Soru başlıkta arkadaşlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Günde 8 saat çalışarak tyt kaç ayda biter?
-
-
Hocam soruyu çok yanlış sormuşsunuz.
Kaç tane kitap ve deneme çözeceğin, ders işleme hızın, sorulara verdiğin odak gibi bi çok etken değitirir bunu.
Bu sebeplerden ötürü cevap veremeyeceğim, verenlerin cevapları da farklı farklı olacaktır haberiniz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlemmego -- 9 Eylül 2021; 8:49:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne calısacagına baglı kı eger 8 saat sureklı calısırsan mat1 2-3 haftada cebe atılır fen dıyosan toplasan ücü 1 ay almaz mesela
-
Mat geo, fen çalışacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dayı ben seni sürekli plan yaparken görüyom. 2 senedir plan yapıyosun eylül bitti günde x saatle çalışmaya başlayacan hala.
Doğru olabilir hocam, haklısınız. Teşekkürler cevap için
2000 liler dayı mı oldu yaşlandık azizim
2004 lülerle giricem böyle bakınca çok da bir şey değil aslında. 4 sene kayıp
tyt bitecek bişey değildir sınava 5 gün kalana kadar sürekli ısınmış vaziyette olmalısınız konular biter ama bitti diyip kenara yatılmaz sürekli çalışmalısınız
-
usta sımdı hatırladım seni naptın askerıyeyı ya sene ortasında alıp goturmesın ınzıbatlar
-
Tyt asla bitmez son güne kadar düzenli olarak tyt çalışıp çözeceksin. Aksatırsan kondisyon kaybedersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaydım var hocam 2 yıllık bölümde. 2027 e kadar süre var yazıyor e devlette
hocam kırıkla gırıcen o zaman allah yardımcın olsun kolay gele
-
Günde 16 saat çalışırsan Mayıs'ta anca biter
Ne saçma sapan sorular bunlar olm ya
"erken yaşta mezun oldum, lise hayatım bok gibi geçti, muhtemelen üni hayatım da bok gibi geçecek ama yine yıl kaybı olmadan mezun olacağım ki bi an önce birinci dünya ülkelerinde insanların tenezzül etmeyeceği maaşları almaya başlayayım." Bu şark kafasını hiç anlamıyorum. Çoğu konularda hindistanın ufak bir kopyası gibiyiz
Yanlış anlamayın bundan daha önce de söz ettiğinizi gördüm. Belli ki üniversiteye ayrılmayan her bir yılı kayıp olarak görüyorsunuz. Köydeki Ayşe Teyze de Hindistan'daki Rajeesh abi de öyle düşünüyor. Arkadaşın size göre 5 yıl kaybı var gibi bakıyorsunuz muhtemelen. Hayattaki tek başarınız buysa öyle bakmanız normal tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YarenFujosh -- 9 Eylül 2021; 10:37:6 >
Daha önce kaç kere günde 8 saat çalıştın? 8 olmasa da 6-7 saat çalıştın mı? Eğer 6-8 saat çalıştıysan ne kadar verimli oluyordu? Bu sorulara olumlu yanıt veremiyorsan zaten başlıktaki sorunun yanıtlanmasına da gerek yok. Umarım daha önce uzun bir süre deneyimlediğin bir şeydir
-
qlxmwkw
çok boş bir mesaj, hiç tanımadığın biri hakkında 2 yorumla kişilik ve hayat analizi yapmışsın. Lise hayatim gayet güzel gecti her seyi dengede götürdüm yani tahmin ettiğin gibi bok gibi degildi .d Anlatmak istemezdim ama sordugun icin söylüyorum tek başarım bu değil(ki uniye erken başlamak bir başarı değil) hayal bile edemeyeceğin bir takımda sporcuyum, milli takımdayım avrupa balkan sampiyonlugum var, tema vakfında ciddi bir görevim var, daha da anlatırım ama gerek yok.
Demek istediğim şuydu, bir hedefin olur bundan başka hicbir şey beni tatmin etmez dersin mesela boun cenge, koç tıpa kesin gideceğim dersin bunun için defalarca kalırsın. Ama bu arkadasin durumu farkli. 4 yildir sinava giriyor halen en sorulmamasi gereken sorularla plan yapmaya çalışıyor defalarca gördüm daha önce konusunu. Aynı zamanda kırıkla girecek sınava, yillar boyu anlamamis bu sistemde en emegini çöpe atacak olayin kirik obp oldugunu vs vs. Bunları şimdiye kadar çözmesi gerekirdi onu demek istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-629491C4C -- 9 Eylül 2021; 11:3:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam soruyu çok yanlış sormuşsunuz.
Kaç tane kitap ve deneme çözeceğin, ders işleme hızın, sorulara verdiğin odak gibi bi çok etken değitirir bunu. Bu sebeplerden ötürü cevap veremeyeceğim, verenlerin cevapları da farklı farklı olacaktır haberiniz olsun. |
Benzer içerikler
- kenan kara geometri kitabı pdf
- en zor ayt matematik soru bankası
- mert yiğit yıldız ekşi
- harper biyokimya pdf
- bilgi sarmal tyt türkçe deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X