Şimdi Ara

Güncellemeden sonra ganimet koruma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum belediyeyi dışarı koyarak kalkan alınmıyor artık, nasıl ganimeti koruyabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korumani isteyen kim ? :)

• Aralıklarla oyuna girmek yerine çevreden çıkan çalı çırpılarla kışla hızlandırıp saldırın gelen ganimetle geliştirme yapabilirsiniz çok kolay şekilde

• Broderick kullanıcısına yanıt
    Köy seviyesine göre cevap yazayım.

Th8 den başlayayım, th9 dan dayak yer 12 14 veya 16 saat kalkan alır. Büyük ihtimal 14 saat alır. Vereceği ganimet eskiden 270k altın iksir 1800 kara iksirdi, nerdeyse 1.5 sene olmuştur sanırım şimdi onu da azaltmışlardır. Neyse th8 iseniz 250 k verirsiniz ama 14 saat kalkan alırsınız, kalkan sırasında iki saldırı yaparsınız verdiğinizi geri alırsınız üstüne fazlasını alıp bir kaç saat daha kalkanda kalırsınız.

Th9 için de aynı durum geçerli, artık th10 a 320k göstermiyor, 275k oldu sanırım. Zaten herkes elini kolunu sallayarak th9 un 4 deposunu alamaz. Yüzde 30 hasara bile kalkan alıyor üstelik köyler. 200k verip 12 saat kalkan alsa, kaldı ki 200k verdiyse 14 saat olabilme ihtimali de var, kalkan aktifken köy arar bulursa girer verdiğini veya fazlasını alır sadece 3 saat kalkandan kaybeder.

Th10 için durum muallak, th9 dan 50k ganimet kaybı var, th9 un tamamını almak büyücülü ve büyülü ordu ister. Büyü kullanmadan büyücü dev kullanmadan herolarda yoksa th9 dan ancak yarısını alırsınız. Th10 un avantajı ganimet koruması. Dünden beri daha koruma kalkanı alamadım ben. Ganimet de vermedim, şimdilik dışarıda unutulan köy binalarından geçiniyoruz ama gördüğüm kadarıyla ortalık kalkan alamayan th10 larla dolu gibi...

Eskiye göre daha mantıklı gibi görünüyor ama bakalım sunucularda baskı olacak mı kalkandayken köy arama olayı ganimete Nasıl etki edecek vs vs. İlerleyen zamanlarda göreceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 11 Aralık 2015; 18:11:42 >

• güncelleme berbat olmuş 10 seviyedeyim gelişmem bitmek üzereydi yenilikler gelicek dedik sevinçle beklerken hayal kırıklığı yaşadım. 2 gun de 20 saldırı aldım. bir sürü ganimet gittiği gibi saldırdığım köylerden ise cogunlukla yenilgiyle döndüm... artık oyunu açasım gelmiyor ...
  • Şimdi benim th10 köyüm var 5 kişi saldırıyor 4ü alamıyor 1i %50 yapıyor ve ganimet kasmak imkansız hale geldi, nasıl gelişecek köyler böyle? Ne saçma olmuş

• %30 luk kısmı alan dışında bırakırsan ganimet korursun, tabi bunun içinde köy bınasınıda dışarı bırakman gerek;
    ganimet olayına gelecek olursak 1200-1600 arası bolca ganimet kasabilirsiniz th9-10-11 ben şahsen depolar sürekli fullendği için fazla saldırı yapmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskefiyeli -- 13 Aralık 2015; 3:14:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskefiyeli

%30 luk kısmı alan dışında bırakırsan ganimet korursun, tabi bunun içinde köy bınasınıda dışarı bırakman gerek;
    ganimet olayına gelecek olursak 1200-1600 arası bolca ganimet kasabilirsiniz th9-10-11 ben şahsen depolar sürekli fullendği için fazla saldırı yapmıyorum

kupa sayımızı 1600 altına mı indirmek lazım ? güncelleme öncesinde kupa sayımı düşük tutarak rahatlıkla ganimet kasıyordum. zaten gelişmemde neredeyse bitmek üzereydi.

şimdi binayı içeri aldım miilet cayır cayır saldırıyor cogu kazanamadıgı için kupa sayım artıyor. ben saldırı aradıgımda güçlü rakipler geliyor ve aramalarda güçlü rakipler beni buluyor. bu da dezavantaj.

peki kupa sayısını düşürürsem yine 300 400 k köyler denk gelir mi ?

• Sırf taşla alınan kalkan satmak için oyunun içine ettiler😡

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

quote:

Orijinalden alıntı: iskefiyeli

%30 luk kısmı alan dışında bırakırsan ganimet korursun, tabi bunun içinde köy bınasınıda dışarı bırakman gerek;

kupa sayımızı 1600 altına mı indirmek lazım ? güncelleme öncesinde kupa sayımı düşük tutarak rahatlıkla ganimet kasıyordum. zaten gelişmemde neredeyse bitmek üzereydi.

şimdi binayı içeri aldım miilet cayır cayır saldırıyor cogu kazanamadıgı için kupa sayım artıyor. ben saldırı aradıgımda güçlü rakipler geliyor ve aramalarda güçlü rakipler beni buluyor. bu da dezavantaj.

peki kupa sayısını düşürürsem yine 300 400 k köyler denk gelir mi ?

alt liglerde kasan çok, fakat online oldukları için çoğunlukla troll veya terkedilmiş gelme ihtimali oluyor, kasması daha kolay
    bunlar son iki saldırım dan kareler köy binalarıda çıkıyor alıp çıkıyorum bonus gibi ganimet veriyor + kara iksir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskefiyeli -- 15 Aralık 2015; 4:21:08 >

• iskefiyeli kullanıcısına yanıt
    derhal düşürüyorum kupayı,, eskisi gibi :))
  • :D güncellemeden sonra ganimet bulma işi zorlaşsa da bir ay içinde düzeleceğinden eminim. Ayrıca saldırı yapınca kalkan süre indirimi aldığı için; buda ganimet bulmaya etki ediyor.
    Özellikle saldırı yapınca kalkanın gitmemesi çok müthiş :)

• Oyun güncellemesi çok yerinde olmuş.Alt seviyeler genelde ganimet toplar toplar saçını süpürge eder fakat hopp büyük balık gelip küçük balığı yerdi fakat şimdi kalkan olmasına rağmen saldırı şansı verilmiş ve buda oyuna biraz daha hareketlilik getirdi böylece oyuncular daha kolay gelişme şansı buluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.