Şimdi Ara

Günde 200gr tuzlu fıstık yemenin zararı olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

o yanındaki nescafe mi?

öyleyse fıstıktan çok daha zararlı önce onu bırak normal kahve iç

hocam jakobsun yesil paketlileri var, onlar da nescafe gibi zararli mi.

normal kahveden kastınız hangileri?

çekirdekten öğütülmüş.

o da kimyasal değil mi ya

bilgim yok hocam onu ogrenirim mutlaka.

nescafe ve tuzlu fistigi bırakıyorum. teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgrozl

Günde 200gram fıstık yeme amacın ne peki

esnafim, burdaki yemekleri sevmiyorun diye fıstığa basladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

en sevdiğim çerez. yalnız sivilce problemin varsa sıkıntı yaratır, ayrıca bende sindirim problemi de yapıyor ama kendimi alıkoyamıyorum.

sürekli yersen kilo aldırır.

sivilcem hic yok, ayda 1tane ya cikar ya cikmaz.

kilo alamiyorum malesef. günde 6-9ogun dolu dolu yiyip, her gun 20dk spor yaptigim, 3 aylik bi donem oldu 2yil evvel ve sadece 8kilo alabildim. bol bol et,hamur işi ve abur cubur yememe ragmen aldigim kilonun çoğu kas olarak geldi.spor dedigim aletsiz egzersiz

• hocam ben her gün öğlen çayla plastik bardak hesabı ile neredeyse 1 bardağa yakın fıstık badem fındık karışık yiyorum ne yağlanma ne kilo alma. kilom sabit sadece tuzsuz ye kabuğunu soy. bunda ki yağlar patates cipsi yağı gibi zararlı değil kalori olarak yüksek ama yağ asitleri bakımından faydalılar bademi fındığı çiğ yiyiyorum kavrulmamış fıstıkta tuzsuz çayıda tek şekerli içiyorum süper ara öğün oluyor.. sen oturarak iş yapıyorsan yine de kilo almamak için az yemende fayda var. ben depocuyum günde 1 saat anca oturuyorum kiloma etki etmiyor birde kalori olayı da bence yağ çevirme olayında farklı mesala baklavadan aldığın 200 kalori ile bence fındıktan aldığın 200 kalori arasında dağlar kadar fark var. şekerden almamaya bak fındık fıstık badem aşıra kaçmadan günlük kalorini aşmadan tüketmen bence zarardan çok fayda sağlar
  • Kilo alırsın, ama sağlıksız şekilde; karaciğerde yağlanma başlar, sivilce çıkabilir, tuzdan dolayı tansiyon ve şeker hastası olabilirsin. Daha fazlasını doktor arkadaşlar söylesin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 5 Ocak 2018; 21:5:15 >
  • 1500 kalori alırsın günde ortalama fazladan Ayrıca yağ asit dengesi bozulacağı için insülin direnci vs gibi durumlar oluşabilir
  • Fıstık tüketeceksen işlem görmemiş yani kavrulmamış ve tuzlanmamış olanı seç. Doğal fıstık günde 40-50 gramı geçmezsen sağlıklıdır bile ama öyle işlem görmüş olanlar trans yağ dolu. Uzun vaade de kalp ve damar sağlığını bozar. Nescafe filan da hiç önermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redtwister

hocam ben her gün öğlen çayla plastik bardak hesabı ile neredeyse 1 bardağa yakın fıstık badem fındık karışık yiyorum ne yağlanma ne kilo alma. kilom sabit sadece tuzsuz ye kabuğunu soy. bunda ki yağlar patates cipsi yağı gibi zararlı değil kalori olarak yüksek ama yağ asitleri bakımından faydalılar bademi fındığı çiğ yiyiyorum kavrulmamış fıstıkta tuzsuz çayıda tek şekerli içiyorum süper ara öğün oluyor.. sen oturarak iş yapıyorsan yine de kilo almamak için az yemende fayda var. ben depocuyum günde 1 saat anca oturuyorum kiloma etki etmiyor birde kalori olayı da bence yağ çevirme olayında farklı mesala baklavadan aldığın 200 kalori ile bence fındıktan aldığın 200 kalori arasında dağlar kadar fark var. şekerden almamaya bak fındık fıstık badem aşıra kaçmadan günlük kalorini aşmadan tüketmen bence zarardan çok fayda sağlar

ben de findik,bademe gecmeyi dusunuyorum ama isler kesat hocam. dediklerinize katiliyorum, ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.