Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saol dostum bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edrarc kullanıcısına yanıt
    Dostum turkiyede sende var sadece sanırım şuan şaka bir yana almak istiyorum bi fiyat biçersen anlasabiliriz benim istediğim collector's god of war ascension da surda bi kaç resmini paylaşta görmüş olurum hem ne durumda diye

• semihhayta kullanıcısına yanıt
    Merhaba var ama satılık değil.Büstü görünce anlamanız lazımdı bu adam kratos satarmı diye :) Aşağı amazon linki bırakıyorum ortalama 500 liraya kapınıza kadar gelir iyi forumlar..

• zfr cn kullanıcısına yanıt
    Sizi kratoscu görünce yazayım dedim zaten

• GOW limited edition 1 TB PS4 PRO N11 de Overgame tarafindan satiliyor. Stok ise 5 tane
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Collector's mason edition da satıyorlar mi dostum az önce farklı bu konuda gördüm sanki fiyatı nedir acaba mason un owergamede

Hocam CE surumler coktan bitti,Amazon Almanya ‘yi takip et
    nezaman geldide bitti yok artık millete boş durmuyor vala tek ben aramıyorum demekkı C.Edition
    Amazon d ye baktım şuan göndermiyor turkiyeye sanırım.

• zfr cn kullanıcısına yanıt
    Acensionu sepete ekledim linkten şimdi nekadar da gelir acaba birde sıfır sanırım demi bu telefondan bakıyorum da şuan da en doğru tercih bunu sizce şuan almak üzereyim

Collectors Edition geldiği gibi bitti, gelmeyecekmiş artık

• quote:

Orijinalden alıntı: semihhayta

Dostum turkiyede sende var sadece sanırım şuan şaka bir yana almak istiyorum bi fiyat biçersen anlasabiliriz benim istediğim collector's god of war ascension da surda bi kaç resmini paylaşta görmüş olurum hem ne durumda diye
    yok hocam ya, bu zamanında zilyon adet üretildi, herkes de vardır illaki, olanlarda zamanında oyunu beğenmedikleri için elden çıkarıp satmışlardır tahminim. Öyle limited bi sürüm falan değil bu. Bu arada artık öyle unboxing yapılacak bi sürüm de değil hocam, aç youtuba bak tonla var, ha bendekini soruyosan sıfır zaten, cd si ps3 e dahi takılmadı, koleksiyon amaçlı almıştım zamanında. Ama elbette bi ara resimlerini çeker, yukarda ki sideshow heykelli olan mesajın içerisine eklerim. Sen bence çok istiyosan amazondan ebay den falan yapıştır derim, daha fazla tükenmeden, değerlenmeden, pahalılaşmadan ve döviz yükselmeden

Bu arada son çıkan gow sürümleri farklıdır onları karıştırma. Stone Mason Edition sadece amerikaya özel, ve sadece orda satılıyo, bölgeside all yani 1 dir, türkçe değildir o sürüm. Tabiri caizse en dolu sürüm o. Bisürü incik boncuk şeyleri var işte içinde. Overgame de satılan ise collectors edition. figür steelbook harita ve çoğu bazı içerikler diğeriyle aynı, yani stone mason ın ufak tefek ek artıları var hepsi o. Eğer almadıysan da kaçırdıysan ozaman gene amerikadan yapıştır derim, o oyunun koleksiyonunu almamazlık olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 19 Nisan 2018; 12:38:58 >

Dostum değerli bilgilerin için teşekkür ederim overgame ile irtibata geçtim az önce collector's sordum 700 tl dediler alıyorum. Yanniz Amerika versiyonu ve değince kafam karıştı şuan biraz fgur steelbook harita 2 tane put heykel var başka ne farklılık var acaba fgur standart sanırım

hahaha

yaa hayır hocam tamamiyle yanlış anlamışsın, hatta ben tam açık anlatamamışım sanırım ,

sana şöyle söyliyim , stone mason ile collectors edition arasında ki tek fark, stone mason da bir yüzük, anahtarlık ve bide küçük 2inç lik sanırım bi figürcük var, hepsi o, geri kalan komple aynı !!!!

kesinlikle ve kesinlikle overgame den aldığın ile doğru yoldasın, kısacası overgame den o collector ü al ve otur aşağı, başka hiçbişey yapma

• Tamam ozaman

• Beyler buda gow adına en güncel fotodur şahsıma münasır daha da gow paylaşmam bitmiştir benim için. Herkese iyi eğlenceler ( beeelki bi stone mason gelebilir o da yüzük ve konuşan anahtarlık hatrına )

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

ps4 pro yuda garantisi bittiğinde şöyle yapmayı düşünüyorum

Sublime Skinsyoutube
    LIGHTSHIELD® God Of War LIMITED EDITION
    https://www.youtube.com/watch?v=gv7uWCjzFDg

iyice pavyona dönüştürür bu ama genede olsun be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 20 Nisan 2018; 22:1:27 >

Bi collector's da benden gelsin hocam

• Bunlarda benden gelsin

Güzel, son anda iyi kaptın ama söyliyim yani, çünkü 20 nisan cuma günü öğleden sonra hepsi tükenmişti bilesin yani

ben bu arada collector ü antalyaya yeğenime gönderdim ya, bana stone mason gelecek, bide onu paylaşırım ileri ki günlerde

ya bu arada 2 tane bf1 figürü nedir yaaww, ne ettin sen ucuz buldun tabi yapıştırdın durdun amazondan dimi çakal seni

Bf1 ler gecen sene amazonun yılbaşı indiriminden son anda kaptık god of war ı stone masonun kutu açılımını izledim anahtarlık la yüzük süper

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.