT🔥 🔥 Dolar 36,21 - Euro 38,00 - Altın 3.358 | 17 ŞUBAT🔥 

• Ciner grubu tüm medya organlarını devredip denizcilik faliyetlerini de yunanistana taşıma kararı almış..

🔥 Dolar 36,21 - Euro 38,00 - Altın 3.358 | 17 ŞUBAT🔥 

• Jack! kullanıcısına yanıt
    Giderlerse gitsinler

• 36'da biraz durur diyordum,her gün 10ar kuruş bize kitliyor dolar.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Kar nedeniyle biraz ara vermiştir

• altın düzeltme yapsa bile dolar kuru düzeltmeyi düzeltiyor.🔥 Dolar 36,21 - Euro 38,00 - Altın 3.358 | 17 ŞUBAT🔥 

hoçça ğalın ğidiyom ben

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

2024 faiz kazandırdı, 2025 dolar ve altın yılı olacak gibi görünüyor. Faiz inişi kuruda etkiliyor normal olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt
    Mevduatın 5 katı kadar yükseldi dolar günlük bazda bugün de. Ben yine de dönemsel 3-6-9 aylık yükseliş trendi üzerinden değerlendirme yapmak gerektiğine inanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ben bu sene doları 42den çok daha fazla arttıracaklarını düşünüyorum. Sadece dünden bugüne 20 kurus arttı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TH3ROCK kullanıcısına yanıt

Önümüzde ki hafta sonu dolar da 37 TL garanti gibi... Bu artışlar hayra alamet değil. Bu saatten sonra faizde kimse kalmaz... Tahminen mart sonuna doları 39 TL ye getirecekler...

• Yıl sonu dolar 45 olsa, vadeli de her ay düşüş olsa yine vadeli daha avantajlı çıkıyor
    Dolardaki alış satış farkını da hesaplayın ordan direkt eksiyle başlıyorsunuz

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Hocam siz şuan ki vadeli hesaba göre konuşuyorsunuz vadeli %30 un altına düşecek gibi hatta bankalar mevduata para gelmesin diye şuan bile faizleri çok düşürdüler...

• Düşüş de olacak evet ama yıl sonuna kadar 30a düşse yine vadeli daha iyi
    Çok büyük fark olmaz yani
    Asıl mantıklı olan vadeden komple çıkmak yerine parça parça alım yapıp devam etmek olur gibi

Tabi şu da var 3-4 yılda 36x yapmış dolar burdan 2x yapar mı, yaparsa kimse de şaşırmaz sanırım, ekonomi bitik malesef güven yok
    Borsada en büyükler bile yarı yarıya çöktü son 1 yıl içinde

Hocam ben sene sonu doları 55 TL hesaplıyorum ona göre hareket edeceğim....sene sonu 45 TL de durmaz bu dolar.... Ha faizleri %60-65 e çıkartırlar o ayrı o zaman vadelide devam ederdim...

• Tabi bilinmez nereye gideceği ama ne olursa olsun bütün parayı tek yatırıma gömmek genelde hep zarar oluyor

Daha düne kadar 8 TL olan dolar 36 TL olmuş hemde 3 yılda... Şuan 36 olan dolar neden 250 TL olmasın... Ülkede güven sıfır artık güvenmiyorum ne kurumlara ne de yönetime... Bak bugün piyasa kapandıktan sonra doları yukarı zıplattılar... Nasıl güveneceksin bu ortamda...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.