Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • profil fotoğrafı yükleyemiyorum resim verileri yüklenemiyor daha sonra tekrar deneyiniz diyor ne kadar uğraştıysam olmadı hep bu yazı çıkıyor.
  • şimdi ben birisinin numarasını aldım ama benim numaram onda yok.numarasını rehberime ekledim whatsaptan baktım fotografına filan neyse sormak istediğim şey ona mesaj filan atmadım ama o whatsapa girdiğinde beni görücek mi ???
  • şimdi benim eski telefonu formatlayıp sattım şimdiki sahibi telefona whatsappı yüklediğinde sohbet geçmişim görünür mü?
  • Bazı kişilerde mesaj gelince simgenin üstünde gelen mesaj sayısı yazıyor bunu nasıl açabilirim ya belki basit birşeydir ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 18 Haziran 2014; 18:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

şimdi benim eski telefonu formatlayıp sattım şimdiki sahibi telefona whatsappı yüklediğinde sohbet geçmişim görünür mü?

Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Bazı kişilerde mesaj gelince simgenin üstünde gelen mesaj sayısı yazıyor bunu nasıl açabilirim ya belki basit birşeydir ama

programın otomatik özelliğ o kullandığınız rom okunmamış mesaj sayısı destekliyorsa görünür yada launcher kullanıyorsanız onun ek programı ile otomatik olarak görünür okunmamış mesaj ek bir ayarı yok yani son güncelleme ile geldi bu özellik daha önce yoktu

• iOS için hareketli smiley geçerli mi veya nasıl yapabiliyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcmstar

iphone'dan androidli tele geçtim. iphonedaki Whatsapp mesajlarımı androide aktarma yolu varmıdır acaba?

Merhaba aktarabildiniz mi?
    İphonedan androide whatsapp mesajlarını nasıl aktarırım

• Whatsapp a profil fotografi koyucam ama kesmemi istiyor kesincede yuzum sigmiyo nasil halledebilirim?Yardimci olursaniz cok sevinirim

• whatsapda sorunmu var mesajlarım gönderilmiyorda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellsing BD

Whatsapp a profil fotografi koyucam ama kesmemi istiyor kesincede yuzum sigmiyo nasil halledebilirim?Yardimci olursaniz cok sevinirim

fotoğrafı açın tam ekran iken ekran görüntüsü alın o aldığınız ekran görüntüsünü profil resmi yapın sorun düzelecektir muhtemelen
  • varolan ses kaydını whatsapp'tan gönderemiyo muyuz? eski telefonlarımda hiç böyle bi sorun yaşamadım bi iphone'da var bu cinslik
  • merhabalar, rehberimde kayıtlı olmamasına rağmen bazı numaralar sohbet kısmımda görülüyor. sebebi nedir acaba?
  • ios 8 betada whatsup çok sorunlu..
  • arkadaşlar ,rehberimde kayıtlı olan 30 a yakın kişi artık whatsapp da görünmüyor,durup dururken oldu anlamadım.
  • Daha once listemde olan bir arkadasimi rehberden silip tekrar kaydettim
    Fakat hic bir sekilde whatsappta gozukmuyor
    Bunun cozumu nedir?

• Türkcell'de whatsapp mesajları geç gelenler sorun programda değil operatörde eylül 2013 den beri bimcell kullanıyordum mesajlar anında geliyordu whatsapp da ancak geçenlerde Türkcell'e geçtim 2-3 gündür whatsapp mesajları geç geliyor program ne güncelleme aldı nede telefonu değiştirdim sorun tamamen operatör ile alakalı bilginiz olsun bizzat başımdan geçtiği için yazmak istedim...vodafone'de durum nasıl bilemem ama türkcell de whatsapp mesajları geç geliyor bazı kullanıcılarda
  • Arkadaşlar yeni hat aldım, whatsapp dedi numaranız değişti hesabınızı taşımak istermisiniz, taşıdım başarıyla taşındı dedi, rehberimde olan eski kişileri whatsapp'ımda görebiliyorum. Onlar da benim hiç etkilenmeden yeni numaramı görebilecek mi? Hiç numara değiştirmemiş gibi whatsapp üzerinden yazabilecekler mi bana? Umarım öyle olmaz ''Cevap yazarken mesajınıza beni etiketlerseniz sevinirim''
  • samsung s3 telefonumu garantiden aldıktan sonra arkadaşlarımın numaraları kaydettim fakat vatsapları olmasına rağmen vatsapta sadece numaraları görünüyor çıldırtacak bu durum beni. rehberde defalarca kaydettim yinede numaraları çıkıyor nedir bunun çözümü lütfen yardım edin

not : bazen düzeliyor sonra tekrar aynı soruna dönüyor mesela şimdide düzeldi ama yine bozulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 2 Temmuz 2014; 13:42:08 >
  • Sohbet dökümü nasıl alınabiliyor? İphone.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.