Şimdi Ara

güncelleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: maraz755

Custom ROM yüklü değil stock'dasın dimi ?

Eğer stock yüklüyse unroot yap cwmden hard-reset at sonra cwmyi kaldir orijinal recovery yükle o zmn sorun kalmaz

Sistem den uygulamaları sildikten sonra unroot yapsanız veya format atsanız bile güncellemeleri alamayacaktır. SPFlashtool ile orjinal ROM u yüklemesi lazım

Yanlış bir bilgi. Yukarıda anlatıldığı gibi orijinal CWM'yi yükledikten ve unroot ettikten sonra başka herhangi bir işlem yapmayarak sorunsuz bir şekilde yüklemiştim bir önceki güncellemeyi.
  • Alfren kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

quote:

Eğer stock yüklüyse unroot yap cwmden hard-reset at sonra cwmyi kaldir orijinal recovery yükle o zmn sorun kalmaz

Sistem den uygulamaları sildikten sonra unroot yapsanız veya format atsanız bile güncellemeleri alamayacaktır. SPFlashtool ile orjinal ROM u yüklemesi lazım

Yanlış bir bilgi. Yukarıda anlatıldığı gibi orijinal CWM'yi yükledikten ve unroot ettikten sonra başka herhangi bir işlem yapmayarak sorunsuz bir şekilde yüklemiştim bir önceki güncellemeyi.

Sistemden sildiğiniz birşey OTA güncellemesinin içinde bulunuyorsa güncelleme işlemi sırasında recovery hata verecektir.

• Peki hocam orijinal romu yüklemenin daha kolay bir yolu var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: bozo87

Peki hocam orijinal romu yüklemenin daha kolay bir yolu var mıdır

forumda cwm ile yüklenen orijinal zip li romlar var custom rom gibi yükleyebilirsin

• Teşekkür ederim

• 6397 Sürümüne güncelleme gelicekmi yoksa ben tekrardan stock roma döneyim mi 6395'e ?
  • quote:

quote:

hocam sen haklıymışsın hard reset attım ama sistem uygulamaları gelmedi yani güncelleme alırken hata ile karşılaşırım. sen bana cwm ile orjinal romu yüklemeyi anlatabilir misin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.