Şimdi Ara

##Güncel Sistem Tavsiyeleri (Güncellendi 27.01.2008)## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
1
Favori
56.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oerdem; intel 2000ytl üzeri sistem önerisinde SLI desteği var mı? ileride çift ekran kartı takmak için...
  • hayır yok, x38 çipset cf ye olanak veriyor...
  • olay budur. teşekkürler oerdem ve öncevatan. düşük bütçeli sistemler için. biostar ta690g bulamayan arkadaşlara gigabyte m69g-s3h öneririm. fiyatı 10ytl daha fazla.(firewire ieee1394 var harici hdd kullanacaklar 10 ytl daha verip bu kartı seçebilirler. fakat kart micro atx değildir. atx yapıdadır. htpc kasalara uymayabilir.)

http://www.sanalmarketim.com/urun/ec1e0702cdac29d214a429153a9923c5/
  • @silikon tabancası
    rica ederiz
    anakarta bir göz attıktan sonra listekine alternatif olarak verebilirim
  • sistemlerdeki p35-ds3r yi p35c-ds3r yaparsanız daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mArAkesh

sistemlerdeki p35-ds3r yi p35c-ds3r yaparsanız daha iyi olur

combo anakartların daha çabuk arızalandığını biliyorsunuzdur umarım
  • OErdem hocam ben sizin gayretlerinize katkı olarak parası belli olup da alacak arkadaşların yanına bir de benim beklentilerim şunlar ama çok da uçmayın diyen arkadaşlar için f/p oranı yüksek sistemler koymanın faydalı olacağını düşündüğümden 3 çeşit sistem hazırladım.

Oyunu kral şekilde oynayayım ama fiyatı çok da uçmasın diyenler için;

##Güncel Sistem Tavsiyeleri (Güncellendi 27.01.2008)##

Oyunlarda sürünmesin ama uçmasına gerek yok diyenler için;

(Ama açıkça söylemem gerekirse 112YTL'ye daha kıyıp 8800GT'li olanı almak gence daha mantıklı.)

Oyunlarda Dx10 takıntım yok, durumu Crysis'te görüyoruz, hele bir yerleşsin diyenler için;

Not: OErdem hocam yanlış anlama senin seçtiklerini beğenmemek namına değil sadece paraya değil göre beklentilere göre de çeşitlilik kazandırmak namına hazırladım bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 11 Kasım 2007; 21:20:02 >

• @cagann
    estağfurullah, fikrini almak istediklerim arasında geliyorsun hocam
    sistemleri birbir inceleyip birkaç düzenleme ile fiyat aralıklarına göre yerleştirebilirim
  • OErdem'in tavsiye ettiği tüm kasaların incelemelerini aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_14850011/tm.htm

(Lian Li Pc007 OErdem'in yoğun baskısı sonucunda eklendi)

• teşekkürler çok iyi bir çalışma olmuş.

benim bir sorum var asus un m2n sli deluxe anakartı var bende amd nin phenom işlemcileri bu anakartlara olacak diyorlardı bu yönde bir gelişme varmı hala amd 3000+ kullanıyorum phenom gelince almayı düşünüyorum bilgi verirseniz teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖnceVatan

OErdem'in tavsiye ettiği tüm kasaların incelemelerini aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_14850011/tm.htm

(Lian Li Pc007 OErdem'in yoğun baskısı sonucunda eklendi)

Lian Li Pc007 benim de çok hoşuma gidiyor. Sade görünümlü fakat kaliteli ve soğutması çok iyi olan bir kasa

• quote:

Orjinalden alıntı: RoyalForce

teşekkürler çok iyi bir çalışma olmuş.

benim bir sorum var asus un m2n sli deluxe anakartı var bende amd nin phenom işlemcileri bu anakartlara olacak diyorlardı bu yönde bir gelişme varmı hala amd 3000+ kullanıyorum phenom gelince almayı düşünüyorum bilgi verirseniz teşekkür ederim.

anakartın am2+ desteği olmadığından emin oldum, biraz araştırıp...
    amdnin yeni çipsetli kendi anakartları yaygınlaşınca üst donanımlar için anakartları değiştirmeyi düşünüyorum
  • Benzer birçok konu açılmış, sistem tavsiyesi isteyen arkadaşların önce bu konu başlığını okumasını tavsiye ediyorum.

Bütçenize göre olan sistem üzerine ekleme çıkartma yaparak size uygun sistemi oluşturabilirsiniz.
  • Konuyu sabitlemek gerekmezmi? Birçok arkadaş konudan faydalanıyor fakat cevap yazmadığından çok aşağılara düşüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖnceVatan

Konuyu sabitlemek gerekmezmi? Birçok arkadaş konudan faydalanıyor fakat cevap yazmadığından çok aşağılara düşüyor.

katılmamak elde deyıl
  • Herşey güzelde bi soru sorucam 1250 ytl olan sistemde aopenin 400 wattlık güç kaynağı kaldırıcakmı sistemi sakata gelmiyelim
    AMD-ATHLON 64 X2 5000+ AM2 120.0000 USD 1 120 USD + KDV
    GIGABYTE-M55S-S3 83.5000 USD 1 83.5 USD + KDV
    TWINMOS-1 GB DDR2 800 29.0000 USD 2 58 USD + KDV
    MSI-NX8800GT-T2D512E OC 269.0000 USD 1 269 USD + KDV
    SAMSUNG-250 GB SATA2 NCQ 68.5000 USD 1 68.5 USD + KDV
    AOPEN-H600B28 91.0000 USD 1 91 USD + KDV
    ana kart konusunu salladım oc yapmıyacagım siz bi anakart önerin bide işletim sistemini ne yapıyım
    cagann bide senin hesapladıgın site ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 13 Kasım 2007; 22:21:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

quote:

Orjinalden alıntı: RoyalForce

teşekkürler çok iyi bir çalışma olmuş.

anakartın am2+ desteği olmadığından emin oldum, biraz araştırıp...
    amdnin yeni çipsetli kendi anakartları yaygınlaşınca üst donanımlar için anakartları değiştirmeyi düşünüyorum

eminmisin hocam hani bios güncelleyerek phenom destekli olacaktı bu anakartlar. anakartta am2 nin iyi anakartlarınadan yani.
    zaten baktım asus yeni bios çıkarmış bu anakart için ama phenom desteği veriyormu onu merak ediyorum.

• @RoyalForce
    öyle bir dedikodu olduğunu hatırlıyorum fakat doğrulamam mümkün değil şu an için...
    anakart bölümünden teyid almamız lazım...

@Alper1907
    http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
    sistemi hesaplatmadım, sadece tecrübe ile konuşuyorum... bu sistem 300 watt bile çekmez belki az geçer
  • 6750 gerçekten şu an için piyasanın fiyat performans işlemcisi....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.