Şimdi Ara

Güncel KMT tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumdaki KMT ler ile ilgili konuların hepsi eski... Benim gibi tecrübesiz oyuncular için diğer tecrübeli oyuncuların detaylı açıklamaları önemli... KMT kullanmak isteyen ( ben arada zevk için ve görevler için oynamayı düşünüyorum ) son bilgileri bu başlık altında bulsun istedim..
    Buff udur nerf idir habire güncellemeler geldiğinden, daha önce iyi olan bir kmt şimdi o kadar iyi değilmi yada daha önce kötü olan şimdi iyi mi ben bilmiyorum...
    Tecrübeli arkadaşlarımızdan bu konuda yardım rica ediyorum... Vakit ayırıp müsait olduğunuzda bir detay rehber yazabilirseniz sevinirim...
    Hangi ülke dalının hangi avantajları ve dezavantajları var? Kuytu köşe vuran hangisi? Herkes kmt de 10 tiere gitmek için kasmayabilir, o ülke serisinin 4-5-6 tierleri içinde durum 10. tieri gibi mi? (yani sormak istediğim şu, sallıyorum tamamen, rus 10 tier süper nokta atışı yaparken 4-5-6.tierlerde bu hassasiyet belki yoktur... aa bu tam bana göre ruslara gideyim attımmı vursun deriz, bi bakarız 4-5-6 da patates olmuşuz... vs vs gibi... )
    Saygılar...

• Wot taktik paylaşımının 1. Sayfası sana gerekli bilgileri verecektir. conq Gc tavsiyemdir yada obj 261.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 26 Ocak 2016; 19:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Ama hem 2010'dan bugüne yaşanan güncellemelere hem de ulusların tank seviyelerine göre detaylı incelemelerinin olması için bu konuyu açmıştım. Bu konu o açıklamalarda ( haliyle ) daha kısıtlı ve öz bilgiler ile geçilmiş. Fırsat bulabilen duayenlerden detay bilgi alabilirsek yerinde olur diye düşünüyorum.
    syg.
  • Gurcell KMT tavsiyeleri diye okudum daldım konuya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarımsayısı S kullanıcısına yanıt
    T10: Conq GC veya Obj 261
    T9: M53/M55
    T8: Lorr. 155 51
    T7: GW Panther
    T6: Hummel veya AMX 13 F3

Edit:
    Fantezi icin :)
    T10: T92
    T9 : 212A veya GW Tiger
    T8: M40/M43
    T7: S-51
    T6: FV304
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    hocam, 261 i katmissin listeye ama o alet TD (turbo dizel) degil mi?
  • Homerius kullanıcısına yanıt
    Hakikaten oyle :) Oyundaki bircok TD den daha iyi isabeti var, hem daha az yakiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.