Şimdi Ara

Güncel KONTÖR fiyatları. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
219.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

Turkcell her ay 100 kontor + 20 konbarama atıyor 2 sene oldu. Teşekkürler Ç.K. ve Teşekkürler Turkcell..

neden boyle bir şeye ihtiyaç duyuyor?
  • bankadan alın ucuz oluo
  • en iyisi fiyatlar şu haldeyken alıp stok yapmak
  • arkadşlar ben sadece sms için kullanıyorum hattımı da annemden 44 kontr attım kendime bu faturaya ne kadar yansır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

arkadşlar ben sadece sms için kullanıyorum hattımı da annemden 44 kontr attım kendime bu faturaya ne kadar yansır acaba?

hangi operatör olduğuna bağlı tabiki ama genel olarak (100kontör fiyatı)/100*44 şeklinde olur bir de transfer ücreti yansır.

bu arada;
    2 gün önce turkcell sitesindeki kontör satın almaya baktığımda "20kontör 5tl" opsiyonu mevcuttu. ama bugün baktım ortalıkta yok. sonra faturalı hattan kontör yüklemeyi (2797) denedim 20 kontör için kabul etmedi ben de 25 yükledim.

diğer bi konu da;
    avea da artık aktiflik süresi dolmuş hatlara da kontör transfer yapılabiliyor ve 20 kontör süreyi uzatıyor. ilk başta 5 kontör denemiştim 90 günü geçmiş bir avea hattına ama simkart takılı değildi telefona. 1-2 gün sonra simkart takıldığında aktiflik süresi uzamamıştı fakat 5 kontör gitmişti. bende işimi şansa bırakmayıp 20 kontör yolluyorum ve aktif hale geçiyor. 5 yada 10 kontör transfer ile uzatabilen olursa buraya yazarsanız sevinirim.

• 25 kalkıuor 20 turkcell geliyor diyorlar..

doğrumu bu
  • şu anda parça kontor sistemimden 20 kontor gonderiyorum.... 25 yok
  • güncel
  • Bunu adı kartel. Anlayacağınız hepsi aynı. Birlik olup inek sağmak. Tcelde 250 kontör (3,368 kontör / 1 dk) yani yaklaşık 74 dakika = 44 YTL. Gerçi ben ona da inanmıyorum, muhtemelen dakikası bazen 15 kontöre falan geliyordur, açıp telefonu çocuklar geldimi diye soruyorum kapattığımda 15 kontör gitmişl oluyor. Neyse doğru yazdıklarını varsayıp gelelim konuya, dünyanın hangi ülkelerinde 74 dk konuşmaya bir maaşın 1/10 u verilir, başka bir deyişle 1 saat 14 dakika konuşmak için 3 gün çalışmak gerekir?
    İşte hükümetin başarılı özelleştirmelerinin sonucu bu oldu. Hükümet bunlara vatandaşın eti de kemiği de senin dedi. Aslında o özelliştirmelerde satılık olan ülke vatandaşları idi.

Ney değişti bu kadar anlamıyorum. Devletimiz değilmiydi biz okuldayken yerli malı haftaları düzenleyen, tutumlu olmayı öğütleyen! Şimdi ise reklamlarda bile savurganlık ekonomiye katkı adı altında pompalanıyor. Harcayın ki özelliştirilen yerlerin yatırımcıları daha çok kazansın, savurun paranızı, yoksa kredi çekin savurun ki adamlar başka yerleri de satın alsınlar, satanları da ihya etrsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbehcan -- 30 Eylül 2009; 22:13:22 >

• Turkcell zammı hayırlı olsun. Konu güncellendi.
  • Yeter ya tarifeyi düsürüyolar kontör fiyatını cıkarıyolar
  • vodafone zammı 07-10-2009 tarihinde yapıldı. 1 kontör = 20 kuruşa sabitlendi.

20 kontör = 4 tl.
    50 kontör = 10 tl
    100 Kontör = 20 tl ---eski fiyat 19 TL
    150 kontör = 30 tl ---eski fiyat 27 TL
    250 Kontör = 50 tl. ---eski fiyat 44 TL
    500 kontör = 100 tl ---eski fiyat 79 TL
    1000 kontör = 200 tl. ---eski fiyat 150 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 15 Ekim 2009; 6:17:46 >
  • 15-10-2009 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere avea zam yaptı.
    50 ve 100 kontöre zam gelmedi.

Kart Fiyat
    50 kontör 10,5 TL

100 kontör 19 TL

150 kontör 30 TL --eski fiyat 27 tl

250 kontör 47 TL --eski fiyat 44 tl

500 kontör 85 TL-- eski fiyat 77 tl

1000 kontör 160 TL-- eski fiyat 138 tl

hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 15 Ekim 2009; 6:15:27 >
  • Avea ilk defa zam furyasına en son katılan oldu, genelde zammı ilk yapan Avea olurdu.
  • hocam bu ne ya????

maşallah fiyatlar uçmuş gidiyor....

150 kontör 30tl el insaf!!!!
  • faturalıya devam...
  • Dün avea 150 kontor aldım 30 lira şaştım kaldım akşam arkadaşımla görüştüm bankamatikten 27 liraya almış kontor alacaklar arkadaşlar bankamatikten alsınlar henüz fiyat değişimi oraya yansımamış...
    Bu kontor fiyatları neye endeksli acaba benzinden beter oldu yani bu kaçıncı zam heray bir zam geliyor nereye kadar gidicek bu böyle acaba...
  • avea 5 kontor süresi dolmuş hattın kullanım suresını uzatırmı
  • turkcell 18 kontor, turkcell web sitesinde ve iş bankasının internet şubesinde yok.
  • 100 kontör transfer turkcell süresini uzatır mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.