Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ!!! iPad Seçme Rehberi (1/2/3/4/mini/Air/retina mini,3G/Wi-Fi,Kapasiteler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
10.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dark-knight :rica ederim. iş yerinizde wifi yok ethernet varsa nano wifi routerla da işinizi görebilirsiniz...

nano wifi derken biraz açarmısınız
  • Konu çok güzel .:)

birde şöyle bir soru var ve çok da soruluyor bencede önemli fikirleriniz .1.MESAJA eklerseniz sevinirim

loptop mu ipad mi sorusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizelli1903

dark-knight :rica ederim. iş yerinizde wifi yok ethernet varsa nano wifi routerla da işinizi görebilirsiniz...

GÜNCELLENDİ!!! iPad Seçme Rehberi (1/2/3/4/mini/Air/retina mini,3G/Wi-Fi,Kapasiteler)

şunun gibi ürünlerden bahsediyorum. ethernetten modeme veya ağa bağlıyorsunuz wifi sinyali dağıtıyor.
    ben kullanıyorum bir tane. otellerde veya başkasının evinde kalırken çok işime yarıyor.
    ayrıca repeater, bridge, client fonksiyonları da var.

• güzel paylaşım emeğinize sağlık..
  • temel bir çalışma olarak gayet güzel elinize sağlık. bir çok kullanıcının ihtiyacı olan bilgiyi kolayca bulabileceği bir yazı olmuş.

aslında zamanla eklemeler olsa içine. örneğin gpu'nun belli benchmarklardaki skorları da bulunsa filan daha da gelişmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xed

temel bir çalışma olarak gayet güzel elinize sağlık. bir çok kullanıcının ihtiyacı olan bilgiyi kolayca bulabileceği bir yazı olmuş.

aslında zamanla eklemeler olsa içine. örneğin gpu'nun belli benchmarklardaki skorları da bulunsa filan daha da gelişmiş olur.

anandtech den falan benchmarklar ekleyebilirdim.
    ama karmaşık hale gelirdi o zaman, bir çok kişi sayfalarca yazı, grafik gördüğü zaman okumaya üşeniyor.

power userlar zaten araştırıp bulabilir istediği şeyi.
    benim burda hazırladığım rehber iPad hakkında az bilgiye sahip mainstream kullanıcıları hedef alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 1 Mart 2013; 13:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

Orijinalden alıntı: rizelli1903

dark-knight :rica ederim. iş yerinizde wifi yok ethernet varsa nano wifi routerla da işinizi görebilirsiniz...

GÜNCELLENDİ!!! iPad Seçme Rehberi (1/2/3/4/mini/Air/retina mini,3G/Wi-Fi,Kapasiteler)

şunun gibi ürünlerden bahsediyorum. ethernetten modeme veya ağa bağlıyorsunuz wifi sinyali dağıtıyor.
    ben kullanıyorum bir tane. otellerde veya başkasının evinde kalırken çok işime yarıyor.
    ayrıca repeater, bridge, client fonksiyonları da var.

teşekkürler.Bilgilendirme için,laptop mu İPAD Mİ? SORUSUDA çok soruluyor...

• ona girersek iOS mi, windows mu, android mi de gelir beraberinde. laptop kalmadı zaten. önce notebook oldu şimdi ultrabook çıktı vs. bunun sonu yok arkadaşlar.

bence laptop mı tablet mi diyen soran adam zaten anlamadığından bilgisayarlık bir şeye ihtiyaç duymaz. tablet veriniz.
  • Notebook mu iPad mi sorusu için ayrı konu açmak lazım, daha önce de açıldı galiba.
    Bu konu daha çok iPad almaya karar vermiş ama hangisini seçeceğine karar verememişler için.
  • tesekkurler faydası olacak.
  • Ipad 3 16gb 4G 2.el fiyatı nedir arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel rehber teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

ucuz ipad alacaksanız ipad 2 alacaksınız. İpad 2 de tv'ye bağlama özelliği bulunuyor. İpad 2 de yüklü olan filmleri tv den izleme imkanı sağlar. Ayrıca garage band uygulaması için en az ipad 2 gerekiyor.
    Gelelim ipad 2.4 olayına. İpad'inizin 3g özelliği varsa o ürün kesinlikle 2.4 değildir. İpad'in 2.4 olanları sadece 3g'siz modellerdir.
    Paraya kıyıp ipad alacaksanız; ipad 4 alacaksınız.
    Peki ya ipad 3, ipad 3'ü apple kendi internet sitesinde bile satmıyor. Eğer elinizde çok fazla iphone aparatı varsa, bunları ipad ile de kullanacağım diyorsanız ipad 3 alabilirsiniz. Çünkü ipad 4'lerin girişi farklı, ona uygun aksesuarlar almanız gerekir.
    Ama ipad mini?
    6 ay olmadı 1 seneye ipad mini hd çıkacak. İlla ben ipad 2 teknolojisini kullanan bir alet alacağım diyorsanız, ipad mini alabilirsiniz.
    Bonus: ipad bilgisayarın yerini tutar mı?
    Hayır tutmaz.

