Şimdi Ara

Güncelleme geldiğinde uyarı vermemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yeni sürüm yazılımı yükleme taraftarıyım. Neden? Bankacılık işlemleri, kişisel mail, iş maili, sosyal medya hesaplarının güvenliği için.

Şu anda telefonum yeni güncellemeleri kaldırıyor. Yetersiz kalırsa o zaman elden çıkarmayı düşünebilirim. (iphone 6)

Telefonumu hep 3G ile kullanıyorum. 6 GB internet paketim var. Wi-Fi ile pek kullanmıyorum.

Güncelleme geldiğinde uyarı versin istiyorum. Wi-fi ile kullanıldığında uyarı veriyor sanırım. Uyarı vermesini nasıl sağlayabilirim 3G modunda?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow never sleeps -- 20 Ocak 2016; 22:28:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple Destek ile görüştüm. "9.2 güncellemesi telefonuma bildirim gelmedi, internetten öğrendim." dedim. Yazılımı geri yüklemeyi, temiz kurulum yapmayı önerdi. (?)(?)

• Yazılım güncellemelerini Wifi ile verip veya 3G ile verip vermemesi gibi bir ayar mevcut değildir.
    Sadece gelen yazılımı otomatik olarak cihazın hafızasına indirmesi için 3G veya Wifi arasında cihaza olanak tanımanız için ayar mevcuttur.
    Cihazınızla ilgili güncellemeleri Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemeleri kısmından veya cihazı iTunes'a bağlayarak kontrol edebilirsiniz.
  • Apple destek tam bir lale telefon calindi iphoneu bulda cevrim disi gozukuyo cihaz diyorum sim kart ciktiysa oyle olur internete baglanmasi lazim diyorlar lan lavuk hirsiz internete mi baglanir

• iphone,3g ile ota dan guncelleme yapmiyor, veya indirmiyor.yazılımı indirip yüklemek için illaki iphone yi baska bir cihaz a veya bir wifi ağına baglamak şart.güncelleme yayınlandıktan sonra telefona uyarı vermesi içinde,bikaç gün beklemek gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Ben yaklaşık 2 ay önce iphone 6S aldim ve bunu bir giyim magazasinda canta. İle birlikte caldirdim apple ariyarak yardim istedim ve telefonumu kayip moduna aldilar ve ben btk dan da kapattim cihazimi savcılığa suç duyurusunda bulundum appleden ve btk dan kayip modunu actirmam gerekiyormu yada kayip modu aktif halde olsa bile telefonu bulabilirlermi bu konu ile alakali bana yardimci olursaniz sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.