Trt Hd kanalının frekansı 17 Mayıs 2012 tarihi itibariyle değişecektir. (11041 V 8400 3/4)
Trt1 Hd kanalının yayınıda 19 Mayıs 2012 tarihi itibariyle aynı frekansta başlayacaktır. (11041 V 8400 3/4)
ustalar hiremco zapper diye küçük bir alıcı kullanıyorum fakat kurulumdan mıdır nedir anlayamadım frekansı 12 binin üstündeki kanalları cekmıyor mesela skyturk, haber24, kanal a, tv8 gibi kanalları göstermiyor neden olabilir_? bilen var mı aceba ? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
11862 H 27500 Pal Station radyo yayınına Biss şifresiz olarak devam etmektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: jackaltk
ustalar hiremco zapper diye küçük bir alıcı kullanıyorum fakat kurulumdan mıdır nedir anlayamadım frekansı 12 binin üstündeki kanalları cekmıyor mesela skyturk, haber24, kanal a, tv8 gibi kanalları göstermiyor neden olabilir_? bilen var mı aceba ? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
40-50 TL'lik cihazların çoğunun tuneri çekim gücü yönünden maalesef zayıf. Diğer taraftan Ntv-Star-Kanal A-Sky Türk gibi kanalların frekanslarıda hassastır. Hassas frekanslarda problem yaşamamak için çanağın-lnbnin iyi ayarlanmış olması gerekiyor. Çanağınız şahsi ise lnbnizi hafifçe sağa-sola çevirmeyi deneyebilirsiniz. (çanağı değil)
quote:
Orijinalden alıntı: tolga64
quote:
Orijinalden alıntı: jackaltk
40-50 TL'lik cihazların çoğunun tuneri çekim gücü yönünden maalesef zayıf. Diğer taraftan Ntv-Star-Kanal A-Sky Türk gibi kanalların frekanslarıda hassastır. Hassas frekanslarda problem yaşamamak için çanağın-lnbnin iyi ayarlanmış olması gerekiyor. Çanağınız şahsi ise lnbnizi hafifçe sağa-sola çevirmeyi deneyebilirsiniz. (çanağı değil)
hımmm 9 katlı binanın tepesine çıkıp lnb yi sağa sola döndürmek boşver ustam çekmesin kanal a ve tv 8 :)
bu arada ntv star hiçbir sıkıntı yok çekiyor ayna gibi ama dediğim gibi frekans 12 bin üstü oldumu hıh cekım yok neyse teşekkür ederim cevap için.
iyi günler.
Rica ederim, iyi seyirler.
quote:
Orijinalden alıntı: yuksel42
11746 H 27500 Türksat Tanıtım kanalının yayını kesildi.
11746 H 27500 Türksat Tanıtım kanalının yayını geri geldi.
11881 V 27500 Black Sea Sat paketindeki kanalların bazıları şifrelendi.
Koyu yazılı olanlar şu an şifreli yayın yapmaktadır; diğerleri ise şifresiz yayın yapmaktadır.
1 Arkhi (1 TV Georgia) Rustavi 2 Imedi TV Adjara TV PIK TV 2 Arkhi (2 TV Georgia) Ertsulovneba Real TV Georgia MZE Maestro TV Maestro Music promo Enki Benki Kavkasia DIA TV SakarTVelo Akhali Arkhi Style TV Georgia TV 7 Georgia GMG Football GMG Sport 1 GMG Sport 2 GMG Gurman GMG Hollywood GMG Women Club 1 TV HD test card Abkhazetis Khrma HD GMC TV HD promo Black Sea TV test card
quote:
11881 V 27500 Black Sea Sat paketindeki kanalların bazıları şifrelendi.
Koyu yazılı olanlar şu an şifreli yayın yapmaktadır; diğerleri ise şifresiz yayın yapmaktadır.
1 Arkhi (1 TV Georgia) Rustavi 2 Imedi TV Adjara TV PIK TV 2 Arkhi (2 TV Georgia) Ertsulovneba Real TV Georgia MZE Maestro TV Maestro Music promo Enki Benki Kavkasia DIA TV SakarTVelo Akhali Arkhi Style TV Georgia TV 7 Georgia GMG Football GMG Sport 1 GMG Sport 2 GMG Gurman GMG Hollywood GMG Women Club 1 TV HD test card Abkhazetis Khrma HD GMC TV HD promo Black Sea TV test card
bunlar dt kanalları sanırım sunucu olarak "digital platform" yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: makrosis
Bahsi geçen kanallar Gürcü Black Sea Sat paketi'ne aittir.
quote:
quote:
Bahsi geçen kanallar Gürcü Black Sea Sat paketi'ne aittir.
tşk arkadasım
Rica ederim.
quote:
12729 H 30000 Türksat Tanıtım kanalının yayını kesildi.
12729 H 30000 Türksat Tanıtım kanalının yayını geri geldi.
quote:
quote:
arkadasım senden maşAllah herşeyden hızlısın izin verirsen size bir sorum olacak TRT HD yeni frekansı buldum. Ancak sembolu yazınca çıkmadı. sadece frekansı yazınca çıktı. sebebi ne dir bunun? çok tşk syg
quote:
quote:
quote:
arkadasım senden maşAllah herşeyden hızlısın izin verirsen size bir sorum olacak TRT HD yeni frekansı buldum. Ancak sembolu yazınca çıkmadı. sadece frekansı yazınca çıktı. sebebi ne dir bunun? çok tşk syg
galiba sorumun cvp buldum tşk
İlgili frekans değerleri bu gece yarısından sonra aktif olacağı için kanalı bulamamış olabilirsiniz.
quote:
İlgili frekans değerleri bu gece yarısından sonra aktif olacağı için kanalı bulamamış olabilirsiniz.
arkadasım, 3 saattir yeni frekans yayınlamadın sorun yok dimi
quote:
arkadasım, 3 saattir yeni frekans yayınlamadın sorun yok dimi
Yeni frekans yok ama yayını kesilen kanal var.
-----
12634 V 2222 Türksat Tanıtım kanalının yayını kesildi.
Trt Hd kanalının frekansı bu gece yarısından itibaren değişiyor. (11041 V 8400 3/4)