Şimdi Ara

Güncel Transponder Listesi ve Frekans Sorunları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
12
Favori
114.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanirim var biss cözme olayi. Bu biss kodunu yazarken idman diye kendim olusturuyorum dimi ismini cünkü yok bende listede birde solda numaralar var 01 1f falan diye bunlar farkedermi yazdigim yer. Ntvsporu cözemedim mesela bir türlü kodu yaziyorum yine de olmuyor.
  • Uydu alıcınızın markasını başka bir konuya attığınız mesajdan öğrendim. Seikon hakkında
    internette çok fazla bilgi yok. Yazmış olduğunuz konuya cihazının modelinide yazar mısınız?
    Eğer imkanınız varsa Biss menüsünün fotoğrafını o konuya ekleyiniz veya özel mesajla bildiriniz.
  • Cok tessekürler hocam ilgin ve yardimlarin icin. Bu konuya yazdim modeli ve resimler de ekledim..

seikon s-fta 2000 burayada yaziyim modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 23 Mart 2012; 16:30:33 >
  • Rica ederim.

İlgili konuya mesaj attım.
  • 12611 H 4444 Tr1 kanalının yayını kesildi.
  • 11746 H 27500 Türksat Tanıtım (Saat) kanalının yayını kesildi.
  • Kidz Tv'nin ismi uydu alıcılarında Kidz/Animez olarak değişti. (11996 V 27500 5/6)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel42

11746 H 27500 Türksat Tanıtım (Saat) kanalının yayını kesildi.

11746 H 27500 Türksat Tanıtım (Saat) kanalının yayını geri geldi.
  • kafyı yiycem ya LNB ayarları nasıl olmalı akadaslar ntvspor cnbc star v.b kanallar yok onlarda sinyal yok yazıyor :S
    (cihaz atlanta hd box)
  • Eğer uydu alıcınızda Ntv, Ntvspor, Star Tv gibi hassas frekanstaki kanallar
    çıkmıyorsa Lnb'nizi hafifçe sağa-sola çevirmeyi deneyin. (çanağı değil)

Ayrıca uydu alıcılar, yakınındaki telsiz telefon-kablosuz modem gibi cihazlardanda olumsuz yönde etkilenebiliyor.
  • iyi bir programa ve güncel kanal listesine ihtiyacım var. kartım var ama sağlıklı hiçbir kanal izleyemiyorum.
  • 12729 H 30000 Radyo Seymen (Barış Tv ikinci ses bandında) yayında.
  • Türk Ç Tv'nin yayını kesildi, yerine Irmak Tv test yayını geldi. (12729 V 30000 5/6)
  •  [sizer]Güncel Transponder Listesi ve Frekans Sorunları

Denizli’nin artık bir uydu kanalı var.

Denizli’de uydu yayıncılığını yapan ilk kanal Pamukkale TV olacak.

Ana Radyo Televizyon (ART TV) kanalına kardeş bir kanal geldi. ART TV’nin yeni kurulan kardeş şirketi Pamukkale
    Görsel İletişim Pazarlama Markalaşma Şirketi’nin uydu yayını başvurusu Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)
    tarafından geçtiğimiz gün sonuçlandırıldı. RTÜK Pamukkale TV kanalının uydu yayıncılığı yapmasını öngeren
    lisansı onaylayarak Denizli’nin bir uydu kanalı olmasını sağladı. Kısa bir zaman içinde yayınlarına başlayacak
    olan Pamukkale TV ile artık kentteki televizyon yayıncılığı şehir merkezi sınırlarını aşacak ve tüm il sınırlarına
    yayılacak. Daha da önemlisi uydu yayıncılığı ile Avrupa ve Orta Doğu’yu da kapsayan çok geniş bir coğrafyada
    Denizli kanalının yayınları izlenebilecek. Özellikle Denizi dışında yaşayan Denizlililer için büyük öneme sahip olan
    proje Denizli’de yayıncılık dünyasının da çıtasını yükseltmiş olacak.

http://www.egeyondergisi.com/?page=haberdetay&haberid=7436&kategoriid=

http://www.pamukkaletv.com

• Hayırlı olsun.

Logosu Pamukkale Turizm'in logosuna benziyor.
     [sizer]Güncel Transponder Listesi ve Frekans Sorunları
     [sizer]Güncel Transponder Listesi ve Frekans Sorunları

Kanal Türk'ü 10982 frekansından seyredemeyenler, 12685 frekansından seyretmeyi deneyebilirler.

Frekans: 10982
    Sembol: 9600
    Fec: 5/6
    Pol: Yatay (H)
    (Bu frekanstan Kanal Türk, Bugün Tv ve Kanal Türk Radyo yayın yapmaktadır.)

-----

Frekans: 12685
    Sembol: 30000
    (Bu paketten Kanal Türk, Trt Anadolu, Trt 6, Hilal Tv gibi yaklaşık 18-19 adet tv ve radyo kanalı yayın yapmaktadır.)

Atv'yi 11628 frekansından seyredemeyenler, 11792 frekansından seyretmeyi deneyebilirler.

Frekans: 11628
    Sembol: 6666
    (Bu frekanstan Atv kanalı yayın yapmaktadır.)

-----

Frekans: 11792
    Sembol: 16000
    (Bu paketten Atv, A Haber, Minika Çocuk, Minika Go, Yeni Asır Tv ve Radyo Turkuvaz yayın yapmaktadır.)
  • Ntv Avrupa,
    Euro Star,
    Kral Tv ve
    Kral Fm Avrupa yeni frekanstan yayında. (12690 V 7200 3/4)
  • arkadaşlar next minix kullanıyorum ama idmana bi türlü giremiyorum aceba hangi biss keyi girmem gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend71

arkadaşlar next minix kullanıyorum ama idmana bi türlü giremiyorum aceba hangi biss keyi girmem gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz ?

Sorunuza aşağıdaki konuda cevap verdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_57334110/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.