Bildirim
Günde 1-2 saat çalışarak 2-3bin TL kazanmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ponzici tipi var sende.
-
Yok ne sadece paylaşalım geldi -
Sensin en iyisi -
Yaptığın işleri detaylı anlatabilir misin. -
Saati 100 liraya özel ders veriyorum, gittiğim yerlerde de 3-4 saat duruyorum 1 saatlik ders vermiyorum. Şu an 5-6k arası gelirim var. Para kazanması kolay o konuda haklısın ama para kağıt parçası, bir değeri yok -
quote:
Orijinalden alıntı: UlusBaker
Yaptığın işleri detaylı anlatabilir misin.sence
-
2-3 ay sonra patlayabilecek sigortası olmayan şeye vakit ayırıp ayda 250$ almak büyük iş değil. yazılım öğren derim o 1-2 saate
-
"Günde 2saat çalışarak aylık 10bin dolar kazanıyorum sizde kazanmak istermisiniz?"
"NoobCoin satın alın bu sene değeri %500 artıcak gerçek kazanç için en az 2bin dolar yatırmanız lazım ben size portfolyo oluşturabilirim"
"Bu para kazanma sırrını herkese anlatmam sadece size anlatıyorum"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 19 Ekim 2020; 12:25:42 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Günde 2saat çalışarak aylık 10bin dolar kazanıyorum sizde kazanmak istermisiniz?"
"NoobCoin satın alın bu sene değeri %500 artıcak gerçek kazanç için en az 2bin dolar yatırmanız lazım ben size portfolyo oluşturabilirim" "Bu para kazanma sırrını herkese anlatmam sadece size anlatıyorum" |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X