Şimdi Ara

Güncellenecek (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
774
Cevap
64
Favori
85.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar formu iyi bir kulaklık almak için bir hafta kadar araştırmamdan sonra Kemal Bey'den AUDIO TECHNICA CKS77X nin benim tarzıma uygun olduğuna karar verdim.
    Sağ olsun Kemal Beye'de samimiyet ve ilgisinden, aynı gün kargo yapmasından dolayı teşekkür ederim. Bu kulaklıkla film, hemen hemen her türlü müzik deneyimimden sonra iyi ki almışım dedirtti.
  • Merhaba Kemal bey cks90 artık çıkmıyor mu acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _X_MAN

Merhaba Kemal bey cks90 artık çıkmıyor mu acaba ?

Merhaba, cks90 artık üretimi olmayan bir model. Zor bir ihtimal ama stoğunda ürün kalan mağazalar olabilir. Araştırmanız gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: myldrm

Merhabalar formu iyi bir kulaklık almak için bir hafta kadar araştırmamdan sonra Kemal Bey'den AUDIO TECHNICA CKS77X nin benim tarzıma uygun olduğuna karar verdim.
    Sağ olsun Kemal Beye'de samimiyet ve ilgisinden, aynı gün kargo yapmasından dolayı teşekkür ederim. Bu kulaklıkla film, hemen hemen her türlü müzik deneyimimden sonra iyi ki almışım dedirtti.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Keyifle kullanmanız dileğiyle

• Merhabalar,

CKS77X modelin siyah renk olanı elinizde var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektroboard

Merhabalar,

CKS77X modelin siyah renk olanı elinizde var mıdır acaba?

Merhaba, elimde şu an sadece cks77x brd yani kırmızı-siyah olan rengi mevcut.

• Kemal Bey,özelden mesaj attım dün akşam kontrol edip bilgi verirseniz sevinirm.
    Teşekkürler.
  • dESiLVer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle güvenilir ve ilgili biri dün sabah cks77x alımı yaptım kemal beyden ve bu gün elime ulaştı anında kargoya verdi kendisi ve son 77x i bana ayırdığı için ayrıca teşekkür ederim.
    Kulaklığa gelince malzeme kalitesi süper sağlamlık hissi veriyor ses olarakta henüz çok yeni olmasına rağmen müthiş oturunca dahada iyi olucak basslara gelince şahane gerçekten cks77 den daha iyi daha hissedilir daha önce jblj33i kullandım çok iyi bir kulaklık derinden gelen ses ve basslar var ama basslar yumuşak tabi tizleri müthiş çok keyifli kulaklık şu anda da mdr xb70ex kullanıyordum oda iyi jbl benzeri ancak 77x gelince kenara kaldırdım çünkü bunda bass ses sahne tiz hepsi mevcut arkadaşlar. Ben bir bass headım ve bu kulaklık her yönden tatmin edici cks77x serisini tavsiye ederim. Sansa clip+ ta kullanıyorum.
    Kullandığım kulaklıklar jbl-j33i - urbeats - sonymdrxb70ex sennheiser vs. Vs. Daha sayamadığım pek çok kulaklık.

• Selam bir kaç sorum olucak. AUDIO-TECHNICA CLR100 bu ürün dikkatimi çekti. Üründen önce merak ettiğim ilk şey şu, kulaklığı bisiklet turlarında kullanacağım yani biraz haraketli bir aktivite ve AUDIO-TECHNICA'ların kulakta ne derecede sabit kalabildiğini, gevşeme yapıp yapmadığını merak ediyorum çünkü dizayn olarak farklı, silikon uçlar biraz eğimli, arkasında bir plastik parça ve onun arkasında bir kısım daha var yani standart kulak içi dizaynına göre daha uzun bir yapıda görünüyor dolayısı ile kulakta ne derece sıkı kalabildiğini merak ediyorum. Daha önce ep630 ve çinden getirttiğim bir takım ürünler kullanmıştım ve en son brainwavz m5. M5'i hiç beğenmedim ses kalitesi vasat ve kulağıma oturmuyordu sürekli gevşeme yapıyor. Şimdi AUDIO-TECHNICA CLR100 için bunları baz alarak ne söyleyebilirsiniz ? Kısaca istediğim şey kulağıma sıkıca oturup gevşeme yapmayacak ve M5'ten bir kaç tık üstün bir kulaklık.

• quote:

Orijinalden alıntı: CNTAKR

Kesinlikle güvenilir ve ilgili biri dün sabah cks77x alımı yaptım kemal beyden ve bu gün elime ulaştı anında kargoya verdi kendisi ve son 77x i bana ayırdığı için ayrıca teşekkür ederim.
    Kulaklığa gelince malzeme kalitesi süper sağlamlık hissi veriyor ses olarakta henüz çok yeni olmasına rağmen müthiş oturunca dahada iyi olucak basslara gelince şahane gerçekten cks77 den daha iyi daha hissedilir daha önce jblj33i kullandım çok iyi bir kulaklık derinden gelen ses ve basslar var ama basslar yumuşak tabi tizleri müthiş çok keyifli kulaklık şu anda da mdr xb70ex kullanıyordum oda iyi jbl benzeri ancak 77x gelince kenara kaldırdım çünkü bunda bass ses sahne tiz hepsi mevcut arkadaşlar. Ben bir bass headım ve bu kulaklık her yönden tatmin edici cks77x serisini tavsiye ederim. Sansa clip+ ta kullanıyorum.
    Kullandığım kulaklıklar jbl-j33i - urbeats - sonymdrxb70ex sennheiser vs. Vs. Daha sayamadığım pek çok kulaklık.

Hayırlı olsun, keyifle kullanmanız dileğiyle

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Selam bir kaç sorum olucak. AUDIO-TECHNICA CLR100 bu ürün dikkatimi çekti. Üründen önce merak ettiğim ilk şey şu, kulaklığı bisiklet turlarında kullanacağım yani biraz haraketli bir aktivite ve AUDIO-TECHNICA'ların kulakta ne derecede sabit kalabildiğini, gevşeme yapıp yapmadığını merak ediyorum çünkü dizayn olarak farklı, silikon uçlar biraz eğimli, arkasında bir plastik parça ve onun arkasında bir kısım daha var yani standart kulak içi dizaynına göre daha uzun bir yapıda görünüyor dolayısı ile kulakta ne derece sıkı kalabildiğini merak ediyorum. Daha önce ep630 ve çinden getirttiğim bir takım ürünler kullanmıştım ve en son brainwavz m5. M5'i hiç beğenmedim ses kalitesi vasat ve kulağıma oturmuyordu sürekli gevşeme yapıyor. Şimdi AUDIO-TECHNICA CLR100 için bunları baz alarak ne söyleyebilirsiniz ? Kısaca istediğim şey kulağıma sıkıca oturup gevşeme yapmayacak ve M5'ten bir kaç tık üstün bir kulaklık.

Merhaba, öncelikle ne tarz müzikler dinlediğinizi bilmiyorum ama bu model rock ve metal türevi müziklerle çok uyumlu dengeliye yakın bir ses karakteri var. Kulaklık diğer modellere göre gayet küçük ve hafif yapıda. Ağırlığı boyutu ve kulakiçi olması sebebiyle kolay kolay kulaktan çıkacak düşecek bir yapıda değil. Ama yinede sabitlemek isterseniz earhook temin edip daha sağlam bir şekilde kulak arkasından dolandırarak kullanabilirsiniz. Ses kalitesi açısından fiyatına göre çok beğenilen bir kulaklık.

• Hocam sizden sanırım 2-3 defa kulaklık aldım hepte memnun kaldım çok sağolun yardımlarınız için. Arkadaşıma da önerdim oda sizden kulaklık aldı. Ben en son cks77 almıştım sizden. Memnundum. O zaman fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum şu an elinizde yok sanırım? Ne önerirsiniz? Bass ve ses kalitesi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4PTAN

Hocam sizden sanırım 2-3 defa kulaklık aldım hepte memnun kaldım çok sağolun yardımlarınız için. Arkadaşıma da önerdim oda sizden kulaklık aldı. Ben en son cks77 almıştım sizden. Memnundum. O zaman fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum şu an elinizde yok sanırım? Ne önerirsiniz? Bass ve ses kalitesi olsun

Teşekkürler. Bütçenize göre cks990 yada cks550 rahatlıkla önerebilirim.

• Herkese iyi forumlar ckr7 ile ilgileniyorum forumda bunun icin hesap actim nerde ulasicam bulamadim yardimci olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Safakercan1

Herkese iyi forumlar ckr7 ile ilgileniyorum forumda bunun icin hesap actim nerde ulasicam bulamadim yardimci olur musunuz

Merhaba, size özel mesaj gönderdim.

• Merhaba hocam, CKR9 bakıyordum da fiyatı nedir acaba öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

Merhaba hocam, CKR9 bakıyordum da fiyatı nedir acaba öğrenebilir miyim?

Özel mesaj gönderdim.

• Abi merhaba bende cks55x var ama yeni bitane daha alcam genel olarak house dinliyorum 55x almam dan bellidir zaten Abi yeni seriler nasil 550 mesela eski 77x den iyimidir durum nedir bana bi yardımcı olabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: tuzunemre

Abi merhaba bende cks55x var ama yeni bitane daha alcam genel olarak house dinliyorum 55x almam dan bellidir zaten Abi yeni seriler nasil 550 mesela eski 77x den iyimidir durum nedir bana bi yardımcı olabilir misin

Merhaba, çözünürlük ve detay yönünden hem cks55x'den hemde cks77x'den daha iyi bir kulaklık.

@tuzunemre

• Merhaba. Daha önce CKS77 kullandım. Sanırım üretilmiyor artık. CKS550 alternatifi olabilir mi acaba? Ses yapısı nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.