Şimdi Ara

(Güncelleme ile son sorum var)BİM Sularını Satan Adam HESABIM ÇALINDI ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit:Maili attılar ama 1,2 link var açınca kayıt sayfası açılıyor kayıt mı olayım anlamadım tam olarak?

Merhaba
    Dün akşam bildiğiniz gibi saldırı oldu.Ve ben de linklere tıkladım o hesabımla.Sonra şifrenizi değiştirin diye konular gördüm ve değiştirdim.Ardından ben ne olur ne olmaz diye mail adresinin şifreyide değiştirdim ve forumdaki kayıtlı mail adresini de o mail ile değiştirdim.Sonra e posta değiştirince hesabımdan attı ve girmeuye çalışında site açmıyor.Tam sürümden denediğimde ise aktivasyon ekranı geliyor ama ben telefonumu bile kaydettirmiştim.Dün akşam WISDOM ile görüşünce benim son değiştirdiğim adrese mail atmış.Ancak google hesaba girdirmedi.Bugün yine denedim halen girdirmiyor.Sizden ricam FORUUM DESTEKT AÇMIŞ OLDUĞUM İLETİYİ OKUMANIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teogOgrencisi -- 6 Eylül 2016; 22:41:09 >

• teogOgrencisi T kullanıcısına yanıt
    Yoğunluğa bağlı olarak en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Yeter ki hesap gitmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bende dünkü olaydan sonra Fenerbahçe bölümüne mesaj atamıyorum bölüm yetkilisiyle konuştum banlı değilsin diyor mesaj atmaya çalışınca 'bu özellik kapalı ya da erişim izniniz yok ' diye uyarı geliyor bunu düzeltebilir misin hocam
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir cezanız görünmüyor diğer yetkili arkadaşlarında dediği gibi.Emre abi ilgilendi.Tekrardan bir kontrol edebilir misiniz?
  • uzun zamandır kullanıyordum bu bölümü telefon onayı istedi siteden girince ben bu telefon numarası onaylıydı diye biliyordum niye böyle oldu bilmiyorum onay kodu geldi onaylayınca bir cevap yazıcam
  • Şimdi düzeldi ama ben bu telefon onayını 2011 yılında yapmıştım diye biliyorum zaten bu foruma telefon numarası olmayan kullanıcılar mesaj atamıyordu futbol bölümünde taraf forumuna diye biliyorum o dünkü linklere bende tıkladım bilmeden sonra şifre değiştirdim telefon onayına dönmüş nasıl olduysa çok canımı sıktı bu durum
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Dünkü problemden kaynaklı muhtemelen sorun.Şifrenizi değiştirin ve kayıtlı mail adresini kontrol edin herhangi bir sorun olmayacaktır.İyi forumlar.
  • güncel
  • quote:

Dünkü problemden kaynaklı muhtemelen sorun.Şifrenizi değiştirin ve kayıtlı mail adresini kontrol edin herhangi bir sorun olmayacaktır.İyi forumlar.

Tamam da hesaba giremiyorum ki.Girince aktivasyon sayfası çıkıyor.Ben zaten üyeyim ki birde 3.aşamadan başlatıyor

• benimde 4 gün cezam vardı.yoksa saldırı yapan vicdanlı hakermi kaldırdı benim cezamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

benimde 4 gün cezam vardı.yoksa saldırı yapan vicdanlı hakermi kaldırdı benim cezamı?

:)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.