Evet 3G'li iPad 2.4 yok. Ama aynı zamanda 32gb ve 64gb modelleri de yok 2.4'ün. Bilgiyi ekledim yukarıya. Saolasın hatırlattığın için.

Aksesuar olayı çok geniş, onu anlatmaya girersek ayrı bir konuda detaylı bir bir rehber hazırlamak lazım. Hdmi adaptörlerinden, smart coverlardan girip bluetooth klavyelerden çıkmak lazım.

iPad 1'de hdmi adaptörü kısmen çalışıyor. Mirroring çalışmasa da destekleyen applerde görüntü tv ye aktarılabiliyor.

iPad "herkes" için pc'nin yerine tutmaz, ama kimileri için tutabilir. Kimisi işlerinin yüzde 60'ı 70'ini iPadden halledebilirken kimisi için bu rakam yüzde 90, yüzde 100'dür

İtunes diye birseye mecbur bırakılan her apple cihazı pc'ye mahkumdur bu yüzden hiçbir zaman bilgisayarın yerini tutamaz kanımca:)

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

ucuz ipad alacaksanız ipad 2 alacaksınız. İpad 2 de tv'ye bağlama özelliği bulunuyor. İpad 2 de yüklü olan filmleri tv den izleme imkanı sağlar. Ayrıca garage band uygulaması için en az ipad 2 gerekiyor.
    Gelelim ipad 2.4 olayına. İpad'inizin 3g özelliği varsa o ürün kesinlikle 2.4 değildir. İpad'in 2.4 olanları sadece 3g'siz modellerdir.
    Paraya kıyıp ipad alacaksanız; ipad 4 alacaksınız.
    Peki ya ipad 3, ipad 3'ü apple kendi internet sitesinde bile satmıyor. Eğer elinizde çok fazla iphone aparatı varsa, bunları ipad ile de kullanacağım diyorsanız ipad 3 alabilirsiniz. Çünkü ipad 4'lerin girişi farklı, ona uygun aksesuarlar almanız gerekir.
    Ama ipad mini?
    6 ay olmadı 1 seneye ipad mini hd çıkacak. İlla ben ipad 2 teknolojisini kullanan bir alet alacağım diyorsanız, ipad mini alabilirsiniz.
    Bonus: ipad bilgisayarın yerini tutar mı?
    Hayır tutmaz.

Evet 3G'li iPad 2.4 yok. Ama aynı zamanda 32gb ve 64gb modelleri de yok 2.4'ün. Bilgiyi ekledim yukarıya. Saolasın hatırlattığın için.

Aksesuar olayı çok geniş, onu anlatmaya girersek ayrı bir konuda detaylı bir bir rehber hazırlamak lazım. Hdmi adaptörlerinden, smart coverlardan girip bluetooth klavyelerden çıkmak lazım.

iPad 1'de hdmi adaptörü kısmen çalışıyor. Mirroring çalışmasa da destekleyen applerde görüntü tv ye aktarılabiliyor.

iPad "herkes" için pc'nin yerine tutmaz, ama kimileri için tutabilir. Kimisi işlerinin yüzde 60'ı 70'ini iPadden halledebilirken kimisi için bu rakam yüzde 90, yüzde 100'dür

İtunes diye birseye mecbur bırakılan her apple cihazı pc'ye mahkumdur bu yüzden hiçbir zaman bilgisayarın yerini tutamaz kanımca:)

size göre pc nin yerini tutmaması herkes için de öyle olduğunu göstermez. Mesela benim annemin iPadini daha bir kere olsun pc ye bağlama gereği duymadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 13 Nisan 2013; 11:07:17 >

• iPad'im var ama olmasaydı bu konu bana yeterli olurdu. Eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

iPad'im var ama olmasaydı bu konu bana yeterli olurdu. Eline sağlık.

teşekkürler
  • eline sağlık
    güzel konu
  • soracağım tüm soruların cevabını buldum.
  • Güzel bir yazı olmuş..
  • Konu cok guzel fakat bir sorum olacak bende yakinda ipad 3 almak istiyorum fakat nedense üretimi durmus ve sizde pek önermiyosunuz teknosada 16 gb wifi modeli 789 lirya düşmüs sanirsam ben birkac ay sonra alacagim fakat bu civarlarda bir fiyata değmez mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.