Şimdi Ara

Günde 50 kuruşa ve 30 saniyede KESN ile Premium Alımı (Resimli ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baris01

benim kafamda 2 soru var bir gold da bu yolla alınıabilirmi alınırsa kaça alırım 2)soru ben fethiyeden parayı göndersem brother-2 kardeşim sen bana şifreyi msnden vercen demi habi soru daha var ben bu şifre ile ticket atıp e mail imi değiştirebilirmiyim ben bu 3 sorunun cvp ını istiom

1 - Gold premium 40 ytl..
    2- msnden /mail adresine ve cep telefonuna gönderilecek ayrıca..
    3- Şifre degistirme icin gold premium aldıgında türkçe ticket atabileceksin..şifre değiştirmeye müşteri hizmetlerindeki türk yetkiliyi ikna kabiliyetine baglı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother-II -- 24 Haziran 2007; 19:41:50 >
  • sms : 505 922 82 08 ( 09 : 00 - 18 : 00 )
    msn : ko@oyunticaret.com ( 09:00-18:00 )
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

bzm cafeci bronze premiumu 23ytlden satıor

Vay kazıkcı
  • biz edirnede 15 ytl satarken 500 metre ötede carmen yanında 25 ytl satıyorlarmıs :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother-II -- 24 Haziran 2007; 20:04:09 >
  • brother den almayin yanlis kod veriyor

saka
    hic sorun yasamadim saolsun cok ilgilendi

• 15 ytl uygun fiyat ama sanki günlük taksitlemi satıyorsunda böle bir başlık attın
  • reklamda onemli artık :D
  • brother II kardesim banada bi yardımcı olsan be , sana bi ulaşsamda banda bi premium alıver, sen edirnenin neresindesin , devlet hastanesi arkasında kalıyorum , bugun gorusme imkanımız varmı , o verdiğiniz siteleren bişey anlamadım bana havale filan diyo ona vaktim yok ,krdei kartıyla kesn alabilcem site bulamadım ben, sen şu an nerdesin
  • Eyvallah eline sağlık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

brother II kardesim banada bi yardımcı olsan be , sana bi ulaşsamda banda bi premium alıver, sen edirnenin neresindesin , devlet hastanesi arkasında kalıyorum , bugun gorusme imkanımız varmı , o verdiğiniz siteleren bişey anlamadım bana havale filan diyo ona vaktim yok ,krdei kartıyla kesn alabilcem site bulamadım ben, sen şu an nerdesin

Bak google earth resim cektim bulundugumuz yerle ilgili.. little big / ak parti / özbarutcu kırtasiyenin oldugu sokakta 3.kattayız..gündüzleri bana ulasabilirsin..

http://img146.imageshack.us/img146/5042/noktaea3zz4.jpg

• bilmeyenler için ii olmuşş saol
  • Böylece evinizden rahatlıkla kodları girip alabiliyorsunuz
  • bugun ekleyip alan arkadaslara tesekkurler
  • quote:

ben fethiyeden parayı göndersem brother-2 kardeşim sen bana şifreyi msnden vercen demi

Sen gönder parayı eve gitmeden göndermiş oluyor şifreyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ageofx

quote:

ben fethiyeden parayı göndersem brother-2 kardeşim sen bana şifreyi msnden vercen demi

Sen gönder parayı eve gitmeden göndermiş oluyor şifreyi

hızlı servsı dıye buna derım ben
  • bende şimdi almak istesem nasıl alıcam pekü _?
  • kredi kartı pre aldım hayatımda ilk ve son kez 8 kere çekmişler :S para bana boru gibi girdi
  • Şahsen parayı 19.30'a doğru yatırmıştım,Msn'de yoktu sms gönderdim 5 dakika içinde kodları bana gönderdi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.