Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bugün Erdem abiyle alışverişi Bornova'da tamamladık. Sağolsun beni kırmayarak istediğim yere de geldi. Poco X3 128 gri aldım kendisinden. Gayet ilgili ve kibar bir satıcı. Ürünün kutusunu açıp kontrolümü yaparak aldım. Teşekkürler tekrar. |
Kısa ve güzel sohbetiniz icin teşekkürler.İyi günlerde kullanin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Redmi Note 10 Pro gelme ihtimali var mı acaba? Varsa modelleri için tahmini bir fiyat bilginiz var mı? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim hocam. Elimdeki telefon için tüketici hakem heyetine başvurmuştum, onun iade sürecini bekliyorum. Daha sonra Redmi Note 10 Pro 8/128'e geçmeyi düşünüyorum. Yani henüz acelem yok, bu süreçte fiyatı da düşerse tabii daha iyi olur. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4yıldız -- 24 Mart 2021; 15:58:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Note 10 serisi plaka işi ne alemde? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba hayırlı satışlar mi 10t pro için çift hat plaka çakılabiliyor mu? oneplus kullanıyorum hep bu çift plaka yüzünden xiaomiye dönmek istiyorum tek hat oluyormuş sanırım resmi olanı ise cep yakıyor. |
selam, elimde mi6 var. 6/128 seramik, migrostan alınma çok temiz. sizden telefon alsam bunu alırmısınız/ne kadara alırsınız ? bir sorumda istediğim telefonla ilgili. burda bana en yakını mi 10t pro. sd8 serisi istiyorum var. kıvrımsız ekran var. gizli ön kamera istiyordum ama ekranda ufak duruyor kabulum. ekran IPS, bunu amoled istiyordum bu sıkıntı. ekrandan parmak izi sensörü yok. 5g şart oda var. büyük batarya hızlı şarj şart, var. kamera önemi değil. birde konuşurken ses yüksek gelsin, hoparlör sesi iyi olsun, kaliteli olsun yani. istediğim özelliklere daha yakın 10t pro ya alternatif önereceğiniz başka marka model var mı ? |
Selamün Aleyküm Redmi note 10 4 gb in kamerasi nasil acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |