Şimdi Ara

Güncellenecek Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
31
Favori
8.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün ingilizce gramere başladım ama farkettim ki ben türkçe gramer kurallarını bilmiyormuşum çoğu yanlış eksik. Malesef önce türkçe kuralları öğrenmem lazım. Biraz zorladım türkçeyi atlasam olur mu diye ama sanırım olmayacak iyice çorba oluyor böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar,bu sene üniversiteye başlayacağım ve büyük ihtimalle hazırlık eğitimi de göreceğim.sizin bu sisteminizi okuldan önce 50 60 gün boyunca kullanmalı mıyım yoksa sadece hazırlıkta verilecek eğitimi mi almalıyım ? mesela sürekli kelime ezberlemek benim için bir süre sonra acaba unutur muyum endişesi doğuruyor.bunu nasıl aşacağız bu sistemde?sisteminizi günde 4 5 saat 2 ay uygulayarak gitsem ne kadar ilerlerim sizce ve bu ilerlemeyi kendi kendime nasıl test edebilirim?teşekkürler şimdiden.
  • patasana20 kullanıcısına yanıt
    Buradaki sistem göre ortalama 8 ay falan sürer bitmesi
    Ama kurstan önce Look ahead derslerine çalışıp bitirmek size fayda sağlar.En azından kursta konuşma beceriniz arttığı için sıkıntı yaşamazsınız.Bence look ahead derslerine çalışın.imzamdaki konuda 5 adımda ingilizce konusu var.O konuda 3.adım lok ahead dersleri.Çalışma yöntemi orada var.
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt
    Türkçe gramer bilmeden olmaz.Konulardan bir şey anlamazsın.
    Bakın birçok insan halen Türkçe gramer bilmek gerek diyor bende diyorum ama bu yeterli değil.Kuralların kafanızda oturması gerek.
    Evrensel gramer kuralları var.Ben derslerde bunları anlatacağım.
    Yakında youtube'a türkçe ve İngilizce grameri birlikte anlatarak video ekleyeceğim.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    anladım,güzel açıklanmış her şey. emekleriniz için sağolun
  • Güncelleme
    Konu güncellenip konu daha anlaşılır hale getirildi.
    Dört dörtlük bir konu oldu.
    Hocam blog sitesi tarzı bir site açma gibi bir planınız varmı acaba donanım foruma son zamanlarda teknik sıkıntılarından dolayı girilemez oldu konularınıza ulaşamadığım zamanlar oluyor varmı acaba böyle bir planınız
  • Jouska J kullanıcısına yanıt
    Yok.
    Sitede sorun yok.Her zaman giriliyor.
  • Takipteyim
  • Hocam üniversitede hazırlıktayım ve bırakmayı bi sene dondurmayı düşünüyorum sizin metodunuzla hazırlansam Eylül ayında(seneye) hem İngilizcem üst seviye hemde yeterlilik sınavını atlatabilir miyim?

Gerçekten hakkıyla dediklerinizi yapıcam

• Fenerlico kullanıcısına yanıt
    Çok çalışırsanız iyi düzeye gelirsiniz ama sınav konusu farklı.Sınav zorluğuna göre değişir.
  • Hocam genel itibari ile b2 seviyesi isteniyor

• İyi bir ingilizce eğitimi için:
    http://www.gencakademi.com.tr/ingilizce
  • Merhaba hocam

İspanyolcada duolingoyu 1.5 kere bitirmiş ve youtubeda bulunan İspanyolca öğrenmek isteyenler icin çekilmiş extr@ adlı mini diziyi bitirmiş birine bundan sonraki aşamalarda ne tavsiye edersiniz? İspanyolcami nasıl daha ileri seviyeye taşıyabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mxmg6363

konu niye değiştirildi acaba

nereye gitti ilk posttaki yazılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 14 Kasım 2017; 22:48:9 >
  • Duyuru
    1.sayfada önerdiğim gerçekten KALİTELİ ve ETKİLİ bir sistemi konudan kaldırdım arkadaşlar.
    Çünkü insanlar burada verdiğim kapsamlı öneri ve uygulamaları okuyup bir kaynak arayışına girmiyorlar.
    Zaten uzun süredir bu konuda soru gelmemesi de bunun bir kanıtıdır.Demek ki okuyup uygulayan pek az.
    İnsanlar kaynakları,sistemi vs her şeyi hazır şekilde görüp hemen uygulamak istiyorlar.
    Burada yazılanları zaten uygulayan çok az.Daha çok soru-cevap şeklinde ilerlemek daha iyi olacaktır.
    Soracağınız soruları elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
    keşke kalsaydı hocam. belki ordan okuyanlar vardı.
    Hocam öncelikle teşekkür ederim. Hazırlık sınıfındayım. Yazın başladım konunuza şuan dil bilgisindeyim. Bana büyük faydası oldu ancak konuyu kaldırmışsınız. Birçok kaynak araştırdım ve araştırıyorum(hatta bazen hangisinden çalışıyım derken hiç çalışamıyorum. :D) Rica etsem bana özelden atabilir misiniz? Sizin izniniz olmadan kimseyle paylaşmam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.