Şimdi Ara

güncellemeler hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımın markası toshiba ve işletim sistemi windows 8 şimdi toshiba tempro dan güncelleme mesajı diye

Yazılım Sürücüsü
    Sürücü Türü:BIOS update
    Yayınlanma Tarihi:22.01.2014
    Dizüstü bilgisayarınız için yeni bir yazılım sürücüsü yayınlanmış.lütfen yukarıdaki'Uyarı Ayrıntıları'na tıklayarak dosyayı yükleyin.

yazıyordu ve bunun gibi 3 tane mesaj var bios,video player ve blu-ray disc player için ne yapmalıyım güncellemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender_ -- 3 Temmuz 2014; 17:14:21 >

• Konu Güncel...
  • Bender_ B kullanıcısına yanıt
    Windows update den geldiyse güvenle yükleyebilirsin sorun olmaz!
  • güncelle tabiki dizüstün garantili olduğuı için güncellemeleri uyarıyor bende toshiba laptop var bende hep güncelledim hee bios güncelleme riskli iştir ona karışmam bios güncellerken bataryasını takmanı istiyor onu söyliyim birde toshiba resmi sayfasında bios güncellemenin bir çok mavi ekran hatasını giderdiğini yazmış size kalmış dediğim gibi bios güncelleme biraz riskli iştir pcden hiç anlamıyorsanız biosu ellemeyin pcden iyi anlayan birine kurdurun
  • Bıos kalsın mı o zaman?
  • konu güncel
  • 61 kişi bakmış sadece 5 cevap var :S
  • Biosa zorunluluk olmadıkça güncelleme yapma. Bundan 6 sene önce masaüstü bilgisayarın biosu güncellemeye calismistim ama makineyi çökertmistim. Hem de güncelleme yönergelerini harfi harfine yapmama rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki blu-ray ile video player i güncellememe gerek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.