Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende amazonu iptal edip, araldan pc yi aldım, biraz indirim kuponumda vardı öyle hallettim, ya birde konsollarda ki 30fps olayı biraz canımı sıktı o yüzden iptal ettim
  • edrarc kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan figür var değil mi, ilk figürüm olacakta heyecan yaptım biraz:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uncharted 4 Koleksiyon sürümü overgame'de ön siparışa açıldı 430 tl, amazon'dan almayanlar için güzel fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebabistan

Uncharted 4 Koleksiyon sürümü overgame'de ön siparışa açıldı 430 tl, amazon'dan almayanlar için güzel fırsat.

Saol hocam sayende siparis verdim fiyat olarak cok iyi gercekten amazonla ayni fiyat ben amazondan almamistim oyun turkce olmayacagi icin bu cok iyi oldu alan hemen alsin gittigidiyordaki kazzikci saticilar farkina varip almadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanfall 2 series 2 collector edition ps4/xbox one sürümleri amazon.comda ön siparişe düştü.Daha önce gösterilen fotoğraflardan daha güzel duruyor.Üstelik kaskın üzerinde yeni detaylar bulunuyor.İlk gösterilen demek ki pc'de render edilmiş bir görüntüydü.

Fiyatı Türkiyeye kargo + gümrük dahil 300 dalır

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    kilim, not defteri ve kalem tam bi saçmalık, bitek künye şeklinde ki usb orjinal gibi, bide kask tabiki ama değer mi 300 gayme için tartışılır.

Eğer ben bir sürüme 300 papel vericeksem onun içerisinde ki her materyal mükemmel olmak zorundadır kanımca. Haa illa ki beğenenler olur ama bence Halo 3 Legendary Edition eski olmasına rağmen çok çok daha orjinal ve gösterişli.
  • Bu collector versiyonların üretim maliyeti ne kadardır acaba ? 100 dolara sattıkları ürünü Çin'de üretseler , 30-35 dolar ?
  • Skyrim Special Edition'ın EB games adlı siteye özel koleksiyon sürümü duyuruldu.

• Recore Collector Edition

• Dishonored 2 Collector Edition

• The Last Guardian Collector Edition ortaya çıktı

South park the fractured but whole collector edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 14 Haziran 2016; 20:29:09 >
  • Güzel koleksiyonluklar çıkıyor :)
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    skyrim hariç (ona gerek yok bence artık) diğer 4 ünüde attım sepete, ve daha gears of war 4 ce , bf1 ce falan var sepette , eylül ekim kasım resmen battık diyebilirim temiz 1000 dolar ayırdık artık bakalım hayırlısı

o değil de esas the Last Guardian çok iyi olmuş bence, dış kutusu , art book ve steelbook aşırı klasik, naif ve hoş bi görünüme sahip, hele ki figüre gelirsek , yapımcılar direk sevgi ve birliktelik kareografisini aşılamışlar poz olarak. Çok hoş bence ve oyun ülkemizde türkçe olarak çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 16 Haziran 2016; 23:30:03 >

• Ana sayfa büyük güncelleme nedeniyle silinmiştir,1 hafta içinde ana sayfa yenilenecektir
  • Arkadaşlar son zamanlarda Amazon çoğu collector versiyonu yollamıyor . Fiyatları yüksek iken ürünler gönderime açıktı ama düşmeye başlayınca kapattılar. En azından bende durum böyle .
    Hıtman
    Uncharted 4
    Doom 4
    Street Fighter V gibi koleksiyon versiyonlar alınamıyor.

Alan var ise nerelerden temin ediyorsunuz ? Amazon italya üzerinden uncharted 4 collector edition buldum ama kargo olayı amazon us a göre ya acayip yavaş , yada ürün yolda ama güncelleme gelmiyor . Amazon italya üzerinden son 1 ayda alışveriş yapan var mı ? Var ise kendisine ürün ne zaman ulaştı ? Teşekkürler.
  • amazondan kontrol ettim Doom koleksiyon sürümü yolluyorlar sorun yok, 43 dolar+25 dolar kargo bedeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

amazondan kontrol ettim Doom koleksiyon sürümü yolluyorlar sorun yok, 43 dolar+25 dolar kargo bedeli

Ben de sepete ekledikten sonra '' seçtiğiniz adrese yollayamıyoruz '' diyorlar . ( Türkiye ) XO ,PS4 ,PC fark etmiyor . Amazon US için yazıyorum .

Yukarı da bulunan İtalya sorumun cevabını da ben vereyim .
    3 gün önce Amazon İtalya müşteri hizmetleri ile konuştum ve güncellemenin geç yapıldığını ürünün Türkiye'de olduğunu söyledi .
    İtalya üzerinden kargosu geç gelen olursa güncellemeler hakikaten yavaş , telaşa kapılmasın .
  • Dishonored 2 için değişik bir koleksiyon sürümüne rastladım:

İçeriği:
    Çelik kutu
    dishonored definitive edition dijital oyun
    viski ? (gerçek mi değil mi bilmiyorum)
    sigara
    propaganda posteri

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.