Şimdi Ara

Günde 2$ kazan Kesin yol --Scam Değil-- Dollarsincome (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın hiç foruma bakamadım
    Iyi para kazandım siteden ve hesabımda 43 dolar var

Umbrella Write article görevlerini yap :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm bol kazançlar ben de siteye bir süredir üyeyim ilk ödeme alt limiti 15 $ daha limite ulaşamadım ama az kaldı
    yalnız şu backlinks oluşturmayı yapamadım bir türlü
    forum sitesine verilen talimatları yapıyorum url de sitenin linki olmuyor bir türlü kısacası beceremedim sonunda takılıyorum

bana sırasıyla anlatabilecek biri varsa sevinirim
    şimdiden tşkler
  • enom69 E kullanıcısına yanıt
    merhaba ,
    Dediğiniz herşeyi yaptım , ve işiniz başarıyla tamamlandı diye bildirim aldım fakat 3 gündür ödeme hesabıma geçmiyor sadece o görevde saat işareti çıkıyor bunun sebebi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunay B kullanıcısına yanıt
    dostum yattı mı paran bende de aynısı oluyor
  • Refinden üye oldum kardeş. Hepimize bol kazançlar. Bir kaç sorum var sana; @enom69 1.Sorum; benim 10 direkt referansım var ben bu direkt referanslardan ne kadar kazanırım? 2. Sorum; bu ptc sitesinde direkt referans sistemi var mı?
  • dostum bu backlink blog görevlerini yapıcamda konu ac sunu yap bunu yap diyor yaw gidiyorum konuyu acıyorum diyorki busefer pagerank 2 olcak page rank 1 olcak en az yav yapamadım 2 gündür arastırıyorm senin konuna denk geldim ALLAH RIZASI için facebook/mehdiuygun20 diye aratın bilen eklesinde yardımcı olsun bari yaw
  • http://dollarsincome.com/-683511.htm

En azından 1 ref e ihtiyacım var, puanlarım düşüp duruyo bu yüzden. Linke tıklayarak üye olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.