Bildirim
GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (54. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ön sipariş geçtim artık geçilemiyor hatta adresi bile değiştiremiyorum serinin bende ayrı bir yeri olduğu için göz bile kırpmadım fakat çokmu kur dolayısıyla inanılmazz çok....quote:
Orijinalden alıntı: shensakrak
Çokmuş ya sevdiğim bir seridir ama bu parayı hak etmez diye düşünüyorum. Max 250-300 dolar anca olmalıydı.
Alıntıları Göster -
-
Allahım sana geliyorum, 4 sene önce ki şu mesajın güzelliğine bak özellikle son cümlesi direk ağlamak istiyorum :) 145 dolares 325tlquote:
Orijinalden alıntı: emretor23
Items
$99.99
Estimated shipping & handling
$15.48
Total before tax
$115.47
Estimated tax to be collected
$0.00
Import Fees Deposit
$29.92
Estimated order total
$145.39
Toplam bedeli 145$.Türk parasıyla 325 tl ediyor.
Alırsanız burdaki arkadaşlara yardım için bilgi paylaşmayı unutmayın hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
takip -
-
-
-
-
-
Gamestop ve sideshow sitesinde satıldı, sony nin kendine has lisanslı ürettiği heykeldir.
iyiki satisindan haberim olmamis elimdekilerden kurtulmaya calisirken bunu alirmisim guzel parca..quote:
Orijinalden alıntı: edrarc
Gamestop ve sideshow sitesinde satıldı, sony nin kendine has lisanslı ürettiği heykeldir. -
bu işi bırakmak zor hocam, hiç kurtulmaya çalışmayın, haa eğer kurtulmaya çalıştığınız ürünler var ise elinizde demek ki çok fazla gereksiz ve ihtiyacınız olmayan şey almışsınız demektir. Koleksiyoncu tanıdıklarıma her zaman söylerim; sadece çok beğendiğiniz ve işinize çok yarayan sürümleri alın, asla önünüze gelen her şeyi almayın, diye öğüt veririm. Şurda son 2 senedir koleksiyonuma bakıyorum arada bir, ufak tefek hariç satacak bişeyler aradım hep ama bitürlü çıkmadı, henüz diyeyim tabi kiquote:
Orijinalden alıntı: GOLDFALCON
iyiki satisindan haberim olmamis elimdekilerden kurtulmaya calisirken bunu alirmisim guzel parca..
Alıntıları Göster
-
eskiden alı görüp allıya şalı görüp şallıya vurulan ayran gönüllü kızlar gibiydim hocam o aralar bayağı topladım ama artık istemiyorum sadece sony exclusiveleri alıyorum ama onuda inşallah azaltarak bırakacağım türkiye için gerçekten çok pahalı bir hobi çünkü.quote:
bu işi bırakmak zor hocam, hiç kurtulmaya çalışmayın, haa eğer kurtulmaya çalıştığınız ürünler var ise elinizde demek ki çok fazla gereksiz ve ihtiyacınız olmayan şey almışsınız demektir. Koleksiyoncu tanıdıklarıma her zaman söylerim; sadece çok beğendiğiniz ve işinize çok yarayan sürümleri alın, asla önünüze gelen her şeyi almayın, diye öğüt veririm. Şurda son 2 senedir koleksiyonuma bakıyorum arada bir, ufak tefek hariç satacak bişeyler aradım hep ama bitürlü çıkmadı, henüz diyeyim tabi ki
Alıntıları Göster
-
Heheheheh. Ewt hocam her sürüm artık malesef 1000 liralardan başlıyor, bu ülkede hakkaten deli işi bu koleksiyonculuk ama işte normal olduğumuzu da söylemiyoruz ki ::))))))))
maalesef maalesef iki husustada katılıyorum...quote:
Heheheheh. Ewt hocam her sürüm artık malesef 1000 liralardan başlıyor, bu ülkede hakkaten deli işi bu koleksiyonculuk ama işte normal olduğumuzu da söylemiyoruz ki ::)))))))) -
-
-
Kolleksiyoncu değilim ama izlediğim unboxing videolarında bir şey dikkatimi çekti, bazı sürümlerde Amerika da satılan kolleksiyon sürümü Avrupada satılanlara göre daha kaliteli ve içerik olarak daha zengin oluyor. Aynı oyunun Amerika da satılan sürümünden çıkan bir ürün/figür Avrupa da satılandan çıkmayabiliyor. Amerika da satılan sürümden çıkan bir figürde Avrupa da satılanın içinden çıkan figürden daha detaylı ve kaliteli olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X